#27 Emmanuel Eboué

İlk gol Eboue&Chedjou yapımı. 2.gol de Dany beyefendinin alanı boşaltmasından dolayı yani tamamen bireysel iki hata ile maç bu noktaya geldi malesef.

Takımın çok çalışması lazım.

Eboue sene sonu gider umarım. Sıktı artık

Hiç bir zaman affetmeyeceğim kendisini. En kritik bölgelerde faul almaya çalışıyor. Rakiple alakası yok hakeme oynuyor. Yeter artık.

O formanın kutsal olduğunu ve herkese nasip olmayacağını bilmiyor Eboue.

Bir daha Galatasaray formasını göremezsin umarım. Umurumda değil, isterse Messi olsun o maçın en büyük sorumlusudur kendisi. Mücadele etmez, koşmaz, çaba sarf etmez, adamlar üflese yere düşer! Hak etmiyorsun GALATASARAY formasını. İnsanın sabrı da bir yere kadar yetti be

Bu adam yarın oynarsa maçı izlememeyi bile düşünüyorum.Gerçi dayanamam yine izlerim

Yarın olur olmaz yerlerde kendini atmaya devam ederse zaten bahane arayan bjk taraftarını çıldırtabilir.Böylece maçın içine toptan edebilir o potansiyel mevcut.

ben iyi bindiriyor diye hücum opsiyonumuz diye oynasin diyordum ama şimdi yapmiyor bile. gidincede geri dönemiyor. bu görünüyor. boşuna yatmiyor yerde. beşiktaş maçinda biraz adalet varsa oynamamali. o adalet olurmu bilmiyorum. her golde payi var herifin.

hemen nasil sövüyorsunuz adama pes yani.. daha gecen yil eboue candir can diyordunuz simdi de adama laf atiyorsunuz.. ondan daha iyi sag bek yok su an bizde.. bizi birak ligte yok ;)

Takımın neşe kaynağı ayrı sahada sergilediği futbol ayrı eskiden her ikisinde de başarılıydı şimdilerde ise yere yatmak ile meşgul. Eboue'nin ciddi psikolojik rahatsızlığı var.

hemen nasil sövüyorsunuz adama pes yani.. daha gecen yil eboue candir can diyordunuz simdi de adama laf atiyorsunuz.. ondan daha iyi sag bek yok su an bizde.. bizi birak ligte yok ;)

Gökhan Gönül sürekliliği olduğu taktirde Eboue'i rotasyon oyuncusu yapar. :)

O hata hariç iyi oynuyordu. Eboue son maçlarad böyle hataları çok yapıyor. Sabri de Bek de iyi değil. Eboue yine tercih edilebilir gibime geliyor.

PSG 6 Milyon veriyor diye haberler yokmuydu bir sene falan önce, keske gönderseymisiz. Iyi paraymis.

Ağrıları artan Drogba ilk 18'de olmayacakmış.Onun yerine yabancı olarak bugün ilk 11'de oynayacakmış. Allah akıl fikir versin.

Drogba igneyle oynayacak,bu şovmen dışarıda kalsın accık

Geri
Üst Alt