#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar tepki gösterilmesini haksızlık olarak görüyorum, adamın çapı bu kadar; beklentiyi yüksek tuttuysanız bu sizin hatanızdır...''Semih, yoklukta idare ediyor; biraz gelişim gösterirse iyi bir yedek olabilir, fazlası zor'' düşüncesinde oldum, en başından beri...Çocuk birdenbire Terry muamelesi görünce, olabileceği kadarını da olamadı...

Arda-Caner tayfasından beri, 10 yıldır, gerçek manada top class seviye vaad eden futbolcu çıkmıyor, ülke futbolunun temel sorunu budur;

Alper Potuk o kategoriye girecek çapta değil (Alınmasını yine de istemiştim, Hamit yerine sağ kanatta yardırıyor olurdu şimdi),
Salih Uçan iyi parladı, sonrasını getiremedi şimdilik,
Ağır sakatlıklar geçirmemiş olsa Muhammed Demir yapabilirdi belki,
Emre Çolak' ın mevki sorunu var, ofansif orta saha için stili, defansif oynamak için fiziği uygun değil, kanatta hiç oynamamalı, yine de son maçlardaki performansından memnunum, devamını dilerim,
En son Ozan Tufan çıktı, azmeder ve maç tecrübesiyle birlikte oyun görüşü de gelişirse önemli bir futbolcu olma potansiyeline sahip...

''Yetenek açlığı'' ile, futbolcuları gereğinden çok fazla yüceltiyor, beklentiler gerçekleşmeyince de ''Çalışmıyor, g.tü kalktı vs'' diye suçluyoruz...Gerçekten iyi futbolcular yetişmeden bu döngünün kırılması zor görünüyor...

Bence şu an Ozan da fazla abartılıyor o da kötü etkilenebilir.

Bence şu an Ozan da fazla abartılıyor o da kötü etkilenebilir.

Elbette, ben aksini söylemedim ki...Hemen ''İşte yeni Viera!'' denir ve olmuş gözüyle bakılırsa kaybolup gitmesi muhtemeldir. ''Azmederse, oyun görüşü gelişirse'' demeyi ihmal etmemişim zaten. Fizik ve teknik bakımdan potansiyeli var mı? bence var; sonraki süreç, direkt ve indirekt pek çok faktöre bağlı olarak gelişecektir.

10-15 milyonluk oyuncu olacağının garantisini kimse veremez...Tarık transferi sözkonusu olduğunda ''Madem kazık yemek için aranıyoruz, bari Tarık yerine Ozan' ı alalım'' demem de ondandı; 6-8 milyonluk bir bedel Ozan için de gözden çıkarılmamalı idi ama Tarık için öyle bir bedel ödenmesi yerine 8 e de olsa Ozan alınsın isterdim. Şimdi Tarık' a kim talip olur da Ozan' ı kaça alabilirsin?...

Transfer riski ile göz göre göre kazık yemek farklı şeyler; Salih Uçan-Ozan Tufan riskin, Yiğit-Tarık enayiliğin örnekleridir...

Elbette, ben aksini söylemedim ki...Hemen ''İşte yeni Viera!'' denir ve olmuş gözüyle bakılırsa kaybolup gitmesi muhtemeldir. ''Azmederse, oyun görüşü gelişirse'' demeyi ihmal etmemişim zaten. Fizik ve teknik bakımdan potansiyeli var mı? bence var; sonraki süreç, direkt ve indirekt pek çok faktöre bağlı olarak gelişecektir.

10-15 milyonluk oyuncu olacağının garantisini kimse veremez...Tarık transferi sözkonusu olduğunda ''Madem kazık yemek için aranıyoruz, bari Tarık yerine Ozan' ı alalım'' demem de ondandı; 6-8 milyonluk bir bedel Ozan için de gözden çıkarılmamalı idi ama Tarık için öyle bir bedel ödenmesi yerine 8 e de olsa Ozan alınsın isterdim. Şimdi Tarık' a kim talip olur da Ozan' ı kaça alabilirsin?...

Transfer riski ile göz göre göre kazık yemek farklı şeyler; Salih Uçan-Ozan Tufan riskin, Yiğit-Tarık enayiliğin örnekleridir...

Doğru objektif olursak son 10 transferimizde kazık yedik futbolcular değer kaybetmedi aldığımız paranın 5 te birine bile satacak kulup bulamaz hale geldik.

Atletico madrid malzemeci ariyor diyorlardi. En sonunda bulmuşlar.

Alacak olurlarsa anlasiriz. Burak'ta gitse keske. Atletico'yu batirsinlar birazda.

Arda bu kıyağı yaparsa bize, Fenere gitse kızmam vallah.

I am the one who knocks!

bonservis bedelsiz versinler senelik alacaklarından ve maç başı alacaklarından bile yırtsak kar bence.Bu adamdan kurtulmak için kar etmeyi düşünmemeli bence ona verilen paraya ceza sahasına ağaç diksek daha az gol yerdik eminim ve bunda hiçbir abartı yok.

bugün en büyük rakibimiz

chedjo demba ile mi ugrasacak yoksa semihi mi marke edecek

allah yardimcisi olsun

Atletico bu mactan sonra resmi teklif yapacakmis diyolla, buyuk ihtimalle yalandir ama gercekse insallah son macinda buyuk bir hata yapmaz.

Atletico bu mactan sonra resmi teklif yapacakmis diyolla, buyuk ihtimalle yalandir ama gercekse insallah son macinda buyuk bir hata yapmaz.

atletico da simeone sizce semih gibi bir adamı takımına katmak istermi buna siz inanıyormusunuz?

Simeone bu kadar salak olamaz.

I am the one who knocks!

Alper altun bile semihten daha iyi stoperdir

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Metin EREN renkdaşımızın araştırmasına göre son 3 senedeki Bjk maçlarında yediğimiz gollerin ve pozisyonların yarısı Semih'in hatasıymış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt