#27 Sérgio Oliveira

Melosuz Selçuk şuan. Torreira ile izlemek lazım.

Ilk maçında beğenmedim ama daha yeni. Bakalım gelecek maçlarda nasıl oynayacak

Daha ülkeyi yeni tanıyacak. Hakemlerin normalde faul olan bir pozisyona faul vermeleri için 15 takla atması gerektiğini öğrenecek. ULAN AŞİLİNE BASMIŞLAR HAKEM MİSİN SEN

Kalitesini belli etti ama 4-2-3-1 devam edersek Midtsjø-Torreira tandemi kendisini kulubeye itebilir. Cok daha iyi olmali. Ilk macin azizligine veriyorum

Bu adamın sahada sürekli gezinerek oynaması defansta yerleşik bekleyen rakibi oyun içinde hep tedirgin ediyor. Rakipte kimse tuttuğu adama odaklanamıyor. Her an her yerde bitip pas opsiyonu oluyor ve rakip yerleşimlerini bozuyor. Bunun ne kadar değerli bir şey olduğunu zamanla anlayacağız. Şansımıza Midtsjö de böyle bir adam.

hazırlık maçları da dahil olmak üzere şu ana kadar selçuk'un düşüşteki hali gibi

arkasına torreira'yı koyup izlemek lazım

4-2-3-1 devam ederse zorlanabilir gibi geldi bana

Bende beğendim tempo yakalanır zamanla iyi top dağıtıyor. Adamdan bence istenen de bu. Savunma arkasına top kanatlara oyunu açmak.
Bi pozisyonda da 2 3 kişiyi geçip anholda güzel pas verdi. Anhold un penaltı noktasına çıkardığı pozisyon sefer içe koşu yapınca rakip rahat aldi topu.

GscimbomMobile

Geldiği günden beri sözleşme şartları beni rahatsız eden tek futbolcumuz. Ödenen bonservis veya alacağı ücrete takık değilim fakat 4 yıllık net kontrat yerine 3+1'e bağlamalıydık.

Geri
Üst Alt