#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19 yaşındaki Semih 24 yaşındaki Semih'ten kat be kat üstün durumdaydı. Ben böyle bir şey görmedim, tecrübe kazandıkça daha kötü bir futbolcuya dönüşmeyi nasıl başardı acaba. Şu Emre Can'ı kiradan çağırıp onu bide onu denemek lazım. Zira Koray'dan da bir cacık olmaz. Yerli stoper rotasyonunu da değiştirmek şart oldu.

Bi nane olmaz bundan. Nefret ettirdi artık. Parası arttıkça daha da leş oynuyor!

19 yaşındaki Semih 24 yaşındaki Semih'ten kat be kat üstün durumdaydı. Ben böyle bir şey görmedim, tecrübe kazandıkça daha kötü bir futbolcuya dönüşmeyi nasıl başardı acaba. Şu Emre Can'ı kiradan çağırıp onu bide onu denemek lazım. Zira Koray'dan da bir cacık olmaz. Yerli stoper rotasyonunu da değiştirmek şart oldu.

ujfalusi die bi adam vardı.

Artık bir oyuncuyu maç maç değerlendirmekten vazgeçin. Millet bunu yapmakdan bıkmadı. Bir oyuncu Galatasarayda oynayacak seviyededir. Ve bu adamın her maç performansı değerlendirilir. Ama bir adam Galatasarayda oynayamayacak düzeydeyse bu her maç tartışılmaz. Semih daha önce bu formayı giymeyi haketmiştir belki( Bence yokluktan oynuyordu) ama şu an bu takımda olmamalı.
Aslıda Semih çok efendi adam. Ve burada bu oyuncular en az şuçlu olan taraftır. Adamlar beni zorla oynatın demiyorlar. Kapasite bu. İstediği kadar çalışsın bunun ilerisi yok. O yüzden başımızdaki teknik adamlara ve yöneticilere o kadar çok kızıyorum ki anlatamam.

Senin takımında denayer gibi stoper var senin çapsız teknik adamın gidip oyuna semih alıyor. Şimdi ben gidip yetersiz semihe mi kızayım. Bundaki yetersizliği göremeyen teknik adama mı kızayım..

Ben bir taraftar olarak bir futbolcuyu eleştirirken ve yetersiz bulduğumda kendime hep şunu sorarım. Bu klüp hem maddi hem manevi bu futbolcudan daha iyi bir futbolcu alabilecek kapasitedemidir. Örnek bu klüp umut maliyetinde umuttan daha iyi bir oyuncuyu alabilecek durumdamıdır, evet alabilcek durumdadır. Bu olay bu kadar basit. Bu yüzden diyorum senelerdir bizi yönetenler şu klübün markasına o kadar çok zarar verdiler ki aaffedilemez.

Son düzenleme:
kafa toplarına çıkmak yerine genelde rakibe dayama özelliği var adamda. fordçu futbolcu :)

Her oynadığı maçı batırıyor artık yol vermek gerek.Yeter bu ne kardeşim ya.Sanki kulübün tapusu var bu adamlarda.

Sözümün arkasındayım hâlâ.

Ne Koray'ın ne de Emre Can Coşkun'un bundan eksiği yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kendini yıllardır geliştiremedi.Yazıklar olsun.

Neden geliştiresin ki ? Nasıl olsa tıkır tıkır paran yatıyor.Oynasanda alıyon o parayı oynamasanda bunlar gibi şark kurnazı karaktersiz olsak bizde kendimizi paralamadan alırız paraları maaş prim olaylarını performansa göre belirleyecen ki bak nasıl deli dana gibi koşuyolar.Ama nerdee yerli futbolcumuz neyse yöneticimizde aynısı zihniyet aynı zihniyet.

Semih Kaya korkunç bir geri gelişimi gösteriyor. Urfi döneminde de eksikleri vardı ama o dönem bile daha iyidi. Urfi nin yönlendirmesi etkiliydi tabiki.
Ama kaç yıl geçti, kaç tane üst seviye maça çık ve gelişimin geriye gitsin.
Tek olumlu yanı korkmadan mücadele etmesi. Kademe hataları say say bitmez. Hava topların da vasat demeye bile zorlanıyor insan. Arkadan oyun kurması çok kötü hemde genelikle takım arkadaşını zora sokuyor.
Arkadaşın çok yakınında rakip oyuncu var ve sen ona riskli şekilde pas atıyorsun. Bunu hep yapıyordu gerçigi. Cefre görüşü kötü demek ki. Yanına bir urfi gibi gerçek lider koyup tekrar denilsin diyeceğim ama lider stoper kim alacak ki ?

semih hiç bir zaman iyi stoper olmadı ,olamayacakda ,semih tamamen taraftarın goygoyudur ,aynen sabri,burak,umut,Selçuk gibi.

Başkaları oynadıkça gelişir bu da oynadıkça gerileme kaydediyor 3 yıldır.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Denizli dün açıklama yaptı Semih hakkında

Dediğine göre Semihin kötü olmasının sebebi sürekli oynamamasıymış güven eksikliği varmış

.. rezil ezik beceriksiz hayatina kusmus DAES savascisi gibi bir tipin kalmis sarisin pipi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Jose'ye Denayer'e ne dedi kardes?

-Futbol cahillerden temizlenmelidir.

Tamamını izlemedim.5 dakika felan baktım o bölümde Semih hakkında söylediklerine denk geldim.

Birde bizim savunma anlayışımızdaki eksikliklerden bahsetti.7 kişi savunma yapıyor rakipten 2 kişi ceza sahası içinde bomboş duruyor bu kabul edilemez bir durum.Bu olayı sadece Semihe yıkmak en kolay çözüm olur dedi

anca sakatlandığında senden kurtulacaz anlaşılan
sümüüük gibi yerlerde dolan
sarışın fırlatma

bu adamı tesislerden içeri sokmamak lazım yediğimiz 1. golde her ne kadar rodirigez bir hata yapmış olsada semih her zamanki gibi yine adamı kaçırıyor zaten pozisyon penaltı olacak adamın önüne düşmese 3. golde öyle havaya bakıyor bu adam bildiğin mal hatta idiot beyni gelişmemiş özürlünün teki.

Semih eskiden kötü değildi şimdi kötü oldu diyenlere gülüyorum. Semih'in yanında ujfalusi denen bir adam vardı ve onun bütün açıklarını kapatıyor aynı zamanda onu yönlendiriyordu saha içerisinde yoksa semih dün neyse bugünde o. Bazı maçlarda chedjou'da semih'in açıklarını kapamaya çalışıyor ya da tam tersi semih'in kötü oyunu chedjou'yuda kötü gösteriyor eleştirilerin odak noktası oluyor o da haksız yere. Bu adam net bir şekilde kötü bir stoper ve hep öyle kalacak kabul edin artık bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt