#27 Emmanuel Eboué

Cevap: Eboue Sorunsalı

dusunemedı hakemı eyyamcı oldugunu ,dokundumu faul o pozsıyon bunun lamı cimi yok

adam kendıne avantaj saglıyor net

deli oldum kendini yere atmasına. tüm mac emekler cöpe gitti bugunki macta. ha birde eboueyi ben müslüman sanıyordum hristiyanmış

Şunu yazarken utanıyorum ama elin zencisi dana gibi güçlü bizimkisi gelin kız gibi...

İlk geldiği günden beridir kendini yere atar beyfendi..

harika oynadığı maçta mağlubiyete sebebiyet verdi kendisi umarım iyi ders olmustur. hakem verecek olsa bile bu kadar sık kendini yere bırakana vermiyor işte eboue

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

Kendini yere kolay bıraktı pozisyonda yaptığı bir şey şaşırmadım.

Her maç kendini yere atmasından bıktım. :b5:

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

ben de kara kara oturup düsünüyordum, arsenal bize neden gecen sezon bu adami verdi. belli mis, adam istekli oynamiyor, her seyde yerde, premier lig görmüs adam...

tam iyiydi diyecektim ama yaptığı hata çok büyük kendini çok cabuk yere atıyor

pozisyonda orta gelmeden eboueyi yerde görünce aha yedik dedim.. cileden cikartti, yeter be arkadas, niye atiyosun kendini, biraz sorumlulugunu bil, aldigin ücretin hakkini vermeye gayret göster.. ayrica topun kaleye girdigini görünce, hemen kalkip deli dana gibi hakeme kosmasi baya manidardi, hani yerde aci ceken eboue? :o

Aslinda bugün çok iyi oynuyor dediğm anda takimi yakan adam oldu

tek başına maç kaybettirdi. takım o golü yiyesiye kadar bence gayet iyi oynuyordu. ilk yarıda gol olabilecek 9 tane top vardı benim saydığım. ikinci yarıda da gençler biraz baskıyı kırar gibi olmuştu ama gene kurmuştuk baskıyı tam golü yedik hiç yakışmadı.

bu baslik sirf icindeki kizginligi atmaktan baska bir anlami yok, Eboue bu sezon en iyi oyunlarindan birini oynadi... Burak 10 tane pozisyonu kaciracagina gol atsa cok farkli bir galibiyet alinmis olurdu...

resmen atamiyana atarlar cinsinden bir mac oldu. ..orda Eboue "kolay" düstü diye maglubiyetin hirsini 1 oyuncu Üzerinden cikaracaksak bu takimda oyuncu kalmaz.. istersen Messi, Ronaldo, özil, Xavi olsun takimda hepsi 2 hafta icinde istenmiyen adam yerine gecerdi...

bu taraftar profilimiz iyce sacma ötesi bir duruma geldi

eboue bu cok kolay bırakıyor bence gole kadar bu sezonkı en ıyı oyununu oynadı ama ceza sahasındada onu yapmasa offf off

Eboue ve Riera tek kelimeyle GEVŞEK'ler...

çok net bir şekilde maçın kaybedilmesindeki en büyük etken kendisi.resmen kendini yere bırakıp rakibe bomboş kafa vur dedi.sadece ayakta dursa o golü yemezdik.çok sinirlendirdi beni takım arkadaşlarının hatta kendisini güzel oyununu emeğini çöpe attı.şu hatayı sabri yapsa afaroz edilmişti

çok net bir şekilde maçın kaybedilmesindeki en büyük etken kendisi.resmen kendini yere bırakıp rakibe bomboş kafa vur dedi.sadece ayakta dursa o golü yemezdik.çok sinirlendirdi beni takım arkadaşlarının hatta kendisini güzel oyununu emeğini çöpe attı.şu hatayı sabri yapsa afaroz edilmişti

Bu konuya yazdığınıza göre konunun neden açıldığını anlayamamışsınız o zaman.

Eboue Sorunsalı

Messi hayranıyımdır Messi kendini yere bıraksa ondan bile gıcık alırım. Yazık sana Eboue takıma koca bir 3 puan kaybettirdin (takım gol atardı)

Güzel oyunu değil lakaytlığı sonuca etki etti.

biz senin ilk yaridaki futbolunu istiyoruz. hakemi kandiracam diye böyle aptal bir gol yedirmeni degil. ha bize bu pozisyon olsalardi çalardi hakem o başka ama sen uyanik olacak o bölgede saglam olucaksin. en ufak hamlede düşmeyeceksin.

Geri
Üst Alt