27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ouf151l7mSs[/media]

Hazır sahur olmamışken izleyin gençler. :D

OOOO katilmisim

beyler sikedashlar ,araniza alin , buyutun benide ,

revolverim elimde ,hizmete hazirim

puanlari yolladim

direk isimlere (fazla belli ettim galiba €ikeyi)

Rammstein 'in o malum şarkısının " orjinal " klibini paylaşsam mı acaba ...:DD

Yine avatar krizine girdim, bir türlü bulamıyorum şöyle evliyadiyelik bir şey. :(

Yahu millet artık bilerek böyle yazdığımı sanacak ama benim tarzım bu genelde değişmeyen ve kalıpçı tabikide kolaycı ,

aslında 7 yıldır forumlarda sayılırım ve genel stilimde böyledir , ve burada tek farkım biraz daha relaks ve iletilerimdeki kendi klasiğim son şey yok , o da olsa zaten rumuzumda kolayca anlaşılırdı .

Şarkım pişti olmamış çok şükür. :)

Buarada neden bu kadar sık sık yarışma yapılıyor diyenlere sesleniyorum. Yapmayın güzel insanlar. Bencil olmayın. :) Siz istemiyor olabilirsiniz ama gördüğünüz gibi her zaman yarışmaya hazır ve yarışma talebinde olan en az 25-30 kişi var. Onların ricasını görmezden gelmek ne kadar doğru olur sizce? Ayrıca bu yarışmayı da o kadar abartmayın. Sanki resmi bir yarışma. Alt tarafı müzik dinleyip, stres atıyor insanlar. Aksine ne kadar fazla olursa o kadar güzel vakit geçirir üyelerimiz.

Hımmm.. O zaman ben o klibi bilmiyorum :)

Ciddimi ,

hocam özelden gönderirim ama sen görebilirmisin bilmiyorum , ben her yere sorunsuz ve güvenli girebiliyorum çünkü ,

birde abi sen evlimiydin , evliysen dikkat et , mezar taşına Rammstein yüzünden yazmasınlar :DD

Ciddimi ,

hocam özelden gönderirim ama sen görebilirmisin bilmiyorum , ben her yere sorunsuz ve güvenli girebiliyorum çünkü ,

birde abi sen evlimiydin , evliysen dikkat et , mezar taşına Rammstein yüzünden yazmasınlar :DD

Yok ben evli değilim, gönder sen özelden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt