#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha formamızı giymek nasip olmaz inş.

Bu adama haksızlık yapılıyor. Orta sahada kötü defans yapıyoruz ve daha büyük yük defansa düşüyor,
bir kez daha Melo'nun bizim için ne kadar önemli oyuncu olduğu ortaya çıkıyor.

Semih her zaman canını dişine takıp oynayan bir oyuncu, şimdi herkes Hakan Balta'cı olmuş ama
onun da kötü performans gösterdiğinde "Yok sigara içiyor, yok yavaş kalıyor" dendiğini çok iyi
hatırlıyorum.

Semih şu an kötü performans gösteriyor olabilir ama iyi oynadığında bu takımın vazgeçilmezidir,
ondan bu kadar kolay umudu kesmemeliyiz ki göreceksiniz bu adam bize uzun zaman hizmet ettikten
sonra bizde bırakacak futbolu (hiçbir kayırma olmadan performansı ile).

İsmini bile görünce cinlerim tepeme çıkıyor.

Ben hayatımda kimseden bu kadar nefret etmemiştim ya.

yeteneksiz, kaldigi her dk altyapi torpili ve elimizde kalma iht biraz daha artiyor, gelecegin sabrisi, cok gec olmadan def edilmeli.

ya bir futbolcu yıllar için de gelişmiyorsa onu daha çok batmamışken satıcan.

Bkz. Sabri, bkz Aydın, bkz. Emre Çolak, bkz. Semih , bkz diğer çoğu altyapı ürünleri!!

Hem belki onlar başka bir yerde tutunur kurtulur, sen de gereksiz paralar ödemezsin , bonservisinden de 2-3 bişeyler kazanırsın. Herkes kazanır yani.

Semih hamle defansı yapıyor; hızlı ve tek müdehale. Bu durumda çevik olması daha önemli
güç ve kuvvetten.

Bu adam neredeyse 2 yıldır ilk 11 defansımız. Çok yanlış suçluyosunuz adamı.

Semih hamle defansı yapıyor; hızlı ve tek müdehale. Bu durumda çevik olması daha önemli
güç ve kuvvetten.

Bu adam neredeyse 2 yıldır ilk 11 defansımız. Çok yanlış suçluyosunuz adamı.

sen şakamı yapıyosun bu adamda defansif meziyetleri geçtim genel olarak futbolcu meziyeti yok bu adam arkadaşım olsa halı sahaya çağırmam.Savunacaksan sende diğerleri gibi iyi çocuk falan de baride beyin röntgenini istettirme bize.

sen şakamı yapıyosun bu adamda defansif meziyetleri geçtim genel olarak futbolcu meziyeti yok bu adam arkadaşım olsa halı sahaya çağırmam.Savunacaksan sende diğerleri gibi iyi çocuk falan de baride beyin röntgenini istettirme bize.

Ahahah röntgen ne be :D

Geçen senelerde biz bu çocuğa az helal olsun demedik bu adam boş bir adam
değil. Bu çocugu hemen cadı kazanına atmayın.

Ahahah röntgen ne be :D

Geçen senelerde biz bu çocuğa az helal olsun demedik bu adam boş bir adam
değil. Bu çocugu hemen cadı kazanına atmayın.

Sende nasıl bir zeka yoksunluğu var ki bu adamı boş bir adam değil diyorsun ben çözemedim seni tıp doktorlarına havale ediyorum.

ched denayer ilk 11 balta yedek. koray tribün, semih şut.. en kötü stoper görünümlu bu elemandır bizde.

Savunulacak hic bir yani yok. Yok canini disine takiyormus, napalim Umut da canini disine takiyor. Eh sonuc?

Yeterince kredisi vardir, hadi 1-2 aydir böyle oynasa birsey demez millet zaten. Selcuka 1,5-2 seneye yaklasik bir süre sabredildi mesela kredisi oldugu icin.

Ama Semih de en az 1 senedir böyle berbat oynuyor. Gelisme sifir, ayni hatalara devam. Eh ne anladik biz bu isten.

Sende nasıl bir zeka yoksunluğu var ki bu adamı boş bir adam değil diyorsun ben çözemedim seni tıp doktorlarına havale ediyorum.

Kimsenin zekasına laf etmem. Bunu senin için bozmayacağım :D

Şaka bir yana argüman üret ilk mesajından beri senin gibi
düşünmeyene kişisel saldırı modundasın, sakin relax...

Savunulacak hic bir yani yok. Yok canini disine takiyormus, napalim Umut da canini disine takiyor. Eh sonuc?

Yeterince kredisi vardir, hadi 1-2 aydir böyle oynasa birsey demez millet zaten. Selcuka 1,5-2 seneye yaklasik bir süre sabredildi mesela kredisi oldugu icin.

Ama Semih de en az 1 senedir böyle berbat oynuyor. Gelisme sifir, ayni hatalara devam. Eh ne anladik biz bu isten.

Bu adam iyi oynadığında bize katkı sağladığını gösterdi.
Al şimdi yedek ne zararı var adamın. Zaten birşey olacaksa
çıkar çatır çatır oynar, tekrar kapar yerini ilk 11'de, adam 91'li
24 yaşında genç daha bence daha çok sabırı hak ediyor.
İnş ben haklı çıkarım da bu adamı tekrar kazanırız ve alkışlarız.

Çetesinden olmayanı dışlamaya geldi mi delikanlı, sahada top oynamaya geldi mi kız Semih

Kimsenin zekasına laf etmem. Bunu senin için bozmayacağım :D

Şaka bir yana argüman üret ilk mesajından beri senin gibi
düşünmeyene kişisel saldırı modundasın, sakin relax...

Sen argüman üreteceksin bu adam galatasarayın stoperi ve galatasaray en çok gol yiyen takımlardan bir tanesi ki kalede muslera gibi bir adam varken.Zaten maçları izle her musleranın kurtardığı pozisyondan sonra semih gider muslerayı tebrik eder götünü kurtardığı için çünkü ya o şutu çektirmiştir,ya adamını kaçırmıştır ya ısklamıştır yada pozisyonunu kaybetmiştir bir adam hiçmi kademe bilmez hiçmi sağına soluna bakmaz hiçmi güçlü olamaz sahada.Ujfalusi zamanında girdi takıma onun deneyimleri ile oynar gibi göründü zaten gençti bizde çok bişey demedik ama milletin aklı ilede alay etmeye gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt