Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.320
- 25.879
- 2.808
vasat başlayıp iyi bitirdi dünkü maçı ama kol gibi kontratı çok başımızı ağrıtacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adami kötüleyenler iyi izlemeli bu videoyu
Cok güzel özetlemişsin renktaş.Bu kadar ezbere yerilen çok az oyuncu gördüm ya. Deli dana gibi koşan topçular göze daha hoş geliyor galiba.
Yeterince dinamik bir adam olmayabilir ama müthiş bir oyun aklı var. Top kendisine gelince rahatlıyorsun topu tutuyor saklıyor doğru adama pas atıyor.
Bir de hiç beklemediğim şekilde defansif olarak müthiş işler çıkarıyor. Top çalma istatistikleri oyunun tek yönünü oynayan ön liberolardan hallice.
Ben razıyım arkadaş.
90 dk izledim adam müthis oynadi, sadece ezbere yorum yapip herkese cöp muamelesi yapanlara bu videoyu izlettirmek istedim. Sonucta Maci dogru düzgün izlemiyorlarKisa özet/highlight video baska tüm mac baska, ona bakarsan giresun macini özetini izle sanki real madrid gibi oynadik dersin
Renktaş hatalarida olacak tabiki oynadikca alistikca iyilesecek. Biraz zamana ihttiyaci var, benim ilk izlenimlerim gayet olumlu, baski altinda topu kaybetmiyor, top dagitimlari iyi, defansif aksiyonlarida iyi. Tek sıkınti bazi pozisyonlarda agir hareket etmesi o da oynadikca düzelecektir, Mac temposu vsmaçta sadece iyi yaptığı şeyleri koymuş. böyle bir yere varamazsın. bir o kadar da saçma işi var ve videoda yok. kontra atakta sağ taraf yunus bomboşken rakiple çizgide boğuşan kerem’e pas vermeye çalıştı bir ara.
diğer maçları karıştırmam ama bu maç kötüydü hocam.
"çok"u kucuk yazmissin reisBen Bunu Sakin Ruhsuz Bir Şey Diye Düşünüyordum Ama Acaip Aksi Oyunun İçinde Olan Bir Oyuncu Şu Lige Alışsın İş Yapar Oyuncular Takımı Benimsediği An Dana Ekstra Bir Oyun Oluyor Bence Bizim Takımın Oyuncuları Onu Benimsedimi çok Şey Fark Edecek