Ertuğrul Kaya
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2009
- 6.681
- 2
- 313
@Alpay Asma , @Osman Uzdu lobidaşlar çatı adayınız benim di mi? beni şampiyon yapacaksınız bu kez inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Alpay Asma , @Osman Uzdu lobidaşlar çatı adayınız benim di mi? beni şampiyon yapacaksınız bu kez inşallah.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ouf151l7mSs[/media]
Hazır sahur olmamışken izleyin gençler.![]()
valla Ertuğrul Alpay illede ben illede 4.yıldız diyor. napıcam şaşırdım
benım oyum sana ama merak etme![]()
bunu izleyen önce gusül boy abdesti alsin. günahi senin. ben gidiyim.
4.yıldız için taktik yapacak değiliz. Lobimizin taktiği belli, kimin şarkısı iyiyse o aramızdan birinci olur.
Yeni bir üyemiz olarak, tabi ki de güç pekiştirmek için öncelikli stratejimiz onları birinci yapmaktır.
Ama diğer bir minör hedefimiz de birincinin mümkün olduğunca aramızdan çıkmasıdır.![]()
Buarada neden bu kadar sık sık yarışma yapılıyor diyenlere sesleniyorum. Yapmayın güzel insanlar. Bencil olmayın.Siz istemiyor olabilirsiniz ama gördüğünüz gibi her zaman yarışmaya hazır ve yarışma talebinde olan en az 25-30 kişi var. Onların ricasını görmezden gelmek ne kadar doğru olur sizce? Ayrıca bu yarışmayı da o kadar abartmayın. Sanki resmi bir yarışma. Alt tarafı müzik dinleyip, stres atıyor insanlar. Aksine ne kadar fazla olursa o kadar güzel vakit geçirir üyelerimiz.
Tribünlere hitab eden , ama devrimci bir ruh ,
avam'ın göbeğinden çıkıp lordlar kamarasının kalbine saplanmış bir hançer ,
yerimiz her daim arkan olacak !
Şarkılar tamam gibi. Bir tek @Mahmut Yuldakuran 'ın şarkısı hala belirsizliğini koruyor. Çünkü şarkı ismini yazmış sadece. Link yok. Şarkının da 4-5 farklı versiyonu var. Şimdi hangisini ekleyeceğim diye kara kara düşünyorum. Lütfen bu gibi durumlara düşürüp, bizi çıkmaza sokmayın değerleri dostlar. Link diyoruz, link gönderin. Olmadı şarkının adını söyleyeni ile beraber paylaşın. Olmuyor böyle.
Abi senin bu gazların yok muYeminle bu gazla Türkiye'de olsam Cumhurbaşkanlığına adaylığımı koyardım
![]()
modluktan istifa etmeyı dusunursen kapımız sana her daim açık
@Alpay Asma ,
bir türlü bulamadığım şarkıyı sonunda buldum , biraz geç oldu ama nasip olursa katılacağım sonrakilerden birinde !