#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Böyle oynamaya devam edecekse gitsin. Takımı umursamıyor, eski halinden eser yok. Geçen sene çalım yemeyen adam bu sene her maç basit çalımlar yediği yetmiyomuş gibi, topu kapmaya, ortayı önlemeye falan çalışmıyor.

İstikrarsız performansı bıktırdı.

Hülyalarda geziyor. Nerede o eski Eboue.

Giderse üzülmem doğrusu.

Hatta Sabri bile daha iyi oynar şu Eboue'den.

1 ay önce selçık muslera, 2 haft önce hamit devre arasında gidiyordu şimdi ise hafta içi burak ve şuan eboue guldurmeyin cidden eboue burda çok mutlu yaşı 30 gelmiş ortalama net primlerle 3.milyon euro para alan birini psgni alması için yıllık 5,6 milyon net para vericekki yıllık maaş bu da avrupada imkansız 30 yaşına gelmiş bir sağbek için biraz takım ligte lider ş.liginde 2. turda ortalığı karıltırmak için herşeyi yapıyorlar. gırun bakın bir kaç hafta sonra yönetim kırıizi diye haberler çıkar sezon sonuna doğruda terim tekrar italyaya dönuyor diye!

Giderse üzülmem doğrusu.

sabri bile daha iyimi:) güldürme renktaş çokta uçma hiç birşeyi beğenmez halleri bu taraftarın gerçekten ilginç takım ligte lider ş.liginde 2. turda biraz şükretmeyi oyunculara sahip çıkmayı gunluk bir oyuncunu performansına göre iyi yada kötü diye belirleyemeyeceğimiz ne zaman öğrenecez.

Giderse üzülmem doğrusu.

Bence akıllanmıyoruz arkadaş. Sabri eboue den 40 yıl çalışsa bile daha iyi oynayamaz. Sabri sağ bek olarak oynadı futbol hayatı boyunca ama sağ bek değil hiçbir zaman olamadı.

Eboue giderse bi 5 sene onun gibi sağ bek ararız. Bunu bir yere yazın.

Şu Eboue'den [dünkü] Sabri BİLE daha iyi oynar.

Bir çok şeyi özetliyor.

Sorunları varsa halledilsin devre arasında halledilmeyecekse eğer aklı denildiği gibi PSG'de falansa yollanılmasında benim açımdan sıkıntı olmaz.

Şu Eboue'den [dünkü] Sabri BİLE daha iyi oynar.

Bir çok şeyi özetliyor.

Sorunları varsa halledilsin devre arasında halledilmeyecekse eğer aklı denildiği gibi PSG'de falansa yollanılmasında benim açımdan sıkıntı olmaz.

Ok anlıyorum ama takım güçten düşer. Eboue gibi bir sağ bek bırak türkiyeyi avrupanın cogu iyi takımında bile yok. Herşeyi cok kolay sanıyosunuz gecmişi cabuk unutuyosun cok cabuk hemde. Bu takımın en güçlü parçalarından biridir eboue giderze zayıflarız ve yerine adam bulamayız bunun aksi olmaz..

Ok anlıyorum ama takım güçten düşer. Eboue gibi bir sağ bek bırak türkiyeyi avrupanın cogu iyi takımında bile yok. Herşeyi cok kolay sanıyosunuz gecmişi cabuk unutuyosun cok cabuk hemde. Bu takımın en güçlü parçalarından biridir eboue giderze zayıflarız ve yerine adam bulamayız bunun aksi olmaz..
boş ver uğraşma renktaş burda kimseye bişey anlatamassın herkes kafasına estiği gibi konuşuyor sende konuş hede geç:)

boş ver uğraşma renktaş burda kimseye bişey anlatamassın herkes kafasına estiği gibi konuşuyor sende konuş hede geç:)

Renkdash herkesin kendine göre düşüncesi olur ama bi mantığı olur. Tamam eboue gitsin diyoruz ok.. Gitti ee sonra napıcaz? Sonrası yok ama bunu diyorum. Zaten takımda bir çok eksik mevki var. Sol bek stoper 10 numara veya etkili bir kanat gibi.. Ayrıca eboue nin performansının düşmesinin en buyuk nedeni bana gore hamittir. Maçları izliyosunuz sene başından beri hamit hiçbir zaman eboue nin zamanlamasına uyamıyorki.. aslında eboue cogu zaman dogru cıkışlar ve doğru paslar atan bi sağ bektir. Ama hamit eboue yi bozuyor malesef.

Renkdash herkesin kendine göre düşüncesi olur ama bi mantığı olur. Tamam eboue gitsin diyoruz ok.. Gitti ee sonra napıcaz? Sonrası yok ama bunu diyorum. Zaten takımda bir çok eksik mevki var. Sol bek stoper 10 numara veya etkili bir kanat gibi.. Ayrıca eboue nin performansının düşmesinin en buyuk nedeni bana gore hamittir. Maçları izliyosunuz sene başından beri hamit hiçbir zaman eboue nin zamanlamasına uyamıyorki eboue cogu zaman dogru cıkışlar ve doğru paslar atan bi sağ bektir.
valla renktaş bende tarzıma değiştirdim artık her maç maç performansına göre şu oyuncu kötu işe yaramaz diyenler gibi davranıp kim hangi maçta kötuyse direk gönderilsin diye yazıcam artık! dediklerin şeyler yuzde yuz doğruda olabillir ama dediğim gibi boşver.

Geçmişi hatırlamanın manası yok ki. Eboue bu sezon berbat oynuyor, takımı umursamıyor, koşularında, defansta neler yaptığında bile çok belli bu.

"Geçmişi unutuyorsunuz" diyorsun da, geçmişi unutan yok. Eboue geçen seneki gibi oynasın, baş tacı olur, kimsenin bi problemi yok onunla. Ama Eboue'nin bu sezonki performansı takıma zarar veriyor. Geçmişi unutmayacaksak Kewell, Baros falan oynasın hala. Hatta Baros hala kadromuzda, neden oynamıyor? :)

valla renktaş bende tarzıma değiştirdim artık her maç maç performansına göre şu oyuncu kötu işe yaramaz diyenler gibi davranıp kim hangi maçta kötuyse direk gönderilsin diye yazıcam artık! dediklerin şeyler yuzde yuz doğruda olabillir ama dediğim gibi boşver.

Eboue'nin bu sezonki performansından memnun musun ciddi ciddi? Samimi söylüyorum, Hamit sağ bekte daha iyi oynardı bu sezon boyunca. 3 puanı vefayla kazanmıyorsun, takımın iyiyse, oyuncun takımı umursayıp oynuyorsa kazanıyorsun.

Ha vefaysa vefayı Eboue'de arayın. Adamın her yüz ifadesinden, her hareketinden belli sahaya kazanmak için değil, maaşını almak için çıktığı. Bu mu vefa?

Geçmişi hatırlamanın manası yok ki. Eboue bu sezon berbat oynuyor, takımı umursamıyor, koşularında, defansta neler yaptığında bile çok belli bu.

"Geçmişi unutuyorsunuz" diyorsun da, geçmişi unutan yok. Eboue geçen seneki gibi oynasın, baş tacı olur, kimsenin bi problemi yok onunla. Ama Eboue'nin bu sezonki performansı takıma zarar veriyor. Geçmişi unutmayacaksak Kewell, Baros falan oynasın hala. Hatta Baros hala kadromuzda, neden oynamıyor? :)

Geçmişi unutuyosunuz sabri için denilen bir laftı.. Eboue nin gecen seneki performansı için değil.. Olayı yanlış anlamışsın. Ayrıca eboue yi gonderdik ok. Peki napıcaz devamını soyleyin mantıklı bi oneri olsun. Bende bunu diyodum arkadaşa. Bişey soyleniyosa gerisi olmalı..

Eboue'nin bu sezonki performansından memnun musun ciddi ciddi? Samimi söylüyorum, Hamit sağ bekte daha iyi oynardı bu sezon boyunca. 3 puanı vefayla kazanmıyorsun, takımın iyiyse, oyuncun takımı umursayıp oynuyorsa kazanıyorsun.
senin mantığına göre ozaman elmander, hamit,amrabat,felipe melo selçuk inan eski formunda değil kesinlikle bunlarında gönderilmesi lazım! neden sadece ebouyi yazıyon madem eski formunda değil diğer oyuncularda iyi değil.

Geçmişi unutuyosunuz sabri için denilen bir laftı.. Eboue nin gecen seneki performansı için değil.. Ayrıca eboue yi gonderdik ok. Peki napıcaz devamını soyleyin mantıklı bi oneri olsun. Bende bunu diyodum arkadaşa. Bişey soyleniyosa gerisi olmalı..

Ha anladım, ben Eboue için algıladım :yenieek:

O konuda haklısın bak. Anderlecht'te Gillet var, Belçika Milli Takımı'nda da oynuyor, geçen sene hoca istemişti ve şöyle bi açıklaması var: “G.Saray’da oynarım” - Futbol

Bu iyi olabilirdi mesela ama Şampiyonlar Ligi'nde oynayamıyor.

Aklıma gelen Kolo Toure var bi de. Aslında stoper ama sağ bekte de çok iyi oynuyor, geçen seneki Eboue'nin ortalama performansı gibi oynayabiliyor. Ha o kadar iyi oynamaz, bi 4-2 biten TS maçındaki Eboue gibi oynamaz ama yine de oynar.

Eboue'nin gitmesi çözüm değil, olmamalı zaten ama Eboue'nin de çok kötü oynadığını ve bunun formsuzluk olmadığını görebilmek gerek.

senin mantığına göre ozaman elmander, hamit,amrabat,felipe melo selçuk inan eski formunda değil kesinlikle bunlarında gönderilmesi lazım! neden sadece ebouyi yazıyon madem eski formunda değil diğer oyuncularda iyi değil.

Formla alakası yok ki, ben Eboue'nin formsuz olduğunu iddia etmedim. Oyuncu formsuz olabilir, ama bu 20 maç sürmez. Ha sürerse bile oyuncunun sahadaki gayretinden anlarsın durumun formsuzluk olup olmadığını. Ama Eboue net olarak takımı umursamıyor. Selçuk, Melo, Elmander'de görebiliyosun, gözlerinden, mimiklerinden belli oluyor, yaptığı koşulardan. Eboue'nin koşusu bile "bitse de gitsek" havasında

son olarak ama riera kalabilir demi beyler geçen sene takımda herkes gönderilsin nerden çıktı bu adam kazıklandık diyenler, bu sene son 6-7 haftadır adamı kral yaptılar yani bumudur futbolu bilmek hakikatten komik. bu tarz duşunup futbolcu isterse geçen seneki gibi takımı sırtlasın elmander, eboue gibi ama bu sene bunlar kötu gitmeli demi.

Geri
Üst Alt