27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

İbra olur arkadaşlar bu yönetim. Aksini bekleyip kendinizi üzmeyin. Hem ibra olmamak çok ağır bir itham. Başarısız olabilirler ama bunu hak ettiklerini düşünmüyorum.

Hak etmeleri için daha ne yapmaları gerekiyor ?

İzzettin Doğan, konuşmayı bitirdi. Seçim olması konusunda görüşlerini dile getirdi. Salonda baya bir alış koptu. Gerçi, her konuşanı alkışlıyorlar ama...

Oğuz İmregün:Galatasaray futbol kulübü değil,spor kulübüdür diyor.

21yaşındasın, büyük bir ihtimal bir şirkette hiç çalışmamışsındır. Yinede soracam bakalım ne çıkacak senden. Bir şirket kendi faliyet raporunda (son 3 yılda 307 milyon $) zarar ettim bir tane de yatırım yapmadım üstüne gelecekteki gelirleri de temlik koydurdum diyorsa gelenler nasıl bir hazıra konacaklar bize bir anlatırmısın?

Çalışmadım. :)

Ben medyadaki yorumlara ve Adnan Polat'ın söylediklerinden yola çıkarak söylüyorum. Ya koca camia başkanı neden o zaman mali olarak düzlüğe çıktık desin ki? Ayrıca medyada yapılan yorumlarda sizin söylediğiniz gibi bir çıkışı sadece Bülent Tulun yapmıştı. Onun üstüne fazla da gitmediler. Ben gidip Galatasaray kulübünün gelir gider hesabına bakmadım. Yalnız mali olarak büyük işler yaptıklarını herkes dile getiriyor. Bir plan ve program dahilinde bir mali yapı hazırlanmış olabilir. Bunun da üstüne konulabilir. Ayrıca ben Adnan Polat sempatisi taşıyan biri olmadığımı söylemek istiyorum. Gitmesini bende çok istiyorum. Ama olayın bir de şu yönü var. " Özhan Canaydın döneminde yönetici bile bulunamıyorken, şimdi neden 3-4 başkan ve yönetici adayları? Herkes kurtarıcı rolünde mi gelmek istiyor? Demek ki düzgün yapılan işler var. Bana söyler misiniz geçmiş 10 yılda kim zor günde gelip kulübün başkanlığına geçti? Herkes zor durumda geldi, belki zorla göreve tabi tutuldu. Geçmiş dönem başkanlıklarında kimse bu kadar istekli olmamıştı. Ben bir de buradan bakıyorum.

Eğer bir başkan bukadar rezillik ve dibe vuruştan sonra taraftar ve camiadan tepki almasına rağmen kimseyi tiye almayıp hala koltuğuna sarılıp ve hala yapamayacağı vaatlerde bulunuyorsa bunun adına yüzsüzlük derim ben.Sen böyle yüzsüz olursan sana küfredende olur senin olduğun bir klübüde ne medyada ne sahada nede masada tiye alırlar,sayın Adnan Polat

Çalışmadım. :)

Ben medyadaki yorumlara ve Adnan Polat'ın söylediklerinden yola çıkarak söylüyorum.

Kusura bakma bu cümlenden sonra okumayı bıraktım. Medyayı, demeçleri değil, klübün kendi atadığı bağımsız denetleme raporlarını baz alman lazım muratcım.

Oğuz İmregün kimdir? Necidir? Silah zoru ilemi çıkardılar oraya acaba? Yaşı 60-70 ama hitabı sıfır.Alkışlayanlar da kesin ya sağır yada uykudalar.

Arkadaşlar muhalif kanattan birileri çıkarsa ntv kesin canlı yayına geçecektir,bu durumu bize haber veren renktaş olursa çok sevinirim.

En komigi de suydu.

Adnan Polat: "Yahu kulüpten cebe indirdigimiz 150.000-200.000 Euro´larin hesabini da yapmayin" :D

Böyle birsey olabilir mi ya :D

Hem seneye bir çok oyuncumuz aynı olacak diyor.Hem başarıya aç paraya tok genç yetenekler alacağız diyor.Hem fener gibi şampiyonluk kaybetmektense başta boyun eğmeyi yeğlerim diyor.Hem seneye şampiyonuz diyor.diyorda diyor.İbra olmasını isteyenler şimdi bu tüm dediklerini bir araya getirip bir mana çıkarmaya çalışsınlar bizede sonucu söylesinler bi zahmet.Belki bizde ibra olmasını isteriz böylelikle.

Kusura bakma bu cümlenden sonra okumayı bıraktım. Medyayı, demeçleri değil, klübün kendi atadığı bağımsız denetleme raporlarını baz alman lazım muratcım.

Bu kadar kötü bir durum olsaydı veya söylediğniz gibi mali durum iyi yönetilmemiş olsaydı, emin olun medya bunu kullandırdı. Söylediklerinize saygım var. Sanırım siz bu konuda çok daha bilgi sahibisiniz. Bize de açık bir şekilde kısaca bir özet geçecek bir durumunuz var mıdır? Bizimde anlayabilmemiz için.. :)

Başkan,ın son 2 yıldaki vaatlerini derleyip tek seferde söylediğini düşünsenize kafasına huni takması gerekir heralde.:D

Twitter' den şöyle bir mesaj düştü bir başka forum' a..

gkmnozdmir: İzzettin doğan: seçim istemek şantaj değildir!! Salon alkıştan yıkıldı.. Polat için zor gün..

3 minutes ago via Twitter for iPhone

Geri
Üst Alt