#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efendi diyorlardı onuda sıçıp batırdı, ulan gram gurur şeref yok mu sende? Millete dil uzatmaktan kendi hatalarını örtebileceğini mi sandın?

İtalya ya gitse bir maç oynatırlar sonra paf takımına yollarlar. Böyle defans oyuncusumu olur yahu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamın bombayı patlatmadığı bir maç gösterin allah için :D

Bunu sahaya futbolcu diye koyanında zeka konusunda heyet raporuna ihtiyacı olduğu çok net ortada.

denge problemi var yere basmayı pozsyon almayı topa sıcramayı bilmiyor gittikce geriliyor.

o neydi laa öyle. adam ceza sahasına havadan gelen topu yumuşatıp rahat şut çeksinler diye bıraktı .

@ Adem Çakar renktaşim semihi bu maçda nasıl buldun?
Almanya amatör liglerinde daha iyi stoperler var. Ciddiyim yani. Hiç abartmıyorum maalesef

Son saniyede güzel asist yaptı ama atamadı Astana. Bu adam kendini bir şey zannediyor yazık vallahi yazık.

Halı saha maçı yaparsın da bi adam bulamazsın.Sonra gidersin hiç toptan falan anlamayan bi eleman çağırırsın kadroya gel işte takıl diye.Topa komik komik vurur.İşte aynı o adam gibi bir teknik var bunda.Pardon teknik var dedim.Olmayan bir şeye var dedim kusura bakmayın.

en yakın zamanda defolup gidersin inş. birde yabancı oyunculara karşıymış oynadıpın topla önce formanın hakkını ver karaktersiz

Sevmiyorum bu adamı. Ön yargılıyım. Kameralar bunu çekince ağzım bozuluyo.

çin'den teklif gelse de gelmese de biz teklif edelim. aracılara para yedirelim satalım gitsin.

semih-burak-chedjou cin'de her sekil para eder. satın işte daha ne bekliyorsunuz.

3 topcudan nerden baksan 25 m euro'ya yakın sıcak para gelir.

Bu ve Burak Cin'e gitmesi icin ne gerekiyorsa yapılmalı.Gerekirse ana avrat sövülmeli,tesisler basılmalı,araclarının lastikleri patlatılmalı.

Dün yine gol yedirmek için herşeyi yaptı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt