27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Başkan konuşurken saygısızca söz almadan konuşanlar Galatasaray etiğini hiçe sayan kişilerdir. Başkan konuşurken sessizce adam gibi dinleyeceksin.Konuşacağın şeyler varsa sonra söz al konuş.

Az bile yaptılar. Ben hiç enkaz edebiyatı yaptım mı dedi başkan orada daha iki dakika önce yapıyordu az bile ses çıktı orada.

borcumuzun büyüklüğü değil, ne kadar vadeye yayıldığı

Yani birseyi taksitle alinca sanki ucuza geliyormus gibi konusmus. :o

Olayı kaçırdım.Adnan Polat neler söyledi? Özetleyecek bir kardeşimiz ,abimiz var mı?

Son 4 aciklamasini biliyorsan, dinlemene de gerek yok acikcasi. Aynisini söyledi. Bütün cümleler ayni :) Farkli olan tek sey, birisi saglam bir küfür etmis Polat´a :) O da buna cok sinirlendi. Adamsa gelsin yüzüme söylesin dedi. O kadar. Stat, birlesme zart zurt. Bunlar yani

Başkan işini biliyor,yine ''Aslan Başkan''sıfatına bürünmüş.

zannımca maglesef ibra edilecek

Seçim kararı almayacak kanısına vardıysan neden ibra edilmesini istiyorsun?

İbra edilmeli. Nedeni ise her ne kadar kötü yönetimi olsa bile bu yöneticiler büyük sorumluluk aldılar. Bakın şu lafa dikkat etmenizi istiyorum.

" Özhan Canaydın döneminde yönetici bulunamıyordu "

Sorumluluğun üstesinden geldiler mi? Sportif açıdan tabiki hayır. Ayrıca Adnan Polat'ın söylemiş olduğu yalanlar vs. eklenirse durum daha vahim. Ama mali açıdan çok büyük bir rahatlık yaşadığımız gayet açık. Belki sizin istediğiniz bir yönetim gelecek ve futbolda 2 sezon şampiyon olacağız. Ama bir yandan şampiyonluk gelirken bir yandan kulübü batırmayacaklarını neden düşünmüyorsunuz? Gelecek yönetim resmen hazıra konacak. Şuan yapılması gereken ( Voleybol salonu vs. saymıyorum ) sadece sportif başarıdır. Hatta futbolda başarı diyeyim. Bu yüzden gelen yönetim ile bu yönetim arasında büyük bir değişikliğin olmayacağını düşünüyorum. Seçim kararı almayacak kanısına herkes vardı sanırım.

" Önümüzdeki seçim dönemine kadar başkanım. " dedikten sonra başka hangi kanıya varılabilir ki?

Son 4 aciklamasini biliyorsan, dinlemene de gerek yok acikcasi. Aynisini söyledi. Bütün cümleler ayni :) Farkli olan tek sey, birisi saglam bir küfür etmis Polat´a :) O da buna cok sinirlendi. Adamsa gelsin yüzüme söylesin dedi. O kadar. Stat, birlesme zart zurt. Bunlar yani

:) Okudum az önce.İyiki de kaçırmışım.Banvit maçını beklemeye başladık.Sallayın mali kongreyi.

Ya biri tam olarak onlatabilirmi arkadaşlar , şimdi bu ibra oldumu olmadımı nezaman belli olacak , ibra olursa secim olmayacak , ibra olmazsa seçim olucak öylemi ??

Ibra=guven oyu gibi bişey dimi ??

unal001.jpg

İbra edecekler kesin.Ama seçim kararı almaya mecbur bırakabilirler.

"Seçim şantajını kabul etmeyiz" demis.

İbra olur arkadaşlar bu yönetim. Aksini bekleyip kendinizi üzmeyin. Hem ibra olmamak çok ağır bir itham. Başarısız olabilirler ama bunu hak ettiklerini düşünmüyorum.

polathaberrr_6UG7P.jpg

Küfür yedigi yüz halinden belli oluyor.

Mali genel kurul toplantısına kulübün eski başkanları Ali Tanrıyar, Alp Yalman ve Faruk Süren de katılırken, yönetim içinde, ''Muhalifler'' olarak tabir edilen Mehmet Helvacı, Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya yönetim masasındaki yerlerini aldılar.

Diğer yandan, geçtiğimiz günlerde başkan adaylığını duyuran Ünal Aysal, genel kurula sarı-kırmızılı eski yönetici Semih Haznedaroğlu ile birlikte geldi. Bir diğer başkan adayı Cemal Özgörkey ve adı başkan adayları arasında geçen Adnan Öztürk de salondaki yerini aldı.

Genel kurulu takip edenler arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar da bulunuyor.

Adnan 50 bin euro ların hesabında değiliz. Kulüp 4 senede nasıl 400 milyon zarar etmiş onu anlat biz de görelim

İbra olur arkadaşlar bu yönetim. Aksini bekleyip kendinizi üzmeyin. Hem ibra olmamak çok ağır bir itham. Başarısız olabilirler ama bunu hak ettiklerini düşünmüyorum.

Bende bu kadar rezilliğin ve çöküşün biz taraftarların haketmediğini düşünmüyorum.

İbra edilmeli. Nedeni ise her ne kadar kötü yönetimi olsa bile bu yöneticiler büyük sorumluluk aldılar. Bakın şu lafa dikkat etmenizi istiyorum.

" Özhan Canaydın döneminde yönetici bulunamıyordu "

Sorumluluğun üstesinden geldiler mi? Sportif açıdan tabiki hayır. Ayrıca Adnan Polat'ın söylemiş olduğu yalanlar vs. eklenirse durum daha vahim. Ama mali açıdan çok büyük bir rahatlık yaşadığımız gayet açık. Belki sizin istediğiniz bir yönetim gelecek ve futbolda 2 sezon şampiyon olacağız. Ama bir yandan şampiyonluk gelirken bir yandan kulübü batırmayacaklarını neden düşünmüyorsunuz? Gelecek yönetim resmen hazıra konacak. Şuan yapılması gereken ( Voleybol salonu vs. saymıyorum ) sadece sportif başarıdır. Hatta futbolda başarı diyeyim. Bu yüzden gelen yönetim ile bu yönetim arasında büyük bir değişikliğin olmayacağını düşünüyorum. Seçim kararı almayacak kanısına herkes vardı sanırım.

" Önümüzdeki seçim dönemine kadar başkanım. " dedikten sonra başka hangi kanıya varılabilir ki?

21yaşındasın, büyük bir ihtimal bir şirkette hiç çalışmamışsındır. Yinede soracam bakalım ne çıkacak senden. Bir şirket kendi faliyet raporunda (son 3 yılda 307 milyon $) zarar ettim bir tane de yatırım yapmadım üstüne gelecekteki gelirleri de temlik koydurdum diyorsa gelenler nasıl bir hazıra konacaklar bize bir anlatırmısın?

Şu anda 1554 katılım varmış agalar.

Geri
Üst Alt