#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde futbolcular yaş ilerledikçe gelişiyorlar

Semih ise tam tersi

%100 katiliyorum

Geriye gittigini inkar eden volleyball seyretsin

Fakat bu inisin cikisi olmayacagi ne malum?

Daha 24 yasinda, niye kesip bicip atiyorsunuz?

Tamam elestirelim de kalsin yedekte, niye göndermeye calisiyorsunuz?

Son düzenleme:
Her maç gol yediren bir adama mı çok yükleniliyor? Ayrıca formsuz falan değil, maksimumu bu. Bu rezil herife dokunan uçuruyor böyle stoper mi olur? Bıktım bu herifin yüzüstü düşüp pozisyon yedirmesinden.

Nerden biliyorsun????

Futbol ile tv ve hali sahadan baska ne alakan var da bu kadar emin konusabiliyorsun?

Son düzenleme:
Nerden biliyorsun????

Futbol ile tv ve hali sahadan baska ne alakan var da bu kadar emin konusabiliyorsun?

Semih kadar Şampiyonlar Ligi maçına çıkmış diğer stoperlere bakarak bunu rahatlıkla söyleyebiliyorum. Futbol herkes tarafından rahatlıkla izlenebilen bir şey. Semih'in aldığı paranın yarısını bile almayıp Semih'ten iyi onlarca futbolcu varsa tabii ki de bu rezilin takımdan gitmesini istemek hakkımızdır. Ayrıca yabancı sınırı 1 olmalı diyebilecek kadar kendine güvenemeyen herifin bu takımda işi yok.

Oyunu beter zihniyeti ondan da beter. Geleceğin çete lideri olur kalırsa. Oyun olarak toparlasa da istemem bu malı takımda şahsen.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nerden biliyorsun????

-Hava topunda vasat
-Topu oyuna sokmada rezil
-2 li mücadelede hep yerde
-Sakarlik yapmada 10 numara
-adamini durmadan kaçiriyor

Bir defans oyuncusunda olmamasi gereken herşey bu adamda mevcut.

Yani bu adamdan bir halt olmaz.

Renktaslar ben Semihi savunmaktan vazgectim, vurun :)

Ben nasil Sabri'ye taktiysam bazilarin da Semih'e takmasini anlarim

Futbol'da her zaman objektif olunmuyor tabi

Bu seneye kadar hep savundum ama artık kendini aştı. Eski masum yüzünü de kaybedince iyice nefret eder hale geldim.

Takima girdiginden beri tepe taklak gidiyoruz. Lanet gelsin chedi on libro oynatma fikrini biz asiladik denizli denilen herife eskiden en azindan orta sahamiz yok derdik savunmada savasiyorduk simdi her yer pamuk domino etkisi yaratti mubarek.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koseli ayakkabıyı giyip kafasını asfalt ile ayakkabımin arasına alıp ezmek istiyorum. Anca öyle rahatlarim.

bu adamı denizli 11 düşünüyor galiba baksana hiç ses seda yok stoper için

Onu bunu bilmem ama arkası çok sağlam kimse bu adamı konuşmuyor medyada dokunulmazlığı var kurbağa gözlü embesilin.

Az önce Dünya Kupası Elemelerindeki maçlarımıza baktım; Milli Takım'ın ve Abdullah Avcı'nın da başını bu futbol katili yemiş resmen.

biran once satilmasi lazim, mancini yap lan bir güzellik

Baska bir baslikta da dedim 2011 en guzel 100 golunu izledim gecen birde baktim ki Galatasarayin yedigi 3 gol var listede(yetistigim yerden itibaren) biri muhammetin digeri sow en sonuncusu da alexin golu.

Alexin goluyle baslayayim top saga gidiyor ujfalusi oraya hareketleniyor arkadan bakiyoruz aa semihte oraya gidiyor. Ujfalusi topa mudehale yapinca yerini kaybeden semih alexin golu en guzel yerden izliyor.

Aİkincisine gelelim doldan orta geliyor ve semih denilen bir cocuk sow'a yapismis bir halde bekliyor pesine sow vurduktan sonra kafa ile vurmaya calisiyor nafile.
Obur golu hatirlamadim simdi.

İsin ozune gelirsek aradan gecen 4 senede kendini 1 parca bile gelistirememis bir defans oyuncusundan bahsediyoruz. Baskada bisey demiyorum

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sensiz futbol ne güzel lan.

İnşallah sakatlığın önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt