- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)
Ulan Yiğit Şardan'ı niye göstermiyorlar diyecem de gerek yok
Ulan Yiğit Şardan'ı niye göstermiyorlar diyecem de gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kongre üyelerinin cogunun yasi 95 oldugu icin bu alkislari bekliyordum. Ama ciddi bir muhalefet de var. Rekor bir ibra edilmeme oyu olacaktir ama ibra edenler cogunlukta olacaktir. Adnan Polat´ta bu vurdum duymazlik varken o ibra etmeyenlerin oylarini dikkate almayacaktir. Bundan sonra kürsüye cikacak insanlarin konusmalari da baya etkili olacaktir. Umarim yerle bir ederler Adnan Polat´i
Onur dikkat ettiysen; "Biz kimseyi karaladıkmı, kimse hakkında bir şey söyledikmi" cümlesinden sonra slondan ciddi bir tepki geldi..Yani salonun çoğunluğu Polat' a ciddi bir tavır sergiliyor, ön sıralarda oturan 50-100 kişinin alkışlarını baz almamak lazım..Polat' ın yüz ifadesi her şeyi anlatıyordu, konuşmanın sonlarına doğru enerjisi iyice düştü..Tepkilerin tahmin ettiğinden daha ciddi olduğunu bence farketti..
Seçim kararı almayacak kanısına vardıysan neden ibra edilmesini istiyorsun?Spor Kongre üyeleri Yiğit Şardana fatura kesecek ZAMAN
Aslında Yiğit Şardan'ın konuşmaları yayınlanmalıydı.
Ayrıca yönetim ibra edilecek gibi, edilmeli. Ama Adnan Polat'ın seçim kararı alması bence kaçınılmaz. Yalnız görünüyor ki ibra edilse bile seçim kararı almayacak.
Bu alkışlayan ihtiyar kokoşlar GS adasında kapıda karşılanıp, cam kenarında oturtuldukları için böyleler. Üyeler ihtiyarladıkça klübün geleceğini düşünmeyi arka plana atılıyorlar. İtibar gösterdin mi alkışı alırsın bu ferforje koltuklardan.