27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buarada beyler şarkılarınızın pişti veya yasaklı olup olmadığı henüz belli değil. Playlist hazır olduktan sonra son bir kez kontrol edeceğiz. Ne olur ne olmaz diye. Sonradan farkedilip değiştirilince tadı kaçıyor yarışmanın.

valla Ertuğrul Alpay illede ben illede 4.yıldız diyor. napıcam şaşırdım

benım oyum sana ama merak etme :p

4.yıldız için taktik yapacak değiliz. Lobimizin taktiği belli, kimin şarkısı iyiyse o aramızdan birinci olur.

Yeni bir üyemiz olarak, tabi ki de güç pekiştirmek için öncelikli stratejimiz onları birinci yapmaktır.

Ama diğer bir minör hedefimiz de birincinin mümkün olduğunca aramızdan çıkmasıdır. ;)

4.yıldız için taktik yapacak değiliz. Lobimizin taktiği belli, kimin şarkısı iyiyse o aramızdan birinci olur.

Yeni bir üyemiz olarak, tabi ki de güç pekiştirmek için öncelikli stratejimiz onları birinci yapmaktır.

Ama diğer bir minör hedefimiz de birincinin mümkün olduğunca aramızdan çıkmasıdır. ;)

işte bencil olmayan lobidaş, bunları görmek istiyoruz.

tumblr_mk70v8snXv1qzqbm3o6_250.gif

Şarkılar tamam gibi. Bir tek @Mahmut Yuldakuran 'ın şarkısı hala belirsizliğini koruyor. Çünkü şarkı ismini yazmış sadece. Link yok. Şarkının da 4-5 farklı versiyonu var. Şimdi hangisini ekleyeceğim diye kara kara düşünyorum. Lütfen bu gibi durumlara düşürüp, bizi çıkmaza sokmayın değerleri dostlar. Link diyoruz, link gönderin. Olmadı şarkının adını söyleyeni ile beraber paylaşın. Olmuyor böyle.

Buarada neden bu kadar sık sık yarışma yapılıyor diyenlere sesleniyorum. Yapmayın güzel insanlar. Bencil olmayın. :) Siz istemiyor olabilirsiniz ama gördüğünüz gibi her zaman yarışmaya hazır ve yarışma talebinde olan en az 25-30 kişi var. Onların ricasını görmezden gelmek ne kadar doğru olur sizce? Ayrıca bu yarışmayı da o kadar abartmayın. Sanki resmi bir yarışma. Alt tarafı müzik dinleyip, stres atıyor insanlar. Aksine ne kadar fazla olursa o kadar güzel vakit geçirir üyelerimiz.

Tribünlere hitab eden , ama devrimci bir ruh ,

avam'ın göbeğinden çıkıp lordlar kamarasının kalbine saplanmış bir hançer ,

yerimiz her daim arkan olacak !

Tribünlere hitab eden , ama devrimci bir ruh ,

avam'ın göbeğinden çıkıp lordlar kamarasının kalbine saplanmış bir hançer ,

yerimiz her daim arkan olacak !

Abi senin bu gazların yok mu :D Yeminle bu gazla Türkiye'de olsam Cumhurbaşkanlığına adaylığımı koyardım :D

Neyse 5-10 dakika daha bekleyip, olmadı şarkının herhangi bir versiyonunu ekleyip playlisti yayınlayacağım.

Şarkılar tamam gibi. Bir tek @Mahmut Yuldakuran 'ın şarkısı hala belirsizliğini koruyor. Çünkü şarkı ismini yazmış sadece. Link yok. Şarkının da 4-5 farklı versiyonu var. Şimdi hangisini ekleyeceğim diye kara kara düşünyorum. Lütfen bu gibi durumlara düşürüp, bizi çıkmaza sokmayın değerleri dostlar. Link diyoruz, link gönderin. Olmadı şarkının adını söyleyeni ile beraber paylaşın. Olmuyor böyle.

en çok tıklanan linki at yada en bilindik olanını

pardon beyler şarkıyı söyleyenin ismini unuttum o yüzden bekllettim k.bakmayın. o ara yoğun old. için geri dönemedim aslancana

Yarın erken saat işi-gücü olanlar vardır mutlaka. Playlist'i mâkul bi saatte görebilsek olmaz mıydı yani ?

@Alpay Asma ,

bir türlü bulamadığım şarkıyı sonunda buldum , biraz geç oldu ama nasip olursa katılacağım sonrakilerden birinde !

@Tolga Aybakan abi gördüm mesajını. Vaktim yoktu zaten arada 5 dakikalığına girdim baktım katılamazdım zaten. Teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt