#26 Semih Kaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip helva kıvamında olunca neredeyse kötü görünen futbolcu yoktu takımda...

Ancak Semih' ten ayrıca bahsetmek gerekiyor. Çok eleştirenlerden olmam iyi performansını takdir etmeme mani değil. O golü atmamış olsaydı bile bu maçta gayet iyi bir stoper performansı gösterdi, güven vericiydi; hep böyle oynasa takımın stoper ihtiyacı kalmaz...

Karakterinden ve iyi niyetinden zaten şüphe duymadığım Semih' imizin bu maçtaki çizgisini devam ettirmesini en çok ben isterim...

Galiba 1 kere gördüm baktığım esnalarda onda da yine yerdeydi standartlarını koruyoruz reyiz.

semih ne kadar begenilmese de yine hakan baltaya göre stoper denilebilir yeri var.
semih ahmet serdar hepsi stoper olarak idare eder ama bunlarin kötüsü basimizda lider stopermiz.
bu 3 saydigim stoperlerle ve bir yabanci stoperle rahat sampiyon oluruz bu ligde.
ama gel görki yine hakan balta oynuyor.

Karakter olarak on numara adam

Yaninda ujfalusi gibi bir stoper olsa tekrar eski formuna kavusur

2 sene sonra ilk defa bu kadar çok begendim.Aferin aslanım. Devaam.

Övgülere bakin yarrabbim.
Akhisarin birinci dakkadan beri futbol oynamadagini unutmayalim lütfen.
Yok bide gecit verseydi. Rakip ugrasmadiki zaten.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Oyuna sonradan hücum oyuncusu olarak alabiliriz. Saçma goller atabilir bu şekilde.

Dün Akhisar'ın elle tutulur tek atağında Vaz Te'ye kafa vurdurtmayı başardı.

Chedjou bu heriften iyi

Yahu bırakın şu şundan iyidir yorumlarını. Hepsi yetersiz bu kadar basit. Oynamayan adam hemen kiymete biniyor. Oynamaya başlayınca ne halt olduğu belli oluyor.

Şu semih denen adam 3 pozisyonda ayakta duramayıp yıkıldığında telefonu kıracaktım. Böyle bir kepazelik yok.
Ve tüm bunlara rağmen serdar fiyaskosuna rağmen senin yatacak yeri olmayan yönetim gidiyor bunlardan hiçbir farkı olmayan yerli ahmet çöpünü alıyor.

7_d.jpg

Hele şunun tipine sıfatına bakın hele bu ligde herhangi bir forvet omzu vurduğu gibi sahada uçurur Semihi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt