#27 Sérgio Oliveira

Takım oturdukça Sergiomuz da kalitesini gösterecektir. Futbol oynamaya niyeti olmadığını en başından belli etmiş, sırf para uğruna yolu buralara düşmüş Elano gibi profesyonellikten nasibini almamış heriflerle aynı akıbeti paylaşmayacağını umuyorum...

40.snde kerem topu ilk dokunusunda oldurse daha temiz acida iceri kesecek. Bu ilk dokonuslari sikinti keremin. Bunlari yazinca da laf yemeyiz ins
Niye laf yiyosun lan. Keremin bir çok şeyi sıkıntı. Messi muamelesi yapildikca daha da sorunlu hale gelecek. Birinin ciddi sekilde keremi sarsması lazım.

Dünkü oynadigi futbol ile yorgun düstüyse isimiz var ozaman, bizim takima uymuyor Sergio, hele düsünün birde 10 numara gelse takima ya Sergio yedek oturacak yada orta saha cok direncsiz kalacak.

Sergio 10 numara oynatsak busefer de cok temposuz kalacak, bire bir de etkili oldugunu pek görmedim. Bize 10 numara icin topu alip bir iki kisiyi gecek ve bundan olsuan bosluklara kilit pasi atacak kivrak bir 10 sart.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gayet iyiydi. Ayrıca atacağı bir pas ya da kullanacağı bir duran top ile işi çözebilecek meziyette.

Kendi de neden çıktığını anlamadı dün.

Ben beğenmiyorum bu oyuncuyu ama dün fena oynamadı da keşke başka biri alınsaymış, 4 yılı düşününce çok sallanır bu adama ki bence çoğunluğu haklı da olur iyi bir sezon geçirirse elden çıkartabiliriz belki.

klasik zeki ama temposuz bir futbolcu. midtsjö ve torreiranın önünde oynarsa daha yararlı olacak gibi. zekası, pasları, duran topları iyi seviyede

Yanında torreira önünde 10 olunca cok daha iyi görücez

her şey tamam ama pas becerisi olarak beklentimin altında. Sürekli ceza sahası dışndan şut kovalamalı - kilit açmak için iyi bir yntem. seker eder boşta kalır , direk girer.

Maç içinde çok fazla iniş ve çıkışları var tam çözemedim.1 tane enfes pozisyon hazırlıyor sonra 2 saçma top kaybediyor mesela.

Hiç beğenmedim maç konusunda da yazdım çok temposuz maç içerisinde kaybolan bir oyuncu umarım düzelir.

kaliteli topçu fakat kendisine ayak uyduracak ne bek ne kanat ne de santrafor vardı. 1er kere defans arkasına kaçtı keremla anholt ikisinde de tam isabet yolladı pası.

ayrıca ne oynadığı belli olmayan, sıfır organizasyon bir takımda ne kadar iyi oynayabilir orası da ayrı konu. temposu düşük biraz inşallah zamanla o da düzelir.

tek sıkıntı 4 yıllık sözleşmesi, son 2 yıl göndermek için uğraşmayız inşallah.

Fena oyuncu değil ama bu tarz bir adamla 4 sene sözleşme imzalanmasını aklım almadı, zekası ile oynamaya çalışan bir adam, temposu yüksek değil. 1 sene maksimum verim alınabilir gibi. Bu sene inşallah beklenenden fazlasını verir ve sene sonu talibi çıkar satarız. 33-34 yaşında bunu düşünemiyorum bile. 2.75'de senelik alıyor, az değil.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt