#27 Emmanuel Eboué

Cevap: #27 Emmanuel Eboué

kim haklı kim haksız ilgilenmiyorum ama eboue o pozisyondan sonra resmen maçı bıraktı maçla alakası kalmadı maç bitmemiş neyin kafasını yaşıyorsa yine ki az bir süre kalmıştı.

şu tepkinin videosu yokmu? maçı izleyemedim

Olur o kadar.Eboue duygularını alenen belli eden birisi.Pozisyon sırasında Burak'ın tepkisine hem şaşırdı hem üzüldü en sonunda da sinirlendi.Burak maç sonunda yapacağını yaptı özür diledi.hafta içinde sarmaş dolaş olurlar.Medya gibi bunu büyütmek bizim taraftarımıza yakışmaz...

Takma kafana aslanım..Afra tafracıların tribini çekmek zorunda değilsin, moralini bozmaya değmez, sen kendi işine bak yeter.

O pozizyonda neden atarlandı anlayamadım ? Burak birşey de demedi yani, çok büyüttü. Bi sıkıntısı olabilir

Yahu küfür etti diyorsun, var mı bir bilgi sen nerden biliyorsun küfür ettiğini güzel kardeşim

1. Maçı izledim.

2. Pozisyondan sonra uzun süre tartışmalarını gördüm, LİG TV gösterdi. o arada Burak ingilizce küfür etti, Eboue sonra 'what do you say' diyip üzerine yürüyordu Burak kıvırdı önünü göstermeye başladı. Eboue o yüzden çok sinirlendi.

Bilemiyorum bende maçı izledim ilk başta anlamadım bir şey, tekrarlarını filan izlemedim. Küfür ettiyse normal karşılanabilir bu trip .

1. Maçı izledim.

2. Pozisyondan sonra uzun süre tartışmalarını gördüm, LİG TV gösterdi. o arada Burak ingilizce küfür etti, Eboue sonra 'what do you say' diyip üzerine yürüyordu Burak kıvırdı önünü göstermeye başladı. Eboue o yüzden çok sinirlendi.

yilmaz : what a f***n mong

'boue : the f** u just said

#captured

burak nedemis tam olarak ingilizcesi varmida kufur ediyo o dilde merak ettim

emre b zokoraya fuckin prick diyosa burak da fuckin mong demis olabilir pek tabii ;)

Taraftar bütün takımı çağırmış eboue gitmemiş filan, öyle yazıyo gazeteler

kudurdu kudurdu medya olabilir böyle şeyler oyuncu tartışmaları normaldir geçen hafta taraftar oyuncuları çağırırken eboue nerede bu oyuncular dedi ve merte sçyledi git çağır şunları diye lig tv de bile gösterdiler

Hic orta denemiyor fenerin buldugu gollerin yuzde 70ine katkısı var gg nin hamittende kaynaklanıyor olabilir ama ne cizgiye inip orta deniyor nede kanat tarafından halbuki görüyoruzki ozellikle o kanat tarafından olan ortalar cok tehlikeli oluyor karamboller hazırlanıyor antepde bizi baya zorladı o sekilde

Geri
Üst Alt