#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Gençler maçında yere düş gol yedir bu maçta kafanı eğ.

ofansif anlamda cok iyidi ama onun gorevi onca savunma yapmak!

sıktın artık be karaoğlan

Eboue'nin Arsenalde oynarkan ki sorunu da buydu,konsantrasyon kaybi!Onun icin birakti Arsenal, iyi oynadigi zaman dunyanin sayili beklerinden ki ilk izledigimde Arsenalda ohaa bu nasil adam demistim, ama bazi maclarda inanilmaz kayip.

Turk sagbek bakilabilir , Hamit belki dusunulur.Bu maclarda boyle olcaksa seneye kalmasin yasi da 29.

[video=youtube;oHk8Jbdr72s]https://www.youtube.com/watch?v=oHk8Jbdr72s[/video]yani o topu asacaktın eboue...

1 ve 2. gollerde çok cool takildi ne yazikki. olmadi ebouecim. ama canin saolsun. ligde daha dikkatli olman dilegiyle.:ayatollah:

Bence bugun 5 üzerinden 3,5 luk mac cıkardı takımın iyilerindendi

ofansif anlamda cok iyidi ama onun gorevi onca savunma yapmak!

Sezon basinda ofansa yeterince katki yapmiyor diye elestiriliyordu zaten defansif anlamda hic iyi degildi gecen sezona nazaran. Son zamanlarda ofansif anlamda iyi isler yapmaya baslamasina ragmen defansif acidan cok basit hatalar yapiyor. Ciddi konsantrasyon sorunur var bence.

Eboue GS forması altında lig maçlarında kötü oynamış beni ilgilendirmez.Benim için Eboue bu tarz maçlarda ağırlığını koyması gerekirdi.Karşında dünyanın en iyi oyuncuları olsa bile bu amatörce hataları yapması beni şaşırttı ona olan güvenimi kırdı.Tamam rakibin senden iyi olabilir ama taraftarın senden çok şey beklediği bir isim olarak amatörce hatalar yapman bizi bitirir.

Dany,Selcuk,Melo ve Drogbadan sonra begendigim tek futbolcu Eboueydi..fena oynamadi..bence o golde suc Semihin di..o topa kafayi vurmaliydi Semih..

diger bütün futbolcular cok kötü ve vasatti, Gökhan haric

aslinda bu 3-5-2 hic fena degil Fifadada hep oynarim kral formationdur ..her türlü ..bizim kadroyada uyuyor 2.yari pozisyon vermedik nerdeyse

Golde büyük hatası olsada hücumda cesaretli oynadı,hücum yönünden bek olarak beğendim.

lig maçlarında göremediğimizi bu maçta gördük. eboe ve riera kademe yapamıyor. sneijder hiç hazır değil. hamitten hücumcu olmaz.

Bek değil. İlk iki golde de hatası var. Daha önce de yazmıştım Eboue'yi oynatacaksan kanat oynatacaksın.

Performansını pek beğenmedim defansta kritik hatalar yapıyor ilk iki golde hatası vardı bence ilk golde ronaldo içeri kaçarken önünden geçti takip etmedi ikinci golde kafasını eğmese top kendinde kalacaktı ayrıca net bi pozisyonda kaleye yerden vurmak yerine yüksekten vursa golü bulabilirdi

Hücumda çok istekliydi ama 2 gol yedirdi... Bu seviyede Eboue'ye yakışmayacak hatalardı..

Ulan Eboue ne çektik senin defansından bu sene be...:Z6:

Yerine yerli bir sağ bek bulunabilirmi Eboue de sağ açık oynasın en azından arkayı sağlama almış oluruz.

Hücümda iyi ama defansta çok formsuz bu sene.

Geri
Üst Alt