#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11-12'de maçları domine ediyorduk. Önde bastığımız için rakipler öyle kolay kolay uzun top atıp defansın arasına/arkasına oyuncu kaçıramıyordu. Ortasahayı bırak hücumcular geri koşup savunmaya yardım ediyordu. Yani bireysel hata yapma imkanı sınırlıydı. Bir kaç sakatlık yaşadıktan sonra bir haller oldu, ayakları yere sağlam basmıyor uzunca bir süredir. Haliyle de dün akşamki gibi goller yediriyor.

Çenesi kadar eksiklerini kapatmaya çalışsa vasat topçu derdik belki ama neredeyse hiç umut kalmadı. Bülent kaptan bu Semih'ten beterdi ama çok çabaladı, hem kendi ile hem rakiplerle mücadele etti, kaybetmeme adına yeri geldi çirkefliğin dibine vurdu yeri geldi omuzu çıkmış acı içinde kıvranması gerekirken yeniden oyuna girmek için çırpınıyordu.

Taraftarın Umut'a karşı bir miktar değişmiş vaktiyle Sabri bile kabullenilmişti ama Burak ve Semih'in işleri zor, safi zarar gibiler.

10154069_1044669822258449_3459372817929387253_n.jpg

Aga adam ceza sahası içinde topu göğsüyle kontrol etmeye çalıştı... Arkasında 50 tane rakip hücümcüsü olduğu halde kontrol etmeye çalıştı... 50 tane rakip olduğunu bilerek, görerek mal gibi yapmaya çalıştı.... Sonucunda takım boktan bir gol yedi...
Halı sahada yapsan 50 bin tane küfür yersin... Profesyonel olarak yapsan ne yersin peki????

Hakan Ünsal bunu övdü bugün yine ya :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Podolski ve Sneijderi geçer bu sezon asist sıralamasında.

Bir kaç haftaya yine ısıtıp ısıtıp kullandıkları Semih-Inter/ Semih-Juventus haberlerini duyarız.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yuvasina yani kartalspor'a dönmesi lazim.

Kartalspor seviyesinde bir stoper kendisi

Dün Semih için iyi oynadı denebilecek bi maçtı aslında. Onda bile 2 gol yedirdi takıma :red:

ikiser ikisder yediriyor masallah galatasaray'in evladi

Son düzenleme:
bu herif şutlanmadan defans adam olmaz..

benim anlamadığım tribünler sabri'ye yaptıkları ıslıkla bitirme operasyonunu buna yapmak için neyi bekliyorlar?

Sana stoper diyene çok pis söverdim ama futbolcu bile diyebiliyolar o yüzden susuyorum.

Kadro dışı da bi çözüm ama libero almadan yaş o iş.bide denayer e ihtiyacımız var tabi

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamın hiçbir özelliği yok....hızlı değil ,kuvvetli değil üflesen uçuyor ,kafa topu zaten alamıyor ,3 metre önüne pas atamıyor ama ilginçtir 40-50 metreye pas atmaya çalışıyor, futbol zekası "0" . ben uzun zamandır böyle vasıfsız bi defans görmedim...

Bunun kesik yemesi lazım.Yoksa bunun oynadıgı her maç 2 gol banko yeriz.Sol yıllardaki en gerzek stoper performanslarından birini sergiliyor.

Devre arası talibi çıksada satsak. Mancini hadi güzellik yap bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt