27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

Gönül isterdi ki secime gitsin ve öyle ayrilsin. Ama baska bir yol birakmadi ki. Bu kadar insanin haykirislarina direniyordu, Galatasaray´i adeta bölüyordu. Ben bunu hic yakistiramadim Adnan Polat´a. Icinde Galatasaray sevgisi olan bir Baskan cikar ve der ki:

"Bu kadar karsit görüslü insanin oldugunu düsünmedim. Benim Galatasaray´i bölmeye hakkim yok ve Galatasaray´in sükunete kavusmasini saglamak adina secim karari aliyorum. Bize güvenenler secer, güvenmeyenler secmez. Hepinize tesekkür ediyorum."

Ama hic umursamadi Polat. Yani 1 oy farkla bile ibra edilsem bana yeter havasindaydi. Böyle olmaz ki.

Çatır çatır TD yolluyordu.Bence tam gitmesi gerktiği gibi gitti.Üstelik damgalanmış oldu.

Galatasaray niye kaybetsin? Oy çokluğuyla "siz bu işi beceremediniz" dediler, yalan da söylemediler. Galatasaray hiçbir zaman sahipsiz kalmaz, bundan sonra da sahipsiz kalmayacaktır.

Başkan Rijkaard hakkındaki açıklamalrının 10 gün sonrasında kendisini kovunca bitirdi kendini. Bunun üstüne hergün yeni hatalar ekledi. Galatasaray marka değeri ve değerleri negatif etkilendi. (Taraftarı suçlaması, FB odaklı demeçleri, hala ve hala Sezgin 'i koruması vs.)

Başarısızlık değil bizim derdimiz, asıl bunlar.

Atılan taş ve söylenen söz geri alınmaz. Başkan son 6 aydır dibe battı, çırpındıkça da işler kötüye gitti.

Birisi daha kötüsünü yapınyaca dek en kötüsü bu;

Sıra:11 O:26 M:13 Av:-5

ibretlik imza..

ntvspor radyo yu açın semih haznedaroğlu zaten daha önceden seçim kararı almışlardı.

hatırlayın özhan canaydın zamanında adnan polata karşıydı, şimdi de adnan polata karşı olanlara karşı... ne yaptığını anlaması güç

ben sana secim karari al demedimmi yegen:)

bunu sen istedin yegen

hayirli oldu, ibra edilmemek icin daha ne hatalar yapilirdi acaba diye dusunuyorum.

oh be sonunda bu sekilde olmasi uzucu ama kurtulrduk galatasarayin sahibsiz olmadi yine herkes gordu.

Polat 1 kalemde harcandı ve buna sevinenler var. ilginç.

saatleri biraz geriye alın. hatırlayın. Polat uzay'dan gelmedi yönetime.

kimse bir şey yapmazken TV'ye çıkıp kampanya başlatan öztürk müydü?

Çok yanlış bir karar ne yazıkki bu ibra olmama olayı.

Sadece 1 Fener maçı'ndan dolayı başkan gitti.

Fatih Terim'i de bu kefeye koyup, ilk maçtan sonra yollasak neler olurdu?

Dışardan gelecek adamlara ben güvenmiyorum.

1-2 seneye Abrahmoviç olup klübü satacaklar kendilerine o zaman ne yapacaksınız?

Polat yönetimi futbol'da başarısız olmuş olabilir.

Ama yönetimi sadece futbol'daki başarıya göre ibra etmemek bence ayıp oldu.

Burda herkes biliyor. Çok ağır eleştirdğim oldu yönetimi.

Misal RJ bence geçen sene yollanmalıydı vs.

Ama bu kadarını hakketmediler.

Şahsen Liseli düzen kazandı ve GS kaybetti diye düşünüyorum.

Geçen Haziran ayından beri bu sonu ilmek ilmek işledi Adnan Polat. Şu son 9 ayda kalan 2 senede yaptığı hatanın toplamından daha fazla tehlikeli hata yaptı. Transfer döneminden beri yaptıkları Adnan Sezgin uğruna, arkadaşını aklamak uğruna verdiği uğraşlar ve en sonunda kendini kurtarmak için feda ettiği değerler de ortada. Futbol takımı 10. sıradaymış... Ne yapalım her takımın kötü olduğu dönemler elbet vardır. Ama takımın elle tutulur 3 - 5 yerli oyuncusunu para ediyor diye satmak, spektaküler tek oyuncusu olan Keita'nın para için kar bile edilmeden satılışı, UEFA kupasında finale giden takımının tek stoperinin para için satılması, Misimovic gibi bir oyuncuyu hocayı kovacağın gün gibi ortadayken satmak, Elano gibi bir oyuncuyu küstürüp yok pahasına satılması buna karşılık ne... 2012 kriterleri diye diye tarihin son yılların en pahalı transfer dönemini yaşamak ve sonuç olarak da rezil kepaze olarak 10. luktan yukarı çıkamamak.

Bakın başarısızlık her spor kulübü için normal sonuçtur. Ama Adnan Polat yaz başından beri geliyorum diyen bir süreci inatla ve ısrarla devam ettirdi. Aklı çalışan her taraftar bu sene bu takımın ilk 5'e bile giremeyeceğini Temmuz başında anlamıştır. Ama kendisini korumak Adnan Sezgin'i korumak için ısrarla yanlışlara devam etmiştir.

Bana bir şans daha verin seneye garanti şampiyonuz dedi ya peki kendisi Skibbe'ye Rijkaard'a Hagi'ye ne kadar şans verdi? Başkan onları başarısız diye kovduysa bugün de onu seçenler başkanı başarısız olduğu için ibra etmediler bu kadar basit.

Abramovic olup kulübü satacaklar diyorsun da Adnan Polat bu tempo gitseydi kulübün bütün malvarlığı temlikli kulüp zaten haraç mezat satılacaktı.

Daha stad açılışında yaşanan olaylara girmedim bile...

Taraftarın bu kadar sevgilisiyken insan bu kadar hata yapar...

Başkanın ibra edilmeyerek görevini bırakacak olması üzücü olsa da hak etti bunları. Niye bu zamana kadar erken seçim kararı almadın Polat? Kendi kendini yaktın.

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

arkadas ihtilalmi oldu ne oldu?

adamlar iyi yonetemedi kongre yonetimi beceremiyorsunuz dedi secim karari almaya zorladi

ihtilal yapan askerlerle karistirmayin bu isleri

cok demokratik guzel bir olay iste

polat ve yanindakiler disinda kimse icin kotu olmadi

Anladığım kadarı ile Adnan Polat'ın istifa etmeyişini ve bu şekilde uzaklaştırılmasının rezillik olduğunu düşünüyor Gökhan Bey, istifa etmiş olsaydı belki de böyle düşünmeyecekti.

Herneyse olan oldu,

Rüzgar eken fırtına biçermiş.

Galatasaray camiası da kimseye benzemediğini göstermiş oldu.

Olay sadece futbol takımının kötü gidişatı değildi.

İsmini hatırlayamadığım bir üye bugünkü konuşmasına şöyle başladı.

' Ben ilk defa bir basketbolcunun başkasının formasını giydiğini gördüm '

ve bugüne kadar bizim, yani taraftarın bugüne kadar dile getirmiş olduğu yanlışlıkları aynı kelimelerle başlayan cümlelerle özetledi.

Sonuç itibarı ile bu olanlar hakedildi.

Ancak kendisi gitmeyi bilseydi daha onurlu bir duruş olurdu.

liseli lisesiz konusunu dusunenler var, objektif bakmak lazim, basarisiz yonetici basarisizdir, gerisi hikaye. gonul isterdi ki lisesiz olarak basarili olsun, ben de cok istedim ama iyi kararlar veren vasiflari yok imis.

Hem kulübü batırdı, hemde ibra olmayarak leke getirdi. seçim kararı alsa böyle olmazdı. kendi çıkarı için herşeyin içine s.çtı kısaca.

Arkadaşlar Galatasaray Tüzüğüne Göre G.Saray'da Başkan adayı olmak için 15 Yıl Üye Olmak Şartı Var. Ünal Aysal 12 Yıllık üye 3yılı var. Fakat Tüzüğün 2.fıkrasına Göre Ünal Aysal Divan Kurulu'dan özel izin Alıp Başkan Adayı Olabilir. Divan Kurulu 11 kişilik 6'si Evet Derse Olur

Bu gerçek mi?

mehmet helvacı ntvspor radyo da .

cok hirsli bir adammis, kim olsa coktan istifa ederdi.

Herkes atlamis ve farkedememis su olayi. Kongre üyelerinin "Re Re Re Ra Ra Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom" diye bagirmasinin anlamini biliyorsunuz degil mi? Adnan Polat´a o bicim mesaj verildi liseliler tarafindan. Kimse farkedememis. Biz kazandik dediler yani

Geri
Üst Alt