#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç 3-0 iken Hasan Kabze'nin karşı karşıya atamadığı pozisyonda yediği çalım rezalet...

Hamza niye Koray'ı oynatmıyor anlamak güç...

Döküm döküm dökülüyor!!! Koray ve hakan oynamalı yerine.biraz dinlenmesinde fayda var.

Maç 3-0 iken Hasan Kabze'nin karşı karşıya atamadığı pozisyonda yediği çalım rezalet...

Hamza niye Koray'ı oynatmıyor anlamak güç...

Tam o pozisyonu yazmak için girmiştim konuya bu adama kimse önüne arkasına bakması gerektiğini söylemiyormu ya.Arkasından adam geliyor hala kafasını eğmiş melonun kapattığı adama koşuyor adamda bomboş kabzeye çevirdi topu ben ömrü hayatımda böyle kazma bir stoper görmedim şu 5-0 lık maçta bile döküldü resmen yine.

Son düzenleme:
ve yine bir pozisyonda chedjounun dibinde orta bomboş adam topu ortaya çıkarsa halimiz musleraya emanet

Gesendet von meinem HTC One_M8

Denizli dahi maçtan sonra eleştirdi bunu ilginç beklemezdim .....

Özeti yeni seyrettim de Hasan'in pozisyonda kayması çok komik :D

N5

Macin en kotusuydu heralde. Destek cikmali bu adama. Duzelecektir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok destekledim ve halen destekliyorum ama artık toparlanması gerekir. Her mac sanki daha kötüye gidiyor.

Gerçekten kötü, 2-3 maç dinlendirilmeli. Hamza Hoca Koray'a güvenmiyorsa Hakan'ı oynatsın.

Toparlanmalı yoksa yabancı sınırı ile birlikte Avrupa'ya gönderip bonservis kazanmamız gereken bir oyuncu konumuna gelecek tamamen.

Galatasaray'ın son 15 senede ilk 11'ine oturttuğu en kötü stoper.
15 senenin öncesini bilemiyorum, izlediğim kadarıyla. Gelmiş geçmiş bile olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt