Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın iyi top oynadığı istatistiksel olarak da izlerken edinilecek izlenim ile de ortadayken , öznel değerlendirmelerle adama sallamak eleştiri değil dümdüz bok atmaktır. Senin memnun olmaman bu adamın güvenilir istatistik yayınlayan sofascore gibi yerlerde 7 reyting ortalamayla oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. Bunlar bir kenara neredeyse her hücum aksiyonunun içinde var , duran topları etkili defans arkasına attığı toplar etkili , oyunu da onun üzerinden kuruyoruz. Defansif aksiyon olarak da maç başı 2 tackle yapmış , bize gelmeden önce bu anlamda da oynadığı liglerde hep üst sıralarda. Bunlar ortadayken ben bunu beğenmiyorum , yanlış tercih falan demek siyaha beyaz demek gibi , böyle rasyonellikten uzak saçmasapan yorumlara da kimse saygı göstermek zorunda değil , onu da ayrıca belirteyim , sonra vay efendim bu benim fikrim saygı duyun vb cevaplar geliyor. Bariz bir şekilde iyi oynayan adama takıp da eleştiriyorum ayağına acayip acayip şeyler yazıyorsunuz. Adam atlıyor falan diye kendi topçun için algı yapıyorsun bir de , tabi adama yapılan çoğu müdahalenin faul olması dışında bir sorun yok. Hodri meydan bu arada , topçulara takıp içi boş sebeplerle devamlı eleştiri kisvesi altında topçu boklayanlar ile ilgili de ben ağır konuşmaya başlayacağım.Bir oyuncuyu beğenmemek veya oyununu eleştirmek bok atmak değildir.
Bende hiç memnun değilim bu adamın oyunundan ve eleştiriyorum. Hatta daha da ileri gidiyorum bizim için çok yanlış bir tercih diyorum.
Hazırlık maçları dahil hepsini izledim ve toplam da 7-8 maç oldu. Oyuncu hakkında yorum yapacak kadar maça çıktı.
Maalesef organizasyonu yönetmeyi bırak adam ataklarımızın bir çoğunu fazla top tutarak bitiriyor.
İlk yarıda bir pozisyon vardı kontraya çıkıyoruz rakip forvet arkasından 10 metre kovaladı geldi bundan topu kaptı. Sergio'nun ruhu bile duymadı.
Mertens kaç yaşında adam bundan daha dinamik oynayıp kaç tane hücum aksiyonu kaç tane defansif aksiyon yaptı maçta.
Şu an yeni oyuncu olduğu için hakemler tanımıyor ama kendini böyle yere atmaya devam ederse artık o istediği düdükler çalmayacak.
2.75 milyon € maaş bağladık buna 4 yıldan bu şekilde oynarsa yanarız.
Transfer olduğunda da yazmıştım bizim aradığımız 8 numara bu adam değil. Torreia geldiğinde çok sevindim çünkü bu elamanı taşımak lazım.
Bi 5 maçta Torreira ile birlikte görelim böyle devam ederse daha ağır konuşacağım. Torreira ile oynadığı 2 maçta da hiç ışık vermedi.
Böyle devam ederse normal olarak Midtsjo sakatlıktan dönüp bunu kesmesi lazım. Adil bir forma dağılımı tutturulursa zaten böyle olacaktır.
Hodri meydanAdamın iyi top oynadığı istatistiksel olarak da izlerken edinilecek izlenim ile de ortadayken , öznel değerlendirmelerle adama sallamak eleştiri değil dümdüz bok atmaktır. Senin memnun olmaman bu adamın güvenilir istatistik yayınlayan sofascore gibi yerlerde 7 reyting ortalamayla oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. Bunlar bir kenara neredeyse her hücum aksiyonunun içinde var , duran topları etkili defans arkasına attığı toplar etkili , oyunu da onun üzerinden kuruyoruz. Defansif aksiyon olarak da maç başı 2 tackle yapmış , bize gelmeden önce bu anlamda da oynadığı liglerde hep üst sıralarda. Bunlar ortadayken ben bunu beğenmiyorum , yanlış tercih falan demek siyaha beyaz demek gibi , böyle rasyonellikten uzak saçmasapan yorumlara da kimse saygı göstermek zorunda değil , onu da ayrıca belirteyim , sonra vay efendim bu benim fikrim saygı duyun vb cevaplar geliyor. Bariz bir şekilde iyi oynayan adama takıp da eleştiriyorum ayağına acayip acayip şeyler yazıyorsunuz. Adam atlıyor falan diye kendi topçun için algı yapıyorsun bir de , tabi adama yapılan çoğu müdahalenin faul olması dışında bir sorun yok. Hodri meydan bu arada , topçulara takıp içi boş sebeplerle devamlı eleştiri kisvesi altında topçu boklayanlar ile ilgili de ben ağır konuşmaya başlayacağım.
Alışkanlık Reis"çok"u kucuk yazmissin reis
Zor Olmuyor Mu ReisAlışkanlık Reis
Şu savunma > sokratesHodri meydan
Bakalım hangimiz haklı çıkacağız? 3-5 istatistik de öne çıktı diye saçma sapan savunmalar yapılıyor.
Umarım iyi oynar da ben haksız çıkarım. Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım.
Alışınca Yapmamak Olmuyor ReisZor Olmuyor Mu Reis