27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Madem seçime gitmek istemiyor, çıksın seneye nasıl şampiyon yapacakmış, maddi kaynağı nasıl bulacakmış onu anlatsın. Yeni bir takım kurup ilk 10 haftada havlu atarsa seneye, 6 ayda bir 70 milyon zarar daha ederse kulüp, kusura bakmayın siz haklıydınız mı diyecek?

Böyle bir şey dedimi gerçekten:m05:

Cebe indirdik demedi tabi ama kendi sirketlerimizin kulüpten kazandigi 200.000 Euro´larin hesabini da yapmayin dedi. Bunlar 5 saatte kazandigimiz paralar, lütfen dedi :)

Adnan polat devam etse yine adnan sezgini işlerinde kullanır.Nerdeyse aynı beşikde büyümüş adamlar ayrılmaları mümkün değil.Devam ederse 2 yıl lig 3 yılda avrupa yalan olur en az.

Madem seçime gitmek istemiyor, çıksın seneye nasıl şampiyon yapacakmış, maddi kaynağı nasıl bulacakmış onu anlatsın. Yeni bir takım kurup ilk 10 haftada havlu atarsa seneye, 6 ayda bir 70 milyon zarar daha ederse kulüp, kusura bakmayın siz haklıydınız mı diyecek?

Kürsüde konuşurken gerçek manada yıpranmış ve yorulmuş bir insan profili gördüm ben..Camia ve taraftara tek başına meydan okuyarak yol almaya çalışıyor, farkında değil ama kendini bitiriyor..Nitekim her gelen tepkiden sonra giderek dağıldı konuşmasında...Bir üye "Burada küfredene hesap sorduğun gibi, Erdoğan Bayraktar' a da hesap sorsaydın keşke" diye bağırmış Polat' a ve büyük alkış almış...Süper bir tepki..

Cok izlemek isterdim ya. Baglanin ya arada bi.

Kürsüde konuşurken gerçek manada yıpranmış ve yorulmuş bir insan profili gördüm ben..Camia ve taraftara tek başına meydan okuyarak yol almaya çalışıyor, farkında değil ama kendini bitiriyor..Nitekim her gelen tepkiden sonra giderek dağıldı konuşmasında...Bir üye "Burada küfredene hesap sorduğun gibi, Erdoğan Bayraktar' a da hesap sorsaydın keşke" diye bağırmış Polat' a ve büyük alkış almış...Süper bir tepki..

Helal olsun o üyeye

Şu anda, Cengiz Özyalçın konuşuyor.. Adnan Polat'ın, kendisiyle ne kadar çeliştiği ile ilgili belgeleri ortaya koyuyor. Enkaz edebiyatı yapanın, bizzat Adnan Polat olduğunu söylüyor..

Salonda Polat'ı destekleyen daha çok kişi var ne yazık ki..

Bunu söyleyen üyenin ağzına ve yüreğine sağlık allah razı olsun

Salonda Polat'ı destekleyen daha çok kişi var ne yazık ki..

Yunus Polat' ı destekleyenler ön safhadalar ve seslerinin gür çıkması normal...İzzettin Doğan "Seçim istemek şantaj değildir" dediğinde salon alkıştan yıkılmış..Demek ki çoğunluk ibra edecek olsada, herkes seçim istiyor bu çok net!!

Şu an yayın var mı?

Kongreyi veren tv kanalı varmı ? Neler oldu kongrede şimdiye kadar varmı önemli bi gelişme renktaşlar ?

hangi kanalada beyler ????????????

En komigi de suydu.

Adnan Polat: "Yahu kulüpten cebe indirdigimiz 150.000-200.000 Euro´larin hesabini da yapmayin" :D

Böyle birsey olabilir mi ya :D

böyle bir şey demedi.yanlış aktarma...

hangi kanalada beyler ????????????

86.png

bu alkışlar ne la .. mezuniyet balosu gibi :D

Bu muhalefetin karın ağrısı belli.Liseli muhabbeti var başka birşey değil.

Son dakika Twitter' dan mesaj...

Ulan helal olsun be

twitterda bize sövenlere ne yanıt verdiniz?

Cengiz Özyalçın

Geri
Üst Alt