- 21 Haziran 2011
- 24.732
- 6.121
- 2.048
Sıkıldım ben deBen çekildim, Aslan'la halledin nasıl yaparsanız.
Tamam, ilk @Ismail ARIK yazdığı için onu aldım yerine haksızlık olmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıkıldım ben deBen çekildim, Aslan'la halledin nasıl yaparsanız.
Alpay puan alırsam senden dişimi kırcam![]()
İncelemeye aldım, bu yarışma kesin var 7+ bir puan benden sana.![]()
@B. Arda Aycan ,
abi kararsız kaldım , birden fazla icrası bulunan oldukça eski bir şarkının eski ve ağır versiyonuylamı katılsam yoksa daha çok bilinen hızlı versiyonuyla mı karar veremedim !
Bana zorunuz mu var af edersiniz?![]()
24 kişi çok az değil mi ya ? 30 kişi olsun . 15'li iki yarı final . Hem zor olurdu hem de daha çok kişi katılırdı .
2 mod lazım.
3 tur olur o zaman.
20 kişi 1. grup
20 kişi 2. grup
Final'de 24 kişi olur yine.
Ama 40 kişi oy atar.
Bana zorunuz mu var af edersiniz?![]()
Ben senin yerinde olsam ağır olanı gönderirdim.
Neden diyecek olursan;
Big in Japan' ın Ane Brun ağır versiyonu ile 1. olmuştum, Alphaville ne yapardı fikrim yok.
Bu öyle değil ama ağır versiyonu aslında şarkının orjinali ve 1964 tarihli , söyleyen ise öleli 11 sene olmuş birisi ve caz, soul R&B gibi tarzların sanatçısı ,
hareketli versiyonu özellikle müziğinden ötürü hemen herkesin bildiği versiyon ,
ağır versiyonu ile sonuncu olma ihtimalim yüksek , hareketli ilede iyi sonuç alma ihtimalim ,
ama orjinalin ruhubaşka birşeyde yok .
Geldim beyler. Şu ana kadar görünen 19 özel mesaj var. Demek ki hala 5 kişi göndermemiş. Ben playlisti yavaştan hazırlamaya başlıyorum. Arkadaşlar da umarım en kısa zamanda gönderir.
Buarada @Tolga Aybakan kardeşime teşekkürler. :ka19: