olm bana bak arguman kaybedince kari gibi hareketler yapma, yok populist yok troll, once sozluk ac o kelimelerin anlamini ogren ondan sonra konus. sana simdi laf cakmaya baslasam sabaha anca biter o yuzden abuk subuk laf dalasina girmeye calisma. ADAM olsan yaptigin seyin farkina varirsin, rize macinda dandik takima karsi top gelmedi diye sov yaptin, bjk macinda sicacak diyenlerle dalga gectin. bunlar dogru mu degil mi eger adamsan bunlara cevap ver. e ozaman chedjou sicmamisken sov yapip sicinca ortadan kaybolup yok takim baski yedi yok bilmemne diye kivirmana musade mi edecez? isine gelince her boku biliyomus gibi ortada gezeceksin, forum soyle, cahil turk mantigi boyle diyeceksin, ama got oldugunda da boyle kari gibi kivirip populist, troll falan diyeceksin. populistin allahi sensin bi kere, populer olmayan tek bir fikir ortaya koydugunu gormedim ki senin. ruzgar nereye esiyosa aklinda kurdugun yalan yanlis alman olmanin getirdigi ustun futbol bilgisi narrative ine uydurup forumun her tarafina saciyosun. benim yasimi bosver de, bu yasta neden bu kadar mal kaldim diye dusun asil.
alright?
alright.