#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chedjou hata yapti da Semih yapmiyor mu sapikca konusup durma populizm manyagi.

Semih denen adam Besiktas derbisinde Quaresma'nin sacma ortasini gole cevirmis bir stoperdir.

ortaya cikip chedjou sicti de ozaman
sana convenient oldugu zaman zirt pirt cikip konusmayi biliyosun
rizenin pttden gelen 15 yasindaki forvetine karsi pozisyon vermedi diye neredeyse takla atacaktin
is semihe gelince yarisi milli takimdaki pozisyonlar olan abuk subuk videoyu koyup osuruktan argumanlar uretirken meydandasin
simdi ltf chedjou konusuna git ve bu macta yedirdigi 2 golun videosunu koy
onu koyana kadar sahsini ciddiye almayacam

ortaya cikip chedjou sicti de ozaman
sana convenient oldugu zaman zirt pirt cikip konusmayi biliyosun
rizenin pttden gelen 15 yasindaki forvetine karsi pozisyon vermedi diye neredeyse takla atacaktin
is semihe gelince yarisi milli takimdaki pozisyonlar olan abuk subuk videoyu koyup osuruktan argumanlar uretirken meydandasin
simdi ltf chedjou konusuna git ve bu macta yedirdigi 2 golun videosunu koy
onu koyana kadar sahsini ciddiye almayacam
Senin ne yaptigin mi önemli olm isin gücün forumda populizm cekil karsimdan troll.

delikanlı yine boş yapıyor gördüğüm kadarıyla

Iste bak böyle art niyet yaparsan ben savunurum arkadas. Süper Final'de yenilen gol ayni diyorsan bir kez daha izle bakalim. Sacmalamayalim.

Bu gole ayni diyen biri utanir arkadas ya

211/212 Galatasaray-Beşiktaş dakika 73 gol Semih Kaya Ligtv.com.tr

Ama neyse konu bu degil. Sacma sapan konusmayalim Semih'i savunmak icin.

Şaka mısın lan Semih dokunmasa top Almeida ile Muslera'nın arasına düşecek.

Bir de bak Chedjou'ya bak.Dokunmasa Muslera alacak topu.

BJK -GS SUPER KUPA MACI CHEDJOU KENDİ KALESİNE GOL ATTI. - YouTube

Adama iftira atmayın la assadadscsfs yazık çırpınıyor bebe bunca rezillikten sonra hala profum diye geziniyor :asd:

Yav arkadaş neyi tartışıyorsunuz semihte chedjou da birbirinden beter.Teraziye koysan hatada ikisi de eşit çeker.STOPER ŞART !

Ne diyon olm sen cek git karsimdan populizm yapip durma. Senin yasin kac arkadas? Isin gücün yillardir aynisi.

Derdin ne senin? Kötü ve sacma gol yedirdi diyoruz daha ne bekliyorsun? Ben takim pasif, sacma sapan sekilde baski yedirtti diyorum, Ramos olsa her takim bu kadar uzun baski yiyince gol yiyor.

Sen gelmissin Semih Kaya'yi savunuyorsun. Oyuncumuz diye hakaret etmiyorum ama ne oldugunu biliyoruz, gec bunlari.

Senin ne oldugunu da biliyoruz cek git, Sabri'nin en iyi yaptigi sey orta diyen bir trollsün, daha fazla moralimi bozma simdi.

Son düzenleme:
Chedjou'ya tahammül edemiyorum ama takımda oynayacak tek stoper kendisi olsa yine de oynatmam gider Tolga Ciğerci'yi falan oynatırım. Semih dünyanın en kötü stoperidir.

Ne diyon olm sen cek git karsimdan populizm yapip durma. Senin yasin kac arkadas? Isin gücün yillardir aynisi.

Derdin ne senin? Kötü ve sacma gol yedirdi diyoruz daha ne bekliyorsun? Ben takim pasif, sacma sapan sekilde baski yedirtti diyorum, Ramos olsa her takim bu kadar uzun baski yiyince gol yiyor.

Sen gelmissin Semih Kaya'yi savunuyorsun. Oyuncumuz diye hakaret etmiyorum ama ne oldugunu biliyoruz, gec bunlari.

Senin ne oldugunu da biliyoruz cek git, Sabri'nin en iyi yaptigi sey orta diyen bir trollsün, daha fozla moralimi bozma simdi.

olm bana bak arguman kaybedince kari gibi hareketler yapma, yok populist yok troll, once sozluk ac o kelimelerin anlamini ogren ondan sonra konus. sana simdi laf cakmaya baslasam sabaha anca biter o yuzden abuk subuk laf dalasina girmeye calisma. ADAM olsan yaptigin seyin farkina varirsin, rize macinda dandik takima karsi top gelmedi diye sov yaptin, bjk macinda sicacak diyenlerle dalga gectin. bunlar dogru mu degil mi eger adamsan bunlara cevap ver. e ozaman chedjou sicmamisken sov yapip sicinca ortadan kaybolup yok takim baski yedi yok bilmemne diye kivirmana musade mi edecez? isine gelince her boku biliyomus gibi ortada gezeceksin, forum soyle, cahil turk mantigi boyle diyeceksin, ama got oldugunda da boyle kari gibi kivirip populist, troll falan diyeceksin. populistin allahi sensin bi kere, populer olmayan tek bir fikir ortaya koydugunu gormedim ki senin. ruzgar nereye esiyosa aklinda kurdugun yalan yanlis alman olmanin getirdigi ustun futbol bilgisi narrative ine uydurup forumun her tarafina saciyosun. benim yasimi bosver de, bu yasta neden bu kadar mal kaldim diye dusun asil.
alright?
alright.

olm bana bak arguman kaybedince kari gibi hareketler yapma, yok populist yok troll, once sozluk ac o kelimelerin anlamini ogren ondan sonra konus. sana simdi laf cakmaya baslasam sabaha anca biter o yuzden abuk subuk laf dalasina girmeye calisma. ADAM olsan yaptigin seyin farkina varirsin, rize macinda dandik takima karsi top gelmedi diye sov yaptin, bjk macinda sicacak diyenlerle dalga gectin. bunlar dogru mu degil mi eger adamsan bunlara cevap ver. e ozaman chedjou sicmamisken sov yapip sicinca ortadan kaybolup yok takim baski yedi yok bilmemne diye kivirmana musade mi edecez? isine gelince her boku biliyomus gibi ortada gezeceksin, forum soyle, cahil turk mantigi boyle diyeceksin, ama got oldugunda da boyle kari gibi kivirip populist, troll falan diyeceksin. populistin allahi sensin bi kere, populer olmayan tek bir fikir ortaya koydugunu gormedim ki senin. ruzgar nereye esiyosa aklinda kurdugun yalan yanlis alman olmanin getirdigi ustun futbol bilgisi narrative ine uydurup forumun her tarafina saciyosun. benim yasimi bosver de, bu yasta neden bu kadar mal kaldim diye dusun asil.
alright?
alright.
Yahu cek git ya su populizm kokan bir yaziya bak. Ortalikta yokmusum, ulan insanda biraz dürüstlük olmaz mi daha demin diger kondua Chedjou'nun s.citgini yazmisim ama ortalitka yokum, ilginc ..

He öyle he.

Sabri iyi ortalar acarak seni tatmin etmistir umarim.

Yahu cek git ya su populizm kokan bir yaziya bak. Ortalikta yokmusum, ulan insanda biraz dürüstlük olmaz mi daha demin diger kondua Chedjou'nun s.citgini yazmisim ama ortalitka yokum, ilginc ..

He öyle he.

Sabri iyi ortalar acarak seni tatmin etmistir umarim.

evet sabrinin oyununun bence en iyi yani ortalari cunku digerlerinin hicbirinde iyi degil, yine arada isabetli kesebiliyor
2 dk durust ol diyecektim de vazgectim, 2 dk kafani calistirsan anlayacagin seyleri kiviracam diye carpitip onume koyma
gec olsa da chedjounun sictigini itiraf ettiysen ne mutlu sana. demek gelisme var. adios o halde

evet sabrinin oyununun bence en iyi yani ortalari cunku digerlerinin hicbirinde iyi degil, yine arada isabetli kesebiliyor
2 dk durust ol diyecem de 2 dk kafani calistirsan anlayacagin seyleri kiviracam diye carpitip onume koyma
gec olsa da chedjounun sictigini itiraf ettiysen ne mutlu sana. demek gelisme var. adios o halde
Hadi sende dürüst ol bakalim, ben dalga gecmisim hata yapmayacak diye. Ulan hani nerde Sabri'nin assist'i he? Nerde lan? Sen degilmiydin Sabri'yi elestirenlere bu cevabi veren? hadi uydur simdi birseyler.

Forumda gecen Talisca ile iyi dedim diye dalga gecen baska bir cocuk vardi. Adam golü cakti rezil olup sustu, ordan burdan laf sokmaya calisiyor zavalli. Biz bunlarin hesabini soruyormuyuz? Biraz adam ol arakdas.

Dürüstlük senden mi soruluyordu? Ancak like kasarsin isin gücün bu senin arkadas, seni yillardir biliyoruz so forumda.

Son düzenleme:
Hadi sende dürüst ol bakalim, ben dalga gecmisim hata yapmayacak diye. Ulan hani nerde Sabri'nin assist'i he? Nerde lan? Sen degilmiydin Sabri'yi elestirenlere bu cevabi veren? hadi uydur simdi birseyler.

Forumda gecen Talisca ile iyi dedim diye dalga gecen baska bir cocuk vardi. Adam golü cakti rezil olup sustu, ordan burdan laf sokmaya calisiyor zavalli. Biz bunlarin hesabini soruyormuyuz? Biraz adam ol arakdas.

Dürüstlük senden mi soruluyordu? Ancak like kasarsin isin gücün bu senin arkadas, seni yillardir biliyoruz so forumda.

sabri asist yapmadi
macla ilgili herkes bi suru temenni belirtiyor allahin hiyari
benim sabriyle ilgili asist yapacak dememe mi taktin
sabrinin asist yapacagini bilsem senin gibi cahillere laf anlatmam gider kupon yapip paranin bi tarafina koyarim
baska argumanin yoksa bugunluk retire et

sabri asist yapmadi
macla ilgili herkes bi suru temenni belirtiyor allahin hiyari
benim sabriyle ilgili asist yapacak dememe mi taktin
sabrinin asist yapacagini bilsem senin gibi cahillere laf anlatmam gider kupon yapip paranin bi tarafina koyarim
baska argumanin yoksa bugunluk retire et
Konusmayacaksin ozm. Ben ayrica o Chedjou olayini Rize macindan önce de bir cok kez yaptim olusturulan alginin altini cizmek icin. Kendine gelince tabi dedigim gibi uydurmayi iyi biliyorsun. Bidze senin s.ctigin yorumlarin hesabini soralim diyecem ama uyduruyorsun iste.

Sabri diyor hala seni ciddiye aldigim hata, kendime tüküreyim.

Konusmayacaksin ozm. Ben ayrica o Chedjou olayini Rize macindan önce de bir cok kez yaptim olusturulan alginin altini cizmek icin. Kendine gelince tabi dedigim gibi uydurmayi iyi biliyorsun.

Sabri diyor hala seni ciddiye aldigim hata, kendime tüküreyim.

sabriyi sen cikardin mal
sen anlamiyosan ben napiyim, asist dedim diye onu aklinda tutup simdi onun uzerinden saldirior allahin kamili yuru git sinirimi bozma daha fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt