Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Cevap: #27 Emmanuel Eboué
Geçen yıldaki performansından eser yok.
Geçen yıldaki performansından eser yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabri bile daha iyimiİstikrarsız performansı bıktırdı.
Hülyalarda geziyor. Nerede o eski Eboue.
Giderse üzülmem doğrusu.
Hatta Sabri bile daha iyi oynar şu Eboue'den.
İstikrarsız performansı bıktırdı.
Hülyalarda geziyor. Nerede o eski Eboue.
Giderse üzülmem doğrusu.
Hatta Sabri bile daha iyi oynar şu Eboue'den.
Şu Eboue'den [dünkü] Sabri BİLE daha iyi oynar.
Bir çok şeyi özetliyor.
Sorunları varsa halledilsin devre arasında halledilmeyecekse eğer aklı denildiği gibi PSG'de falansa yollanılmasında benim açımdan sıkıntı olmaz.
boş ver uğraşma renktaş burda kimseye bişey anlatamassın herkes kafasına estiği gibi konuşuyor sende konuş hede geçOk anlıyorum ama takım güçten düşer. Eboue gibi bir sağ bek bırak türkiyeyi avrupanın cogu iyi takımında bile yok. Herşeyi cok kolay sanıyosunuz gecmişi cabuk unutuyosun cok cabuk hemde. Bu takımın en güçlü parçalarından biridir eboue giderze zayıflarız ve yerine adam bulamayız bunun aksi olmaz..
boş ver uğraşma renktaş burda kimseye bişey anlatamassın herkes kafasına estiği gibi konuşuyor sende konuş hede geç![]()
valla renktaş bende tarzıma değiştirdim artık her maç maç performansına göre şu oyuncu kötu işe yaramaz diyenler gibi davranıp kim hangi maçta kötuyse direk gönderilsin diye yazıcam artık! dediklerin şeyler yuzde yuz doğruda olabillir ama dediğim gibi boşver.Renkdash herkesin kendine göre düşüncesi olur ama bi mantığı olur. Tamam eboue gitsin diyoruz ok.. Gitti ee sonra napıcaz? Sonrası yok ama bunu diyorum. Zaten takımda bir çok eksik mevki var. Sol bek stoper 10 numara veya etkili bir kanat gibi.. Ayrıca eboue nin performansının düşmesinin en buyuk nedeni bana gore hamittir. Maçları izliyosunuz sene başından beri hamit hiçbir zaman eboue nin zamanlamasına uyamıyorki eboue cogu zaman dogru cıkışlar ve doğru paslar atan bi sağ bektir.
Ok anlıyorum ama takım güçten düşer. Eboue gibi bir sağ bek bırak türkiyeyi avrupanın cogu iyi takımında bile yok. Herşeyi cok kolay sanıyosunuz gecmişi cabuk unutuyosun cok cabuk hemde. Bu takımın en güçlü parçalarından biridir eboue giderze zayıflarız ve yerine adam bulamayız bunun aksi olmaz..
valla renktaş bende tarzıma değiştirdim artık her maç maç performansına göre şu oyuncu kötu işe yaramaz diyenler gibi davranıp kim hangi maçta kötuyse direk gönderilsin diye yazıcam artık! dediklerin şeyler yuzde yuz doğruda olabillir ama dediğim gibi boşver.
Geçmişi hatırlamanın manası yok ki. Eboue bu sezon berbat oynuyor, takımı umursamıyor, koşularında, defansta neler yaptığında bile çok belli bu.
"Geçmişi unutuyorsunuz" diyorsun da, geçmişi unutan yok. Eboue geçen seneki gibi oynasın, baş tacı olur, kimsenin bi problemi yok onunla. Ama Eboue'nin bu sezonki performansı takıma zarar veriyor. Geçmişi unutmayacaksak Kewell, Baros falan oynasın hala. Hatta Baros hala kadromuzda, neden oynamıyor?![]()
senin mantığına göre ozaman elmander, hamit,amrabat,felipe melo selçuk inan eski formunda değil kesinlikle bunlarında gönderilmesi lazım! neden sadece ebouyi yazıyon madem eski formunda değil diğer oyuncularda iyi değil.Eboue'nin bu sezonki performansından memnun musun ciddi ciddi? Samimi söylüyorum, Hamit sağ bekte daha iyi oynardı bu sezon boyunca. 3 puanı vefayla kazanmıyorsun, takımın iyiyse, oyuncun takımı umursayıp oynuyorsa kazanıyorsun.
Geçmişi unutuyosunuz sabri için denilen bir laftı.. Eboue nin gecen seneki performansı için değil.. Ayrıca eboue yi gonderdik ok. Peki napıcaz devamını soyleyin mantıklı bi oneri olsun. Bende bunu diyodum arkadaşa. Bişey soyleniyosa gerisi olmalı..
senin mantığına göre ozaman elmander, hamit,amrabat,felipe melo selçuk inan eski formunda değil kesinlikle bunlarında gönderilmesi lazım! neden sadece ebouyi yazıyon madem eski formunda değil diğer oyuncularda iyi değil.