#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk golde bir buçuk metre ustunden giden topa zıplaması bile mallık. Azıcık kafası çalışsa hesap yapabilecek beyni olsa o topa zıplamaz. :D

Maç başı 2 top uzaklaştıracak diye sürekli gol yediriyor beyimiz. Geçen hafta adamlar az akıllı olsa 4-5 tane yerdik.

Sürekli aynı işleri yapıp farklı sonuç beklemek ahmak işi.

Seni stoper yapanı varya ben vitaminsiz herif defol git la bu klüpten

sen gider oynamiyacak adama 4.5 milyon bonserviz ödersen semih gibi kazmalara kalirsin

Gercekten cok kotusun arkadas, bunu nasil kimse gormuyor ben anlamiyorum

gercekten berbat desem berbat kelimesine haksızlık etmiş olurum beyin 0 yetenek 0 evlatcılık yapalım ama

Bu herifi kaladen uzağa koyacaksın diye demedik mi lan.

Sağbek oynat yada hiç oynatma. Kafa atmasını bilmeyen stoper mi olur. Kaç maçtır her topa kafa vuruyorlar. Chedjou niye günah keçisi ilan dilip bu kazma çocuk oynatıldı çıkıp açıklasınlar.

Serdar ve chedjoudan iyi bulan varsa ya maçları izlemiyorur ya da farklı bir olay vardır orada.

Aldınız mi semihinizi..

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamin takima dönmesiyle evimizde 2 mac kaybettik hemen. Adanspor'a karsi da Chedjou ile beraber az kalsin yakiyorlardi takimi son dakikada Adana'nin forvetine eskortluk ederek.

ched kötü bu ondan kötü birde sakat serdar azizi başımıza bela ettiniz helal olsun.bu kadar para harcayıp bu kadar kötü stoperlere sahip olmak büyük başarı.

Maci 27. dakikadan sonra izledim.

Ilk golde Balta meydanda yok.Balta'nin kademesine gecince Batdal Sabri'ye kaldi.Hatali oldugunu dusunmuyorum.2.golde De Jong erken geri gelip ofsayti bozdu diye gordum.(Yanlis varsa duzeltirseniz sevinirim.Cok izleyemedim tekrarini)

Ilk 27 dakika sacma bir sey yapmadiysa ben bugun begendim.(Yanlis varsa bunu da duzeltirseniz sevinirim)

Gol yedirmese iyi stoper aslında

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Ulan yemin ederim aslinda söylenecek cok sey var ki..

Ben burda kötü dedigimde hepsi bir olup bana saldirmayi biliyorlardi, ahkam kesmeyi biliyorlardi bi halttan anlamis gibi.

Ben bu arkadaslarin Galatasaray'li fln olduguna artik inanmiyorum. Kimsenin taraftarligini sorgulamak bana kalmamis ama forumda bir kisim var, özellikle en yetenekli oyuncularimizi elestirip, yeteneksiz oyunculari savunup duruyorlar, örnegin Hayri Cund gibi herifler.

Sürekli Sabri, Semih, Balta, zamaninda Olcan, Aydin gibi oyunculari savunmustur..

Gün geldiginde ölü taklidi yaparlar.

Ulan yemin ederim aslinda söylenecek cok sey var ki..

Ben burda kötü dedigimde hepsi bir olup bana saldirmayi biliyorlardi, ahkam kesmeyi biliyorlardi bi halttan anlamis gibi.

Ben bu arkadaslarin Galatasaray'li fln olduguna artik inanmiyorum. Kimsenin taraftarligini sorgulamak bana kalmamis ama forumda bir kisim var, özellikle en yetenekli oyuncularimizi elestirip, yeteneksiz oyunculari savunup duruyorlar, örnegin Hayri Cund gibi herifler.

Sürekli Sabri, Semih, Balta, zamaninda Olcan, Aydin gibi oyunculari savunmustur..

Gün geldiginde ölü taklidi yaparlar.

Yorum yapmayayım diyorum ama sürekli beceriyorsun bunu bozmayı.

Senden tek bir ricam var. Allah rızası için susar mısın?

Bir şekilde irtibata geçip fikirlerini beğenmediğin herkese alıntı yapmamalarını rica edeceğim. Karşılığında da sadece senden bir daha BEN DEMİŞTİM alt metnini içeren bir ifade kullanmamanı rica ediyorum.

Cidden yoruldum. Biz anlamayalım sen anla sorun değil. Ama lütfen...Milletin Galatasaraylılığını falan sorgulama bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt