#27 Sérgio Oliveira

bu zeminde pardon tarlada klas pas atabilmesi bile mucizeydi

Bu tür oyuncular lig ilerledikçe formunu arttırır. Birkaç hafta sonra fiziksel durumu ideal haline gelince klasını daha net gösterecek.

Standartbir oyun oynadi deplasmani ve ilk resmi maci goz onune alirsan fena degildi

Eğer Mertens + ST oynarsak Sergio dışarıda kalabilir. Aksi halde geçen sene bjknin alex-pjanic ikilidiyle kevgire dönmesini yaşayabiliriz.

Ben beğendim kendisini. Oturaklı, Selçuk İnanin prime dönemini hatırlattı bana.
Zamanla daha iyi olacak

Bir pozisyonda anholt a çok güzel pas verdi iki üç kişiyi geçip orada kalitesini belli etti.
Sakin olması iyi yanliz kondisyonu yeterli değil ayakta kalmalı güçlü olmalı yoksa yedeğe çekilir.

Bu adamı eleştirirken Porto'nun sürekli 4-4-2 oynadığını, Roma'nın 3 stoperli sistemde daha kalabalık bir orta saha tercih ettiğini unutmamak lazım. Daha transfer üstüne transfer yaptığımız yarım takımla oynuyor, yepyeni bir ülkeye geldi. Seferovic ve Oliveira bu ligin ne kadar sert bir lig olduğunu bugün anlamıştır. İç sahada asist ve gol katkısıyla birlikte seyirciyi arkalarına alabilirlerse çok daha iyi olacaktır. Ben beğendiğimi daha önceki sayfada belirtmiştim. Adam futbolu biliyor, Ndiaye hızı olmadığını bilmeniz lazımdı ama Ndiaye'de olmayan çoğu şey kendisinde var. Fener ve Beşiktaş'ın orta sahalarına bakın, sonra bizim çocuklara bakın. Bu sene iyi geliyoruz.

Bence cevre kontrolü çok iyi, kadife ayaklı ve oyunuzu güzel okuyup yönlendirebiliyor. Bu patates tarlasında bence gayet iyi oynadı, daha da iyi olacak.

Cigaldu'nun ilk haftaları gibi yalandan övülüyor şuan, ilerde et mi balık mı ortaya çıkar daha bir şey görmedik. Bir kere Selçuk'a benzetiyorsunuz da prime Selçuk kadar iyi gol pası yok. Selçuk daha iyiydi pasörlükte.

Futbolu iyi bildiği her halinden belli. Oyunu takip etmesi, hep doğru yerlerde bulunması ve zaman zaman attığı klas paslar tam da bildiğimiz, anlatılagelen adam...

Ancak tempo konusundaki şüpheleri haklı çıkardı şimdilik. Birde birkaç kez topu ayağında gevelerken çok ağır davranarak kötü top kayıpları yapmış olmasını yadırgadığımı belirtmem gerekir...

4-2-3-1 de 10 numara veya benim düşündüğüm gibi 4-3-3 de en ofansif OS rollerine uygun değil gibi. İkilide ofansif, üçlüde tam 8 e daha uygun bir görüntü verdi...

''Tam'' takımla izlemek lazım elbette. Başka yönlerden de bakarsak, şu anki yorumlar ön izlenim bile olamaz...

beyler size kotu bi haberim var

yenı selcugu bulduk

ama prime degil

Cigaldu'nun ilk haftaları gibi yalandan övülüyor şuan, ilerde et mi balık mı ortaya çıkar daha bir şey görmedik. Bir kere Selçuk'a benzetiyorsunuz da prime Selçuk kadar iyi gol pası yok. Selçuk daha iyiydi pasörlükte.
Zaten kotu oynarsa

Torreia mitjsu yapip cikicaz maclara

Selçuk'la uzaktan yakından alakası olmayan bir adam. Tek benzerlikleri Selçuk'un da bir aralar uzun saçlı olması.

Geri
Üst Alt