#27 Sérgio Oliveira

Şu kendini yere atma işini bırakması lazım. Çünkü kendini yere atması artık gerçekten faul olan pozisyonların da verilmemesine neden oluyor. Hakemler de aptal değil, Sergio iyi frikik atıyor, tam kendine göre yeri buldu ve kendini atıp faul almaya çalışıyor diye düşünüyorlar. Onun haricinde rakamlar iyi oynadı dese de ben bir şey görmedim.

Maç içinde rakiple veya hakemle kapıştığı anlar çok daha fazlaydı. Lakait ve kasmayan bir vücut dili vardı.

Bir de kaliteli bir topçu olması basit oynaması gerekirken ince oynayacağım diye kontralarımızı çöp etmesi anlamına gelmiyor. Rakip sahada ayağına aldığı topların çoğunu rakibe verdi bugün. Akbaba’dan bir farkı kalmaz oyun içi katkısıyla bu kafayla takılırsa.

En sevindiğim transferdi. 2-3 hafta önce Selçuk'un 2014-2015 hali gibi yani yine de iyi diyordum. Şimdi ise Selçuk'un son hali gibi yani bitik diyebiliyorum. Belhanda ilk 2 sezonki hali top diye oynar şu Oliveira'yı şu anki Ads'deki hali bile daha iyi olabilir.

Bu adam taraftarin gozunde yeni Belhanda hatikalar yaratsa bile begenmeyecekler ama Belhanda gittikten sonraki orta sahamiz icler acisi

Şuana kadar en çok duran topunu beğendim. Korner, frikik, (en)direk vuruşlar, her masada var

Şu kendini yere atma işini bırakması lazım. Çünkü kendini yere atması artık gerçekten faul olan pozisyonların da verilmemesine neden oluyor. Hakemler de aptal değil, Sergio iyi frikik atıyor, tam kendine göre yeri buldu ve kendini atıp faul almaya çalışıyor diye düşünüyorlar. Onun haricinde rakamlar iyi oynadı dese de ben bir şey görmedim.
Alex atarken sorgusuz sualsiz veren adamlar bunlar. Juneyt isimli olani sirf bu ani beklemek içi yaşiyordu. Hakem eğer temas ile pozisyon icabı olanı ayırt edemiyorsa 1-2 sene sonra bir operasyonla kendilerini amatörde görünce ağlamayacaklar.

Miçö bu kardeşi yedekleyince övenler de yedek oyuncuyu övmeye devam edebilir.

Gayet iyi, sakin ne yaptigini bilen ve önde pres ile başlayan rakiplere karşı daha rahat cikmamizi saglayan oyuncu profili. Bazi yerlerde topu ayaginda cok tutuyor ve pas verirken gec kalabiliyor ama oynadikca cok daha iyi olacagini düşünüüyorum. Duran toptan en az 3 gol atacaktir

Bu adam taraftarin gozunde yeni Belhanda hatikalar yaratsa bile begenmeyecekler ama Belhanda gittikten sonraki orta sahamiz icler acisi
Milletin bekledigi performans gedson performansı.
Keza oliviera dedigin adamin suan performansi kendisinin %20si falandır. Insanlar dogal olarak yeni transferde bir kipirdanma bekliyor. Portekizden gelenler şuan tam hayal kırıklığı görünmesi normal.

Ben ligin 2. yarısında tam kapaeiteye erişeceklerini düşünüyorum.
Insanlar acayip sabirsiz fener saibeli goller atiyor diye biz niye atmiyoruz modunda geziyorlar onun etkisi hep. Az beceri sahibi olsak en az 10 golumuz vardi. Kaçanlar tamamen hayretlik pozisyonlar..

1-0 gitmeye ben raziyim net pozisyon vermemeye basladik bu sekilde ilerlersek anahtari cozecek dugum 2..devre basliyor zaten.
Düşecek olanlar cilginlar gibi transfer yapip üst taraflari kucagina aliyor.
Bu sene götünü de yırtsan 9 maç sonra araya giriyoruz. 15. Haftadan baslayıp mayis sonuna kadar hic ara olmaksizin bir devre oynanacak.
Totalde 36 hafta var.

22 haftalik bir devreden bahsediyoruz sifirdan baslasan 17 galibiyet cikardiginda 57 puan yapar.
Stratejik düşünmek lazım.

Dikkat ettim bok atanlr hic biseyi begenmeyenler su adamlari forumdan temizlesekte forum bi nefes aliverse
Bir oyuncuyu beğenmemek veya oyununu eleştirmek bok atmak değildir.

Bende hiç memnun değilim bu adamın oyunundan ve eleştiriyorum. Hatta daha da ileri gidiyorum bizim için çok yanlış bir tercih diyorum.

Hazırlık maçları dahil hepsini izledim ve toplam da 7-8 maç oldu. Oyuncu hakkında yorum yapacak kadar maça çıktı.

Maalesef organizasyonu yönetmeyi bırak adam ataklarımızın bir çoğunu fazla top tutarak bitiriyor.

İlk yarıda bir pozisyon vardı kontraya çıkıyoruz rakip forvet arkasından 10 metre kovaladı geldi bundan topu kaptı. Sergio'nun ruhu bile duymadı.

Mertens kaç yaşında adam bundan daha dinamik oynayıp kaç tane hücum aksiyonu kaç tane defansif aksiyon yaptı maçta.

Şu an yeni oyuncu olduğu için hakemler tanımıyor ama kendini böyle yere atmaya devam ederse artık o istediği düdükler çalmayacak.

2.75 milyon € maaş bağladık buna 4 yıldan bu şekilde oynarsa yanarız.

Transfer olduğunda da yazmıştım bizim aradığımız 8 numara bu adam değil. Torreia geldiğinde çok sevindim çünkü bu elamanı taşımak lazım.

Bi 5 maçta Torreira ile birlikte görelim böyle devam ederse daha ağır konuşacağım. Torreira ile oynadığı 2 maçta da hiç ışık vermedi.

Böyle devam ederse normal olarak Midtsjo sakatlıktan dönüp bunu kesmesi lazım. Adil bir forma dağılımı tutturulursa zaten böyle olacaktır.

bütün duran topları korner frikik penaltı gerekirse degaj her şeyi sergio kullanmalı. ekstra her istatistik sözleşmesinin son 2 senesine girmeden bi ihtimal satılabilir olmasına katkıda bulunacaktır

Alan ve zaman bulduğu zaman çok iyi işler yapabililecek bir oyuncu.Hem fiziken tam hazır olmaması hemde takım oyununun oturmaması dolayısı ile çok sıkışık pozisyonlarda kalıyor en az bir devre fayda sağlayacak teknik ve oyun görüşü olan bir oyuncu.Tek sıkıntı kontratının uzunluğu ama Portekizli olması sebebi ile 2. senenin sonunda bir şekilde göndermek mümkün olabilir.

Takımı ele almak istese de, ayak uydurabilecek çevre oluşmuyor, zor da.

2. yarı mücadele iyi.

+

Ligin sertliği fizik ve mental olarak baya yıpratıyor. Çok net görünüyor. Torreira ve önlerindeki 3. kişi fizik olarak ayakta kalamazsa bu gibi dağılmış durumlarda çok görürüz.

Bir kaç frikik golü atsa da Ocak ayında filan katar'a itelesek aksi halde 2 sene sonra o maaşı ile elimizde patlar.

Senelik 3 milyon Euro maaşa ;
Orta sahaya enerjik,atletik ve teknik bir adam bulmak bu kadar zor olmasa gerek.

Oliveira kötü değil. Adam tek başına orta sahayı yönetiyor. Bir iki top kaybı için ezbere eleştirmeyelim.

Geri
Üst Alt