27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim İdari Yönden İbra Edilmedi

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul | Yönetim idari yönden ibra edilmedi

"İbra edilmedi" açıklamasından sonra bütün salonun ayağa kalkıp "Rerere Rarara" çekmesi muhteşemdi...Bu belkide herşeyi özetledi, büyük olan G.Saraydır ve isimler gelip geçicidir. Valla ben bile gaza geldim katıldım Rerere Rarara tezahuratına, G.Saraylı olmanın ayrıcalığını hissettim bir defa daha..

size baska bir acidan analiz

helvaciya salliyoruz

baskan olmak icin yapiyor diyoruz

adam ibra olmayacagiz diyordu

bilmiyormuydu baskan olamayacagini ibra olmazsa ve istifa etmemisse?

biliyordu

ama istifa etmedi

demekki gozu baskanlikta falan degilmis adamin

bir daha bu tarz yorumlar yaparken hepimiz dikkatli olalim

helvaciya salliyoruz

biliyordu

ama istifa etmedi

Istifa etse de baskanliga aday olamiyordu. Kanun öyle. Onun görevi yönetime icten muhalefet edip, karar alamaz hale getirmekti. Basardi

Yeni gelecek yönetimimizin hayırlı ve uğurlu olması, bizi her alanda başarıdan başarıya koşturması dileği ile,

Güle güle Adnan Polat.

helvaciya salliyoruz

biliyordu

ama istifa etmedi

sacmalik.

istifa edenler de giremiyor yeni yönetimin kadrosuna.

haldun üstünel mesela, istifa etti, ama giremicek.

Adnan Polat malesef tam Besiktasli (Yildirim Demiroren) durusu sergiliyordu ama, kongre uyeleri kendisine burasinin Galatasaray oldugunu hatirlatti. Bu acidan da bakmak lazim.

Istifa etse de baskanliga aday olamiyordu. Kanun öyle. Onun görevi yönetime icten muhalefet edip, karar alamaz hale getirmekti. Basardi

e sabah aksam secime girecek ondan yapiyor diye adam niye salliyorduk burda o zaman?

e sabah aksam secime girecek ondan yapiyor diye adam niye salliyorduk burda o zaman?

Biz ibra edilmeyeceklerini bilmiyorduk ki Serdar. Yapmazlar herhalde diyorduk :) Eminim ki Helvaci da öyle düsünüyordu. Basin aciklamasini dikkatle okursan secim karari alindiginda baskanliga aday olabilirim mesaji verdigini anlarsin.

Dogru durust Turk oyuncularinin alinmamasinin, 100 bin euro icin Anadolu takimlarina oyuncu kaptirilmasinin Helvaci'nin mudaheleleri ile oldugunu pek zannetmiyorum. Bir baskan Gaziantep'e giden bir oyuncu icin "Sartlar bize uymadi" diyebiliyorsa, bitmistir demektir.

tek ÜzÜldÜgÜm nokta basketbolda Çok İyİ yÖneten yÖnetİcİlerİnde seÇİme aday olamacagidir.....

Adnan Polat kendini neden bu duruma soktu anlayamıyorum ya, bugünkü duruma Allah kimseyi düşürmesin. Kendisinden hiç haz etmesem de bugünkü haline çok üzüldüm, içim burkuldu. Resmen kovuldu adam, 106 senede ilk kovulan başkan oldu.. Yazık.

Biz ibra edilmeyeceklerini bilmiyorduk ki Serdar. Yapmazlar herhalde diyorduk :) Eminim ki Helvaci da öyle düsünüyordu. Basin aciklamasini dikkatle okursan secim karari alindiginda baskanliga aday olabilirim mesaji verdigini anlarsin.

sanmiyorum

sadece kendi kuruntumuz

adam yonetimi dusurmek icin imza topluyor ve ibra edilmeme riskini dusunmeyecek haaaa

mantik biraz lutfen

Adnan Polat' ı hepimiz çok severdik...Ama şunu bilmeliydi ki; bizim aşkımız G.SARAY' a..Öyle bir aşk ki bu; isimler üstü, tarif edilemeyen ve hiç bitmeyen...

tek ÜzÜldÜgÜm nokta basketbolda Çok İyİ yÖneten yÖnetİcİlerİnde seÇİme aday olamacagidir.....

Aynen bu karmaşıklığın bizi adam gibi temsil edebilen nadir branşları etkilememesi için ne gerekiyorsa yapılması gerekir.

Cevap: 27 Mart 2011 Mali Genel Kurul (MGK)

Ama cok duygusal bir insan oldugum icin Adnan Polat o durusu icimi acitti. Ciddi söylüyorum.

Anti Polat´in kraliydim ben. Ama icim acidi.

Aynen oyle kardes, hislerime tercuman oldun.

Adnan Polat icin uzuldum, cok elestirdim ettim ama insanin ici yinede ciz etmiyor degil en azindan benim icim ciz etti. Uzuldum valla, Galatasaray'lilik boyle birsey iste. Hic istemedigin birisi icin bile boyle uzulebiliyorsun, biz farkliyiz cunku biz GALATASARAY'liyiz.

Sayin Polat'a tesekkur ediyorm emeklerinden dolayi (iyi veya kotu ama sonucta emegi oldu). Bu sozleri cumleleri Adnan Polat baskan icin kuracagimi hic ama hic dusunmezdim ama dedigim gibi Galatasaray'lilik boyle birsey olsa gerek.

Uzuldum ya gercekten cok uzuldum Adnan Polat adina ama Galatasaray'imiz adina sevindim elbette. Boyle olsun istemezdik baskan ama kendin ettin kendin buldun. Kendi dusen aglamaz diye bi laf vardir, eminim icin parcalanmistir ama olan oldu. Dilerim hatalarindan ders cikarirsin, dilerim bu gece hic uyumazsin sadece NEDEN bu hale geldim diye dusunursun. Cok samimi soyluyorum, hatalarindan ders cikarip gercekleri gorup bir gun tekrar YONETICI olarak seni bu kulupte gormeyi isterim. Yeterki kendini elestir, yanlislarini gor bunlari duzelt ve zihniyetini degistir.

Bugun gercektende bir devrim yasandi, acikcasi yinede ibra edilir diye dusunuyordum ama ibra edilmedi neyse hayirli ugurlu olsun.

Geri
Üst Alt