27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Formaları Nike yapacak .. Yeni Yönetim tekrar Adidas falan yaparsa deliririm .. !

Güven tazelemesi gerekiyordu.Ama kaybedeceğini düşündüğü için olsa gerek işi yokuşa sürerek rezil olmayı seçdi.

Galatasaray taraftarıyla dalga gecmeseydin sayın Polat

adnan-polat.jpg

Az Bile

Nolucak şimdi yönetim mi değişecek hiçbirşeyden haberim yok biri özet geçsin.

Evet 30 gün icersinde Komple Yönetim degisecek ve suan yönetimde olanlar yeni yönetimde yer alamayacak daha dogrusu secime KATILAMAYACAK... yani Polat RESMEN GAME OVER

Adnan Polat seçime gitmeliydi. Onun yüzünden camia ne hallere düştü. Şimdi seçim falan derken Mayıs-Haziran olur. İnşallah seneye bu günleride aramayız

1 ay içinde tam olarak ne demek yani 1 hafta sonrada olabilir 2 hafta sonrada olmayabilir gibimi :D

Bu kadar sevinilmesini anlamsız buluyorum. Evet yönetim çok büyük hatalar yapmıştır, gitmeleri de hayırlı olmuştur bir bakıma ancak yerine kimlerin geleceğini ve neler yapacağını bilmeden böyle coşkulu bir sevince gerek yok. Sonuçta bu kadar sevinen kişilerin çoğu zamanında Polat geldiğinde de sevinçten uçuyordu, bu konuda tecrübeli olduğumuzu düşünüyorum.

İçimde bugün sevinenler sonra pişman olacak gibisinden bir his var.

Adnan Polat Stadyum açılışında bitmiştin bu kadar insanın gözünde.Bari adam gibi kongre kararı alıp gitseydin ama kendine yakışanı giydin.Giderken sevindiren ilk başkan olarak tarihe geçtin.

Son konuşmasını yapıyor.

Geri
Üst Alt