27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ulan Yiğit Şardan'ı niye göstermiyorlar diyecem de gerek yok

Konuşmasında ciddi tepkiler aldı Sn.Polat, yüz ifadesinde ciddi bir memnuniyetsizlik oluştu...İşi çok zor, her cümlerinde ciddi tepkiler geliyor...Ayrıca konuşmasıda son derece vasat ve sönüktü...Bu başkan ve yönetimine güvenoyu vermek ciddi bir risk!!

Kongre üyelerinin cogunun yasi 95 oldugu icin bu alkislari bekliyordum. Ama ciddi bir muhalefet de var. Rekor bir ibra edilmeme oyu olacaktir ama ibra edenler cogunlukta olacaktir. Adnan Polat´ta bu vurdum duymazlik varken o ibra etmeyenlerin oylarini dikkate almayacaktir. Bundan sonra kürsüye cikacak insanlarin konusmalari da baya etkili olacaktir. Umarim yerle bir ederler Adnan Polat´i

Hangi kanal veriyo?

Adnan Polat´a ana avrat küfür eden kimmis ki? :D Adamsa simdi yüzüme söylesin dedi :D

Spor Kongre üyeleri Yiğit Şardana fatura kesecek ZAMAN

Aslında Yiğit Şardan'ın konuşmaları yayınlanmalıydı.

Ayrıca yönetim ibra edilecek gibi, edilmeli. Ama Adnan Polat'ın seçim kararı alması bence kaçınılmaz. Yalnız görünüyor ki ibra edilse bile seçim kararı almayacak.

Kongre üyelerinin cogunun yasi 95 oldugu icin bu alkislari bekliyordum. Ama ciddi bir muhalefet de var. Rekor bir ibra edilmeme oyu olacaktir ama ibra edenler cogunlukta olacaktir. Adnan Polat´ta bu vurdum duymazlik varken o ibra etmeyenlerin oylarini dikkate almayacaktir. Bundan sonra kürsüye cikacak insanlarin konusmalari da baya etkili olacaktir. Umarim yerle bir ederler Adnan Polat´i

Onur dikkat ettiysen; "Biz kimseyi karaladıkmı, kimse hakkında bir şey söyledikmi" cümlesinden sonra slondan ciddi bir tepki geldi..Yani salonun çoğunluğu Polat' a ciddi bir tavır sergiliyor, ön sıralarda oturan 50-100 kişinin alkışlarını baz almamak lazım..Polat' ın yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu, konuşmanın sonlarına doğru enerjisi iyice düştü..Tepkilerin tahmin ettiğinden daha ciddi olduğunu bence farketti..

Onur dikkat ettiysen; "Biz kimseyi karaladıkmı, kimse hakkında bir şey söyledikmi" cümlesinden sonra slondan ciddi bir tepki geldi..Yani salonun çoğunluğu Polat' a ciddi bir tavır sergiliyor, ön sıralarda oturan 50-100 kişinin alkışlarını baz almamak lazım..Polat' ın yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu, konuşmanın sonlarına doğru enerjisi iyice düştü..Tepkilerin tahmin ettiğinden daha ciddi olduğunu bence farketti..

Yasin kardesim biz Galatasaray´in her gelismesini yakindan takip ediyoruz biliyorsun. Adnan Polat´in son 4 aciklamasini bir hatirlayalim, bugünkü konusmasini da hatirlayalim. Bir cümle bile degismez mi ya? :) Adamin eline vermisler bir metin, 1 senedir ayni metini ezbere okuyor herkese :) Evet ciddi bir muhalefetin oldugunu, baskana sayginin kalmadigini bende farkettim. Ama Polat´i alkislayanlarin sesi daha fazlaydi gibi geldi bana. Yani ibra edilmemesini beklemiyorum sanki ama rekor bir ibra edilmeme oyu olacagini tahmin ediyorum.

Demir parmaklik olayini anlatti mi yine ?? :D

Bu alkışlayan ihtiyar kokoşlar GS adasında kapıda karşılanıp, cam kenarında oturtuldukları için böyleler. Üyeler ihtiyarladıkça klübün geleceğini düşünmeyi arka plana atılıyorlar. İtibar gösterdin mi alkışı alırsın bu ferforje koltuklardan.

Ama birisi saglam küfür etmis Polat´a :) Cok sinirliydi :D Adamsa simdi yüzüme söylesin dedi :D Nasil bir küfür ettiyse artik :D

bende sana küfür ediyorum adnan polat bunu hakediyorsun sen başkan

Olayı kaçırdım.Adnan Polat neler söyledi? Özetleyecek bir kardeşimiz ,abimiz var mı?

Nerden izliyosunuz ?

Başkan konuşurken saygısızca söz almadan konuşanlar Galatasaray etiğini hiçe sayan kişilerdir. Başkan konuşurken sessizce adam gibi dinleyeceksin.Konuşacağın şeyler varsa sonra söz al konuş.

Galatasaray'da Başkan Adnan Polat, mali kongre'de kendisine yapılan eleştirilere sert cevaplar verdi.

Salonda bulunan herkesi tanıdığını söyleyerek sözlerine başlayan Polat, "Ben kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Görevde olmadığım sürece Galatasaray başkanlık makamına asla toz kondurmadım. Galatasaray'da yöneticilik yapmadığım süre boyunca basına beyanatta bulunmadım" diye konuştu.

"G.SARAY TARİHİNİN EN ÇOK OY ALAN BAŞKANIYIM"

Galatasaray tarihinin en çok oyu alan başkanı olarak seçildiğinin altını çizen Polat, "Ben göreve gelirken pembe tablolar vadetmedim, stat ve şirket birleşmesi önceliğimdi. Son 5 senede gelirlerimiz ve sponsorluk anlaşmalarımız arttı. Önemli olan borcumuzun büyüklüğü değil, ne kadar vadeye yayıldığı" dedi.

"FUTBOL TAKIMININ BAŞARISIZLIĞI MALİ KAYIPLARA NEDEN OLDU"

Futbol takımının başarısız olmasının kendilerine büyük mali kayıp yaşattığını belirten Adnan Polat, "Yönetim olarak bizler ibra olmak için seçim şantajını kabul etmeyiz. Galatasaray'ın bize öğretilen değerleri sürekli olarak yıpratılıyor. İbra olmak için seçime gitmektense ben ibra olmamayı tercih ederim" şeklinde konuştu.

"BEN BAŞKANLARIMA ASLA KARŞI ÇIKMADIM"

Polat, "Galatasaray'da yönetimin içinde kalıp yönetimi çalışmaz duruma getirme uygulaması yoktur. Ben çalıştığım süre içerisinde başkanlarıma asla karşı çıkmadım. İnternet sitelerinde bana küfreden bir arkadaş var ve şu anda bu salonda" diye konuştu.

"YAPACAĞIMIZ ÇOK ÖNEMLİ PROJELER VAR"

Adnan Polat, "Yiğit Şardan'ı kapalı kapılar ardında kendi şirketine fayda sağlamakla suçluyorlar. Bizim yönetimimizden memnun olmayan arkadaşlar seçim dönemi adaylarına oy versin. Bundan sonra yapacağımız çok önemli projelerimiz var. Biz Galatasaray kimsenin cebinden idare edilsin istemiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu alkışlayan ihtiyar kokoşlar GS adasında kapıda karşılanıp, cam kenarında oturtuldukları için böyleler. Üyeler ihtiyarladıkça klübün geleceğini düşünmeyi arka plana atılıyorlar. İtibar gösterdin mi alkışı alırsın bu ferforje koltuklardan.

onlar Galatasarylı mı ahı kalmış moruklar....

Bu ihtiyarlar heyetinin 554 sayfalık faaliyet raporunu okuduğuna, bırakın okumayı eline alıp kapağına bile baktığına inanan var mı? Bunlar ne maça gelir, ne de evinde ligtv vardır. Ne çarpık bir yapının taraftarıyız allam ya.

Adnan Polat konuşmasında bir hayli tedirgin ve gergindi sanki.Muhalif kanattan Adnan Öztürk veya bir başkasının güçlü bir cevap verme olasılığı Adnan Polatın bu sönük geçen konuşmasından sonra çok mümkün.Ben hatta ibra edilmeyeceğini ilerleyen dakikalarda gerginlikler ortaya çıkacağını tahmin ve ümit ediyorum.

Çünkü Polat bu çöküşün altından bu sözlerle kurtulacağını sanıp hala palavralarla kandırmacalarla yapamayacağı şeyleri vadetmesiyle bırakın taraftarları ki herşeyden daha önemlidir,bütün camianın birkaç yandaşı hariç tepkisini almaya devam ediyor.Son konuşması olabilir diyorum Adnan Polatın

Geri
Üst Alt