#27 Emmanuel Eboué

Bu kulüp, bu adamin rizikini sabriye yedirmistir... Simde ne hallere düstü civanim.

Afiyet bal seker olsun, az bile yemis.

:) Eboue'nin en az 10 tane bariz hatalı yedirdiği gol gösterebilirim anında.. Baya kötü bekti ama diğerleri de kötü olunca göze batmadı. Aynısı Riera içinde geçerli. Takım aşırı iyi olduğu onların kötü olması hiç dikkat çekmedi. Eboue-Semih-Dany-Riera ile çeyrek final büyük işmiş hakikaten.

Şimdi ikiside doğru dürüst takım bulamıyor.. Biri 3M diğeri 2.5M alıyordu yıllık. Sabri ve Umut yerli oldukları için belki Sivas falan kapar yoksa onlarda takım falan bulamaz.

:) Eboue'nin en az 10 tane bariz hatalı yedirdiği gol gösterebilirim anında.. Baya kötü bekti ama diğerleri de kötü olunca göze batmadı. Aynısı Riera içinde geçerli. Takım aşırı iyi olduğu onların kötü olması hiç dikkat çekmedi. Eboue-Semih-Dany-Riera ile çeyrek final büyük işmiş hakikaten.

Şimdi ikiside doğru dürüst takım bulamıyor.. Biri 3M diğeri 2.5M alıyordu yıllık. Sabri ve Umut yerli oldukları için belki Sivas falan kapar yoksa onlarda takım falan bulamaz.

Eboue cok büyük bekti, son senesinde güzel oynadigimiz her macta, performansi ile ortaya cikiyordu.

Karabük'te Karabük-Urfa maçını izliyor.PTT'de görebiliriz kendisini.

XqbY15.png

Şu adamı neden kimse transfer etmedi

Cezası bitti ve Kuzey Kıbrıs ekiplerinden Ocak ile görüşüyor. Transfer olursa Lua Lua'dan sonra bu sezon Kuzey Kıbrıs'a transfer olan ikinci Premier League oyuncusu olacak. West Ham altyapısından yetişen Billy Mehmet de var.

Chedjou yüzünden yolladığımız adam

Allah şifa versin aids e yakalanmış vallahi üzüldüm.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzdün reis olmadı bu Allah şifa versin.:(

Bu virüsün tedavisi yok diye biliyorum, erken teşhis ve ilaçlarla sadece yaşam süresi uzatılıyo.

Allah şifa versin üzüldüm

Motora kasksız mı bindin ne yaptın be reis...

Geri
Üst Alt