27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

galatasarayin liselilere ait oldugunu ispatladilar bugun . onlar ne diyorsa o olur

Tabi ki seçimle gelen yönetim seçimle gitmelidir anlayışı hakim olmalı.Ancak bu anlayış O YÖNETEMİNDE BULUNAN 15 KİŞİNİN 5'İNİN PASİF ÖTESİ,5'NİN BİR MASADA 5'NİN DİĞER BİR MASADA OTURUP KARAR ALMASININ MÜMKÜN OLMADIĞI BİR YÖNETİM İÇİN GEÇERLİ OLAMAZDI,OLMADI.

Adnan Polat bunu hak etmedi diyenler bu açından bakmalı birde.Ama şkeil açısından tartışılabilir bir kongreydi,özellikle oylama kısmı itibari ile ama sonuç yine aynı olacaktı bence.

Ayrıca son olarak bundan sonra gelen yönetimde aynı şeyin kendi başlarına gelme ihtimalinin de olduğunun bilincinde olmalıdır artık.O yüzden en doğru kararları alarak,İSTİKRAR,SÜKUT İÇİNDE GEREKLİ MEVKİLERDE VE DURUMLARDA AĞIRLIĞINI KURABİLECEK BİR ANLAYIŞI BENİMSEMELERİ ŞARTTIR.Zira bu camia KÖTÜ YÖNETİLEBİLİR,FAKAT İTİBARI ZEDENELEMEZ.

CANAYDIN KÖTÜ YÖNETİYORDU AMA BİR KERE BİLE GALATASARAY'I KÜÇÜK DÜŞÜRMEDİ.BİR BÜYÜKLÜĞÜ VARDI KULUBÜN SKANDALLARI 1 SATIR BİLE DEĞİLDİ.

beyler durusumuzu koruyalim

belliki ezilenin yaninda olmayi seven turk halkimiz mantigini yastik altina koymak uzere:)

yemezler

yalan soyleyen adamlar istedigi kadar klubu sevsin

en basta iyi insan degildirler

Ayrica bu durum neden rezillik ve kara leke olarak gosterilir anlamis degilim. Guzel bir uyguluma. Boyle acil durumlarda ise yariyor demekki. Zarar verdigi halde gitmeye niyeti olmayan adamlara da ders olur.

Olm bu duruma neden darbe diyorsunuz ya da liselilere suç atıyorsunuz anlamıyorum halaa.

Hakkını vermemiz lazım bu yıl 3 takım da basketbolda şampiyonluğa koşuyor. Daha önceki seneler evet başarısızdık ama bu yıl değil.

Bırak kardeşim rakibimiz Ülker sponsorluğunda EL´in önemli takımlarından biri olmuş,salonu bitmiş,maddi olarak çok güçlenmiş,Milli takımın temel taşlarını oluşturmuş.Bizi sponsorumuz rezalet,salonumuz yok,Milli takımda oyuncumuz yok.Muhteşem taraftarımızla kazandık ilk maçı ama maalesef kalite farkı Sinan Erdem´de görülecek.Shumpert´ı Türk yapamama beceriksizliğinden bahsetmiyorum.Bayanlarda Taurasi ve Penny yanlışlığı olmasa emin ol bu yılda onlar şampiyon olurdu.Basketbol ve diğer şubelerde başarılı olan maalesef karşı taraf,biz değil.

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ben bambaska birsey anlatmaya calisirken sen gidip oy farkina takilmissin. Bazen gercekten anlattiginin degeri karsindakinin anladigi kadardir, iyi rezillik yok, Galatasaray tarihine altin harflerle yazilacak günlerden geciyoruz :)

yooooo

tuzukteki hak kulanilmistir

sen tuzuk kabul edilirken kalkip boyle tuzukmu olur diye buraya yazmadiysan simdi bu olani kotulemeye hakkin yok

hadi goster bana boyle bir mesajini ayagini opeyim

Polat yonetiminin savunacak yeri kalmadi,ben anliyamiyorum bazi arkadaslari !

Fazla ümitlisiniz ama bu takımı kurtarabilmek kolay değil. Ben temkinli olmak taraftarıyım.

Adnan Polat seçim kararı almayarak Galatasaraya ihanet etti. Şu anki durumun tek sorumlusu kendisi. Galatasarayı dahda karıştırdı. Dünyada bu halkdeyken göreve devam etmek isteyen bir yönetim olamaz. Dilerim mahkemeye giderek olayı dahada kötüleştirmez. 1 sene daha başkan kalsan böyle bir yönetimle ne olurdu ey Adnanpolat. Hala Adnan Sezgine görev veriyor onu savunuyorsun. Bugünkü haline çok ama çok üzüldüm ama Galatasaryın sana 1 sene daha tahammül edecek zamanı yoktu. İnşallah Hayırlısı olur...

6. hissinle olacak iş değil olum bu. :D Fazla güvenme derim sadece dönmek zorunda kalabilirsin sonra. :)

Yapma hocam şurda biraz yüzümüz gulun , biraz iyi şeyler hayel edelim , hepimiz bıkmadıkmı bu durumdan :(

Bırak kardeşim rakibimiz Ülker sponsorluğunda EL´in önemli takımlarından biri olmuş,salonu bitmiş,maddi olarak çok güçlenmiş,Milli takımın temel taşlarını oluşturmuş.Bizi sponsorumuz rezalet,salonumuz yok,Milli takımda oyuncumuz yok.Muhteşem taraftarımızla kazandık ilk maçı ama maalesef kalite farkı Sinan Erdem´de görülecek.Shumpert´ı Türk yapamama beceriksizliğinden bahsetmiyorum.Bayanlarda Taurasi ve Penny yanlışlığı olmasa emin ol bu yılda onlar şampiyon olurdu.Basketbol ve diğer şubelerde başarılı olan maalesef karşı taraf,biz değil.

+Cemal Nalga

GS bu bicak duserken tutmaya calismayacak kadar akillidir reisler

parmaklarini kaybetmek pahasina Polatin yalanlarina he diyecegimizi sananlar vardi sanirim:)

ünal aysal faruk süren abdulrahim albayrak fatih terim 2000 ruhu

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ne alakasi var söylediklerimle? Ben yönetim sucsuz mu diyorum? Bugün yasanan rezilligin de bas sorumlusu inadindan vazgecmeyen yönetim'dir. Ama bu rezillige sevinmek de ayri bir rezilliktir. Galatasaray battikca batiyor, insanlar hala Adnan Polat'in derdinde. Adnan Polat'in batisini görmek istiyordu sadece bazialri, tek dertleri buydu. Ama Galatasaray'a 2 secim dönem üst üste, acik farklarla sectikleri bir yönetimi ibra etmeyip, 30 gün icinde yeni bir yönetim getirmesi gereken insanlar cok mutlu. Bu utanc tablosuna nasil sevinebiliyorsunuz ben de bunu anlamiyorum..

Ya Arkadasbana ne Adnan Polatdan ve Ya Aysadan Faruk Surenden

Ben Galatasarayliyim isimlere degil gonlumu sari kirmizya verdim

Simdi Adnan Polatin gitmesi dogru kara degilmiydi sence?

Dogru karadi bana gore

Sevinmeye gelincesirf Adnan POlatin kotulugu icin sevinenler ayri

amma Galatasaray icin sevinenlere ne diye bilirm ki

Ben mesala gelecek senden umudumu kesmisdim Adnan POlat oldugu surece

Simdi Yeniden Umutlana bilirim sevinmeyimmi??

yeni yönetim takımla ilgili önce sözleşmesi biten yetenekli yerlilerle anlaşmalı(hamit altıntop,selçuk inan,mehmet ekici)

Fazla ümitlisiniz ama bu takımı kurtarabilmek kolay değil. Ben temkinli olmak taraftarıyım.

takim gene 11. olsun sorun degil

ben gene basim dik GSliyim derim reis

ama akli calismayan bir baskan beni yonetiyor diyemem artik

sampiyonu biz belirleyecegiz

ne demek bu

birinin altina yatacagiz demek

buna bile akli calismayan bir insan yonetiyordu bizi

hepsini yenersek sampiyonu belirlemis olmadigimizi dusunemeyecek kadar kucuk beyinli bir insan

Yalnız Adnan Polat eğer mahkemeye falan giderse FENERBAHÇELİ olduğunu kanıtlar, net.

Geri
Üst Alt