- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Bu kadar tepki gösterilmesini haksızlık olarak görüyorum, adamın çapı bu kadar; beklentiyi yüksek tuttuysanız bu sizin hatanızdır...''Semih, yoklukta idare ediyor; biraz gelişim gösterirse iyi bir yedek olabilir, fazlası zor'' düşüncesinde oldum, en başından beri...Çocuk birdenbire Terry muamelesi görünce, olabileceği kadarını da olamadı...
Arda-Caner tayfasından beri, 10 yıldır, gerçek manada top class seviye vaad eden futbolcu çıkmıyor, ülke futbolunun temel sorunu budur;
Alper Potuk o kategoriye girecek çapta değil (Alınmasını yine de istemiştim, Hamit yerine sağ kanatta yardırıyor olurdu şimdi),
Salih Uçan iyi parladı, sonrasını getiremedi şimdilik,
Ağır sakatlıklar geçirmemiş olsa Muhammed Demir yapabilirdi belki,
Emre Çolak' ın mevki sorunu var, ofansif orta saha için stili, defansif oynamak için fiziği uygun değil, kanatta hiç oynamamalı, yine de son maçlardaki performansından memnunum, devamını dilerim,
En son Ozan Tufan çıktı, azmeder ve maç tecrübesiyle birlikte oyun görüşü de gelişirse önemli bir futbolcu olma potansiyeline sahip...
''Yetenek açlığı'' ile, futbolcuları gereğinden çok fazla yüceltiyor, beklentiler gerçekleşmeyince de ''Çalışmıyor, g.tü kalktı vs'' diye suçluyoruz...Gerçekten iyi futbolcular yetişmeden bu döngünün kırılması zor görünüyor...
Bence şu an Ozan da fazla abartılıyor o da kötü etkilenebilir.