27. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması I Şampiyon Alpay Asma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cacik sarkilar bana kalirsa

Bende sondan 3. Falan olurum muhtemelen

Ilk yarismada dr. Dree ile katilip sonuncu oldum daha sonra kac tane rap sarkisi sonuncu olmadi ...

Iste bu oylamalardaki en saçma seydi

Şampiyon yap, omuzlarımda Florya'ya götürür başkanım bile yaparım. Merake etme sen. :)

Hep aynı yalanlar, hep aynı palavralar, hep aynı sahte gülüşler..

Beni de böyle kandırmıştın.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

bQ4GDd.png

Hazır mıyız beyler ?

ilginç bir şekilde son 2 yarışmadır mucizeyi yarattı bu olay :D bugunde deniyelim zararı yok :p

Hiç bir geçerli sebep olmadan puanları geciktirmek, YGT kurallarının 4. fıkhına göre diskalifiye gerektirir. Bu kadar müthiş gidiyorken diskalifiye olmanı istemem haberin olsun :P

Hiç bir geçerli sebep olmadan puanları geciktirmek, YGT kurallarının 4. fıkhına göre diskalifiye gerektirir. Bu kadar müthiş gidiyorken diskalifiye olmanı istemem haberin olsun :p

yok yahu öyle şey mı olur belırttiğin saatte elınde şarkı

Sonlarda puan vermek pekte iyi değildir haberin olsun. Mazallah şampiyonluğa giderken son anda verdiğin puanlarla rakibini şampiyon yaparsan kahrolursun. :)

yok yav 1.lik balı geçen yarışma sondu. cidden çok şansa oldu o. bugün ilk 5 olursa güzel olur çünkü arada kalabılcek şarkı buldum aceleden. üstüne birde playlistte iyi olunca pek umut yok gibi. Arda Abi ve Alpay cok hırslılar iddialıyız dediler yarışma öncesi baya. onlar götürür Ertuğrul da yine derece yapar belkide bir süpriz. sonrada hep bılıkte bir sonrakı yarısmayı beklerız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt