#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Yabancı sınırlamasından falan dert yanıyorsak yerine Hamit çok daha iyi oynar.

Cidden rezil bu sene.

O 2.golde ne yaptığını biri bana anlatabilir mi ?

Eboue Hatalıydı ama hatalı olmasına rağmen bir çoğundan çok daha istekli arzulu ve iyiydi. En azından ayakları titremiyordu diğerleri kadar.

hata yaptı ama sahadaki kendinden emin duruşu avrupayi havası göze çarptı kaliteli adam vesselam ama bu yıl formsuz o ayrı..

Eboue bir türlü sevemedim seni gitti.. Hiç yorum yazmadın konuna bugune kadar ama tam bi paralı askersin.. Paranı az verirseler kötü bol bol verirseler iyi oynarsın:mad:

Defansta kötüydü doğru ama neredeyse tüm hücumlarımızda vardı...

eboue hücumda çok iyi, ligimizin en iyisi.ama defansta yaptıkları hakikaten bezdirdi artık.sürekli kendini yere atmalar, basit hatalar.yaptığı her hata gol veya gollük pozisyon.ben sezon sonu hocadan bu bölgeyle ilgili bir hamle bekliyorum.

Sene başından beri burada değil ki zaten takımın en kötülerindendi hep ama hakkını verelim son haftalarda toparlamıştı. Dünkü maç içinse yorum yapmaya gerek yok.

eboue hücumda çok iyi, ligimizin en iyisi.ama defansta yaptıkları hakikaten bezdirdi artık.sürekli kendini yere atmalar, basit hatalar.yaptığı her hata gol veya gollük pozisyon.ben sezon sonu hocadan bu bölgeyle ilgili bir hamle bekliyorum.

Hocanın yapması gereken Eboueyi uyarması.Yeter yahu.deliler gibi sevdiğim ve övdüğüm adam beni bile çileden çıkardı.

O ikinci golde falan yaptığı nedir yahu.Gerçekten ayıp.Bu kaçıncı oldu yahu.Yeteneklerine bu kadar ihanet eden olur mu.

İlk 2 golde hata Eboue'de. Niye yeterli eleştiri yok? Günah keçisi Semih oldu...

İlk 2 golde hata Eboue'de. Niye yeterli eleştiri yok? Günah keçisi Semih oldu...

Ilk golde Semih sallana sallana donuyor.. Ronaldodan haberi bile yok.. En son Schalke macindada boyle bisey olmustu galiba.. Schalke acemi oldugu icin kullanamamisti..

Ama 2. Golde Eboue cidden ne yapiyor? Orda Semihi yaptigi fake ile bozan Ronaldo ile kosmuyor.. Benzemanin onune dusen topa kilini kipirdatmiyor..

Herneyse, canlari sagolsun.. Benim beklentim minimumdu.. Acikcasi hic uzulmedim.. Gayet rahat macimi seyrettim.. Sadece Drogba ve Eboue o toplari o platformda gol yapmalilar diye dusunuyorum.. Yoksa Reale felan kafa tutmak imkansiz buldugunu atacak, gununde olacaksin..

Eboue asıl görevi olan defansı tam olarak yerine getiremiyor son zamanlarda.

Bize gelmeden bile en cok sevdigim sagbeklerin icindeydi,geldiginde cok sevinmistim o da bizi cok sevindirdi.Ama artik sezon sonu ayrilik vakti olmali, Eboue'nin performansi basasagi dusme egiliminde artik yasi da 30..

Arsenal'dan gonderilme sebebi bazen yasadigi konsantrasyon kaybiydi,gecen sene cok fazla olmadi bizimleyken ama bu sezon cok fazlalasmaya basladi ,topu ilk defa goruyormus gibi davraniyor bazen ve defansta da cok dikkatsiz.Sagbek icin yeni cozumler uretmeliyiz sezon sonu icin.

Bence toparlar.Real Madrid karşısında 2 hata yaptı 2'side gol oldu.Bundan sonra eğmez kafasını dimdik yürür:D.Eboue bu sene genel olarak düşüşler yaşadı zaten,son zamanlarda eski halini gösterse bile,madrid'e patladı biraz.Gelecek sene eskisi gibi olur

Eboue asıl görevi olan defansı tam olarak yerine getiremiyor son zamanlarda.

Çünkü öncelik olarak asıl görevini değil, hücum görevi yapması isteniyor. Hiçbir oyuncu 90 dakika boyunca 80-90 metrede top oynamaz. Biz ondan bunu istiyoruz. Robot değil arkadaş bu. Hücuma çık, defansa gel. Hücuma çık defansa gel. Ne kadar verimli olabilir? Biz real maçında hemen hemen bütün atakları eboue ile gerçekleştirdik.

Çünkü öncelik olarak asıl görevini değil, hücum görevi yapması isteniyor. Hiçbir oyuncu 90 dakika boyunca 80-90 metrede top oynamaz. Biz ondan bunu istiyoruz. Robot değil arkadaş bu. Hücuma çık, defansa gel. Hücuma çık defansa gel. Ne kadar verimli olabilir? Biz real maçında hemen hemen bütün atakları eboue ile gerçekleştirdik.

Bir gün önce Bayern-Juve maçını izliyordum Juve'nin sahaya dizilişini görünce ulan keşke Ujfa sakat olmasaydı da biz de 3-5-2 deneseydik demiştim. Bir gün sonra bizim maçın ikinci yarısında al sana 3-5-2 dedi hoca resmen. Eboue'den hücum yapmasını bekliyorsak anca bu şekilde verim alabiliriz. Sonuçta bir Alvez değil. Ama yine de ne olursa olsun defans oyuncusuna göre çok fazla hata yapıyor. Bazen de inanılmaz kritik topları kesiyor.

Eboue 2 golde hatalı olabilir ama Semih maçın genelinde cok güvensiz bir oyun sergiledi. Ve bu sezonun büyük bölümünde durum bu sekildeydi.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Cevap: Re: #27 Emmanuel Eboué

Eboue 2 golde hatalı olabilir ama Semih maçın genelinde cok güvensiz bir oyun sergiledi. Ve bu sezonun büyük bölümünde durum bu sekildeydi.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Semih'in performans düşüklüğünün birçok nedeni olabilir, bana göre Ujfalusi'nin yokluğu onu çok etkiledi. Onun varlığında Ujfalusi arkada pozisyon bilgisi ve tecrübesiyle güvenliği sağlarken Semih daha gezgin adam kovalayabiliyordu ama Dany-Semih ikilisinde Ujfa'nın yaptığı görevi Semih yapmak durumunda kalıyor ve yaptığı hatalar daha çok göze batar hale geliyor, arkada kalan adam olduğundan.

Son milli maçta yaptığı hata ve bu maçtan sonra; sanki Milli takımın Dünya kupasından elenmesinin ve bizim Real'e karşı aldığımız sonucun bütün sorumlusu Semih'dir izlenimi yaratmaya çalışıyor bazıları.

Dediğiniz gibi güvensiz oyun sergiliyor demek başka şey, bu adam bizim takımda oynamaz diyip; yerden yere vurmak başka şey.

İki goldede hatalı diyen arkadaşlar ayıp biraz görün gerçekleri..Solda riera oynadıkça tüm golde Eboue hatalı olacak.Anlayın artık adam her seferinde ters kademeye girmek zorunda çünkü riera her topu ortalatıyo ve riera bunuda hiç önemsemeden yapıyo çünkü top onun bölgeden gitiş oluyo...Bi maçta 2 olur 3 olur ters kademe.Her soldan gelen atakda ters kademe gerekirmi ya...Soldan ortaların hepsini bizim yükselme özürlü hava topu özürlü stoperlerimiz izliyo sonra vay eboue nerdesin..ayıp Eboueyi suçlayıp durmayın yok ilerde iyide defansda kötüymüş.Adam bir kere kendi kanadından orta yaptırıyomu? yok eğer riera gibi olsa orta yaptırsa vay riera terse girmiyo diyeceksiniz..Adam ileri çıkar orta yapar yerden ceza sahasına pas keser yeri gelir sorumluluk alır şut çeker çizgiden yardırır sol açık rakibi durdurur daha ne istiyosunuz..Yok ters kademeymiş arkadaş soldaki adam bostan korkuluğu mu? stoperler çakılı direkmi? Her maç soldaki bostan korkuluğu orta yaptırıyo bizim direk stoperler yükseliyo numarası yapıyo sonra Eboue ters kademe yapmıyo oluyo.Ve dikkat edin her kornerde bizden kafayı sadece melo vuruyo stoperler değil.Bu beğenmediğiniz Eboue Arsenalin arsenal olduğu yıllarda premier ligde estirdi cl de yırttı geçti final oynadı.Çok şanslıyız böyle bir sağbekimiz var bunun kıymetini bilelim.

Geri
Üst Alt