#27 Sérgio Oliveira

vasat başlayıp iyi bitirdi dünkü maçı ama kol gibi kontratı çok başımızı ağrıtacak.

Bu kadar ezbere yerilen çok az oyuncu gördüm ya. Deli dana gibi koşan topçular göze daha hoş geliyor galiba.

Yeterince dinamik bir adam olmayabilir ama müthiş bir oyun aklı var. Top kendisine gelince rahatlıyorsun topu tutuyor saklıyor doğru adama pas atıyor.

Bir de hiç beklemediğim şekilde defansif olarak müthiş işler çıkarıyor. Top çalma istatistikleri oyunun tek yönünü oynayan ön liberolardan hallice.

Ben razıyım arkadaş.

Bu kadar ezbere yerilen çok az oyuncu gördüm ya. Deli dana gibi koşan topçular göze daha hoş geliyor galiba.

Yeterince dinamik bir adam olmayabilir ama müthiş bir oyun aklı var. Top kendisine gelince rahatlıyorsun topu tutuyor saklıyor doğru adama pas atıyor.

Bir de hiç beklemediğim şekilde defansif olarak müthiş işler çıkarıyor. Top çalma istatistikleri oyunun tek yönünü oynayan ön liberolardan hallice.

Ben razıyım arkadaş.
Cok güzel özetlemişsin renktaş.

Kisa özet/highlight video baska tüm mac baska, ona bakarsan giresun macini özetini izle sanki real madrid gibi oynadik dersin
90 dk izledim adam müthis oynadi, sadece ezbere yorum yapip herkese cöp muamelesi yapanlara bu videoyu izlettirmek istedim. Sonucta Maci dogru düzgün izlemiyorlar

şov yapmadığı için görmüyor kimse sanırım
halbuki adam basit ama faydalı, bir o kadar da basit gibi gözüken ancak zor hareketleriyle takıma fayda sağlamakta

Kontrata, yaşa takmışsınız ayrıca adam daha 30 yaşında. Bundan sonrasında hiç izlemeden ezbere papağan gibi yorum yaptığınız adam bu ligin kalitesinin çok üstünde.

Adam her yerde temposu çok yüksek olmasa da orta saha oyuncusu böyle olur. Topa değmeden maç bitiren orta sahalardan nefret ederim. Karşıda kale yokmuşçasına pas yapan orta sahalardan da nefret ederim Sergio öyle değil sürekli ileriyi düşünüyor takıma pozisyon ve mesafe kazandıracak hamleler deniyor. Duran topları muazzam bozulmaz umarım ben 6 sene sürekli ön direğe kesen Selçuk izledim.

Lig kalitesinin çok üstünde demek ne kadar abartılı ise yerin dibine sokmak da o kadar yanlış

Kısıtlamaları belli, lakin oyun zekasıyla ve duran toplarda fark yaratabilecek bir oyuncu. Ortalama 6 bazen 7,8 lik maç çıkarabilecek oyuncu profili, tabi ileride açılırsa durum değişir ama şu an böyle.

Ağır olması dezavantaj olarak görüyorum zira dinamik futbolda bu tarz topçular için yer yok pek, lakin faydasız olacağı anlamına gelmiyor

adami kötüleyenler iyi izlemeli bu videoyu

maçta sadece iyi yaptığı şeyleri koymuş. böyle bir yere varamazsın. bir o kadar da saçma işi var ve videoda yok. kontra atakta sağ taraf yunus bomboşken rakiple çizgide boğuşan kerem’e pas vermeye çalıştı bir ara.

diğer maçları karıştırmam ama bu maç kötüydü hocam.

maçta sadece iyi yaptığı şeyleri koymuş. böyle bir yere varamazsın. bir o kadar da saçma işi var ve videoda yok. kontra atakta sağ taraf yunus bomboşken rakiple çizgide boğuşan kerem’e pas vermeye çalıştı bir ara.

diğer maçları karıştırmam ama bu maç kötüydü hocam.
Renktaş hatalarida olacak tabiki oynadikca alistikca iyilesecek. Biraz zamana ihttiyaci var, benim ilk izlenimlerim gayet olumlu, baski altinda topu kaybetmiyor, top dagitimlari iyi, defansif aksiyonlarida iyi. Tek sıkınti bazi pozisyonlarda agir hareket etmesi o da oynadikca düzelecektir, Mac temposu vs
Her şeyi dogru yapan oyuncu yok.

adami kötüleyenler iyi izlemeli bu videoyu

Dostum izlemezler merak etme çünkü izlerlerse laf söylemek için başka şeyler bulmaları lazım. Burada hayatında hiç futbol oynamamış yada mahallede halı sahada topa bomba muamelesi yaparak oynayan kişi var ki, hatta sürekli maçlara gitmeye çalışan biri olarak söylüyorum tribünde de sayıları iyice arttı, futbolun dinamiklerinden uzak detaylara bakmadan, önyargılı ve dayanağı olmayanlar yorumlar iyice futboldan soğutmaya başladı zaten bu kadar eski üye olup mesaj sayımın azlığından da anlayacaksın.
Neyse uzatmadan oliveira hakkında düşüncelerime gelirsem taraftarımız uçan kaçan oyuncuları sevdiğinden gösterişsiz oyununa alışamıyorlar bence, ama takımdaki oyun aklı en yüksek kişilerden biri, sahada yaptığı tek toplar, paslar, yerinde yaptığı defansif müdahaleler ki defansif yönü beklediğimden çok daha iyi çıktı, topun bizde kalmasını sağlaması çok önemli. Takım uyumu arttıkça daha da iyi olacaktır.

Ben Bunu Sakin Ruhsuz Bir Şey Diye Düşünüyordum Ama Acaip Aksi Oyunun İçinde Olan Bir Oyuncu Şu Lige Alışsın İş Yapar Oyuncular Takımı Benimsediği An Dana Ekstra Bir Oyun Oluyor Bence Bizim Takımın Oyuncuları Onu Benimsedimi çok Şey Fark Edecek

Cica v2. Olmayan performansı övülüp eleştirenler cahil ilan ediliyor ama zaman her şeyi göstericek. Umarım üstüne koyar yoksa işimiz zor.

Ben Bunu Sakin Ruhsuz Bir Şey Diye Düşünüyordum Ama Acaip Aksi Oyunun İçinde Olan Bir Oyuncu Şu Lige Alışsın İş Yapar Oyuncular Takımı Benimsediği An Dana Ekstra Bir Oyun Oluyor Bence Bizim Takımın Oyuncuları Onu Benimsedimi çok Şey Fark Edecek
"çok"u kucuk yazmissin reis

Orta sahada topu alacak 2 kişinin arasına dalıp oradan çıktıktan sonra bir ara pası ile forveti kaleci ile karşı karşıya bırakacak sonucunda da forvet çok şık bir vuruşla o topu gol yapacak ki, hem forvet hem de orta saha oyuncusu beğenilsin. Yoksa bizim ülkede oyuncu beğendirmek çok zor. Herkes futbolu çok biliyor, mahallede, halı sahada oynadıkları futbol sanıyorlar.

Geri
Üst Alt