Dikkat ettim bok atanlr hic biseyi begenmeyenler su adamlari forumdan temizlesekte forum bi nefes aliverse
Bir oyuncuyu beğenmemek veya oyununu eleştirmek bok atmak değildir.
Bende hiç memnun değilim bu adamın oyunundan ve eleştiriyorum. Hatta daha da ileri gidiyorum bizim için çok yanlış bir tercih diyorum.
Hazırlık maçları dahil hepsini izledim ve toplam da 7-8 maç oldu. Oyuncu hakkında yorum yapacak kadar maça çıktı.
Maalesef organizasyonu yönetmeyi bırak adam ataklarımızın bir çoğunu fazla top tutarak bitiriyor.
İlk yarıda bir pozisyon vardı kontraya çıkıyoruz rakip forvet arkasından 10 metre kovaladı geldi bundan topu kaptı. Sergio'nun ruhu bile duymadı.
Mertens kaç yaşında adam bundan daha dinamik oynayıp kaç tane hücum aksiyonu kaç tane defansif aksiyon yaptı maçta.
Şu an yeni oyuncu olduğu için hakemler tanımıyor ama kendini böyle yere atmaya devam ederse artık o istediği düdükler çalmayacak.
2.75 milyon € maaş bağladık buna 4 yıldan bu şekilde oynarsa yanarız.
Transfer olduğunda da yazmıştım bizim aradığımız 8 numara bu adam değil. Torreia geldiğinde çok sevindim çünkü bu elamanı taşımak lazım.
Bi 5 maçta Torreira ile birlikte görelim böyle devam ederse daha ağır konuşacağım. Torreira ile oynadığı 2 maçta da hiç ışık vermedi.
Böyle devam ederse normal olarak Midtsjo sakatlıktan dönüp bunu kesmesi lazım. Adil bir forma dağılımı tutturulursa zaten böyle olacaktır.