- 4 Ağustos 2009
- 90.800
- 72.030
- 5.188
Ilk golde bir buçuk metre ustunden giden topa zıplaması bile mallık. Azıcık kafası çalışsa hesap yapabilecek beyni olsa o topa zıplamaz. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adem'i de say. O da çok savundu ama şu sıralar Sneijder konusunda ortalık karıştırma peşinde, uğramaz buralaraNe o lan, haftalardir oynasin diyen Onur, Hayri, Sükrü (Cavanda stoper), Ozan fln nerde?
Hep böyle iste. Ahkam keserler, sonra da girmeye yüzleri kalmaz..
2 maçta forma filan girdiği yoktu. Sadece rakipler kötüydü. Ha bizde stoper var mı dersen 5'i de 1 adam etmez.Çoçu koydu maç öncesi boş yapanlara..formda bir semih türkiyenin en iyi stoperidir.
Gol yedirmese iyi stoper aslında
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Ulan yemin ederim aslinda söylenecek cok sey var ki..
Ben burda kötü dedigimde hepsi bir olup bana saldirmayi biliyorlardi, ahkam kesmeyi biliyorlardi bi halttan anlamis gibi.
Ben bu arkadaslarin Galatasaray'li fln olduguna artik inanmiyorum. Kimsenin taraftarligini sorgulamak bana kalmamis ama forumda bir kisim var, özellikle en yetenekli oyuncularimizi elestirip, yeteneksiz oyunculari savunup duruyorlar, örnegin Hayri Cund gibi herifler.
Sürekli Sabri, Semih, Balta, zamaninda Olcan, Aydin gibi oyunculari savunmustur..
Gün geldiginde ölü taklidi yaparlar.