Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekten yıldımSergio yine mesajları silederecektir . Yine başlamış futbol profesörleri.
sevki karadan mı söz etmektesınızSergio yine mesajları silederecektir . Yine başlamış futbol profesörleri.
isim farketmez kim olduğusevki karadan mı söz etmektesınız
umarız sol bekine 2 tane pas attı diye bu kadar övgüye mazhar olmamıştır renkdaş çünki pek bi şey göremedik kreatif yöndenMukemmel bir adam bir de su mactan sonra laf edildi he mi. Bence bizim takimda gercek manada alternatifi olmayan tek kisi belki Yunus'la beraber. Takim oturunca vazgecilmezi olacak takimin cift haneli asist katkisi yaparsa sasirmam. Frikikleri de cok iyiydi
Yine de kendisini yedekleyecek biri lazim. Eldeki tek yaratici orta sahanin (Hamza'yi saymazsak) bu adam olmasi can sikici. Umarim U-21 kontenjanindan boyle tempolu kilit pas yapabilen bir sekiz aliriz tempo gereken maclarda Sergio aksayabilir cunku. Ha hicbir Super Lig macinda da bu adami tasimayacak kadar tempo gerekmez derbiler haric
Yenildiğinde takım heryere saldırıyorlar çokta şey yapmamak lazımMukemmel bir adam bir de su mactan sonra laf edildi he mi. Bence bizim takimda gercek manada alternatifi olmayan tek kisi belki Yunus'la beraber. Takim oturunca vazgecilmezi olacak takimin cift haneli asist katkisi yaparsa sasirmam. Frikikleri de cok iyiydi
Yine de kendisini yedekleyecek biri lazim. Eldeki tek yaratici orta sahanin (Hamza'yi saymazsak) bu adam olmasi can sikici. Umarim U-21 kontenjanindan boyle tempolu kilit pas yapabilen bir sekiz aliriz tempo gereken maclarda Sergio aksayabilir cunku. Ha hicbir Super Lig macinda da bu adami tasimayacak kadar tempo gerekmez derbiler haric
Sahada surekli gezmesi, oyunun sikistigi yerde sorunlari cozmesi, topu aldiginda hep pozitif degerlendirmesi, fauller almasi ve duran top sanslarinda yaptiklari cok hosuma gitti ne diyeyim yani. Takim olarak kotuyduk ama bu heriflen hicbir ilgisi yoktu. Benim icin buyuk hayal kirikliklari PvA, Kerem ve Seferovic'ti. Okan hocanin hamleleriyle gitti mac. Gomis, Boey, Muslera bildigimiz gibiydi artik onlardan beklentim olmadigi icin hayal kirikligi da olmuyor. Yunus'tan fazlasini beklerdimumarız sol bekine 2 tane pas attı diye bu kadar övgüye mazhar olmamıştır renkdaş çünki pek bi şey göremedik kreatif yönden
bilmiyorum belki beklenti farklılığından ötürüdür ama benim gördüğüm hemen hemen hiç bir 2 li mücadeleyi kazanamadı , hakeme yedirirse faul aldırır okey ama dün 2 sinde yemedi direk kalemize atak olarak döndü pozisyonlarSahada surekli gezmesi, oyunun sikistigi yerde sorunlari cozmesi, topu aldiginda hep pozitif degerlendirmesi, fauller almasi ve duran top sanslarinda yaptiklari cok hosuma gitti ne diyeyim yani. Takim olarak kotuyduk ama bu heriflen hicbir ilgisi yoktu. Benim icin buyuk hayal kirikliklari PvA, Kerem ve Seferovic'ti. Okan hocanin hamleleriyle gitti mac. Gomis, Boey, Muslera bildigimiz gibiydi artik onlardan beklentim olmadigi icin hayal kirikligi da olmuyor. Yunus'tan fazlasini beklerdim
Hakemin faul vermedigi pozisyonlarin ikisi de fauldu ama aynen yere kolay dusuyor. Normalde ligimizde bu avantaj ama dun faul calmamaya calisan bi hakem vardi. Pas hatalari benim dikkatimi cekmedi diyebilirimbilmiyorum belki beklenti farklılığından ötürüdür ama benim gördüğüm hemen hemen hiç bir 2 li mücadeleyi kazanamadı , hakeme yedirirse faul aldırır okey ama dün 2 sinde yemedi direk kalemize atak olarak döndü pozisyonlar
keza çok basit atabileceği toplarda basit pasları atamadı o teknikte ki bir oyuncu için şaşılası bir durum ama 5-6 tane bu tarz pas hatası var ve takım yerleşmişken bazıları , bu da direk direk geri koşturmak zorunda bırakıyor takımı
antalya maçında da mesala penaltı verilebilirdi evet ama orda ceza sahasına girmeden şut açısında gelip kaleyi denemesini beklersin o tarz bir oyuncudan top ayağına dolandı resmen bakalım düzelir umarım