#27 Sérgio Oliveira

Yalniz yeni alinan oyuncularin fizik durumu cok kötü. Dubois zaten gitti, Oliveira de hazir Degil, Mertens zaten ancak 2 devre tam hazir olacak. Torreira belirsiz, ein hazir görünen oyuncu midtsjö. Isimiz zor

Hocanın kafasında Sergio'yu regista olarak kullanma planı var gibi duruyor. Önünde Torreira ve Mityö ikilisini konumlandırıp ön alan baskısı yapmalarını isteyecek Sergio'ya geriden oyun kurduracak sanki. Yapamaz mı yapar elbet ama hücum tarafında daha yararlı bi adam bence.

iyi oyuncu. ilerleyen haftalarda artacaktır performansı. hoca kenarda oturanları da oynatacağım diye erken mi çıkarıyor doğru hamle mi bilemedim.
çıktığı zamanlarda orta sahamız baya boşluyor iki maçtır. yürüyerek geçmeye baslıyor rakip orta sahayı. giresun maçında da ilk ataklarını 55 60 civarinda yapıyorlar. nerdeyse 2 aynı atakla kaleye geliyorlar. anhold tarafı da çok aksamıstı. kerem in sağa geçtiği zaman da olabilir emin değilim. yardim sıfır o kanada.

Iyi topcu.
Selcuk'un iyi zamanlari gibi (yani totalde 1.5 sene falan).
Dogru yerde duruyor, oyunu sakin oynayabiliyor, biraz rehavete kapilip sacma top kayiplari yapmiyor degil.
Ama oynamak istedigi maclarda bu adam bu lig icin fazla.
Torreira - Mico - Mertens üclüsü ile guclu bir Oliveira gorebiliriz, ozellikle bir iki hafta sonra.

Prime Selçuk diye aldık, 2019 Selçuk çıktı.

Biri duran toptan olmak uzere en az 2 asist yapmazsan hayinsin

en azından sorumluluk almaya çalışan hırslı bi herif. geri kalan efeminelerin yanında hamlığı pek sırıtmıyor

Ne iyisi ya berbat oynuyor

Bir tane tam iyi yaptigi is yok herseyi vasat orta arasi gidip geliyor

Berkan kutlu en azindan enerjisiyle ben burdayim diyor bu ha var ha yok duran toplar olmasa zaten oynadigini anlamayacagiz

Geri
Üst Alt