#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Çok beğenmiyorum bu adamı kademelerde sık hata yapıyor.

semih kötüydü ama eboue da kötüydü.ne tuhaftırki maçtan önce ikisi de baya özgüvenli açıklamalar yaptı..maçta da bi hiç gibi oynadılar.

Senin işin Ronaldo'yu tutmakdı. Onu da yapmadın.

2.golde de birşey yapmadın.

Bir pozisyona girdik onu da kalecinin üstüne attın.

Oynamasan daha iyiydi.

Son haftalarda ki çıkışını devam ettiremeyenlerden biriydi..Yenilen gollerde Semih ile beraber hataları paylaştılar..Aslında hücuma iyi çıktı ama son paslarda ve özellikle ilk yarıda ki o pozisyonda son vuruşu yapamaması bi hayli çileden çıkarttı desem yanlış olmaz sanırım..

En çok güvendiğim isimlerden biri olan Eboue'nin iki golde de bariz hata yapması çok üzdü beni...

Açık ve net söyliyeyim, maçın anasını belledi.

Bu adama güvenip defans bıraktımı kesin gol oluyor. Benzema ya yoktan gol attırdı tamam Semih boşa çıktı ama Eboue olmadı.

Ayrıca Ronaldonun golunde daha hızlı gelse o pozisyon olmaz.

Ne bileyim yaaa iyi güzelde bazen çok iyi bazen çok kötü.

Bazen çok kritik müdahaleler yapıyor bazen abuk sabuk hatadan gol yediriyor.

Senin yaptığın bu hataları Sabri Reyiz yapsa aldırmazdım.Ancak sen üst düzey bir oyuncu olarak böyle bir maçta amatörce yaptığın hatalar beni derinden etkiledi.Telafisini yapman bile içimdeki yarayı iyileştirir mi? Zor çok zor.......

Bence hatalarının sebebi umursamazlık ya da konstrasyon sorunu 1 değil 2değil...

Gençler maçında giden 3 puana yanarken hala birde bu maçı çıkardın. 2 gol skandal Eboue skandal.

en güvendiğim oyuncuydu yıllarca arsenalde bu seviyelerde oynamış adamın yaptığı hatalar şaka gibi.

satalım gitsin..asli görevini hiç yapamıyor.

Eboue defansif anlamda zaten cok iyi degil bunu Arsenal zamanindanda biliyoruz. Ofansi kadar defansida iyi olsaydi Arsenal birakmazdi, zaten onun icin Sagna'yi almislardi defansi daha iyi yapiyor diye.

Eboue defansif anlamda zaten cok iyi degil bunu Arsenal zamanindanda biliyoruz. Ofansi kadar defansida iyi olsaydi Arsenal birakmazdi, zaten onun icin Sagna'yi almislardi defansi daha iyi yapiyor diye.

Öyle de renktaş,onun gibi üst düzey bir oyuncunun amatörce böyle hatalar yapması da enteresan.Defansif anlayışı çok kötü olan bir oyuncu bile bu kadar komik hatalar yapmaz.Eboue gibi gönül verdiğin bir adam olunca üzülme kat sayın ikiye katlanıyor maalesef

Hücum olarak sağ kanadı iyi kullandı karşındaki Rakip Madrid orta saha oyuncularımız defanstan topu aldıklarında birilerinin hareketlenip pas istemeleri lazım armut gibi bakınca olmuyor Eboue bu konuda rahatlattı takımı.

Geri
Üst Alt