#27 Sérgio Oliveira

Bu adamın sahada sürekli gezinerek oynaması defansta yerleşik bekleyen rakibi oyun içinde hep tedirgin ediyor. Rakipte kimse tuttuğu adama odaklanamıyor. Her an her yerde bitip pas opsiyonu oluyor ve rakip yerleşimlerini bozuyor. Bunun ne kadar değerli bir şey olduğunu zamanla anlayacağız. Şansımıza Midtsjö de böyle bir adam.
Çıkınca biraz anlaşıldı.

İdeal 11'imizde Midtsjö ve Torreira'nın önünde oynayarak bizi çok rahatlatacaktır. Değerli bir oyuncu. Çok geziyor. Ben bu özelliği çok önemsiyorum.

Kardesler adam oyunu yonlendiremiyor biz bunun icin aldik ama yapamiyor bir iki tane ön bölgeye klas gibi gorunen pas atmasi fark yaratmiyor sanki iki sene futbola ara vermiste hali sahalara donmus dayilar gibi pas atiyor ayaginin ucuyla ilk yari oyle kac top kaybetti.

Adam iyi niyetli ama futbolu unutmus gibi bir hali var insallah ama insallah toplar kendini

Adamın frikiği beş santim aşağıdan gitseydi, gecenin yıldızı olacaktı. Çok klas bir futbolcu ama aşırı temposuz. Bu yavaşlığı, temposuzluğu sıkıntı yaratacak. 8 numara transferi için biraz acele ettik sanki. Daha genç ve tempolu birini bulabilirdik diye düşünüyorum. Neyse artık olan oldu. Sergio'dan da maksimum verimi almamız gerekiyor. Takım oturdukça daha ön plana çıkacaktır.

Bana gore degerli bir futbolcu, sanssizligi PVA ve Kerem gibi pas ozurluleri ile oynamasi. Adam pas atiyor devam ediyor PVA rakibe veriyor. Kereme pas atiyor devam ediyor Kerem topu kontrol dahi edemiyor.

Akan oyunda cok isimize yarar. Orta saha'da yaninda Midtsjo arkasinda Torreira ile oynamali.

Değişik bir topçu. aynı maç içinde zirveyi ve dibi çok kısa süre içerisinde gösteriyor ve şahsen topçularda en sevmediğim özelliklerden biri

Torreira ve Midtsjö ile oynamaya başlayınca daha da ön plana çıkar şimdilik idare eder modda oynuyor bugün eleştiriliyor ama çıkana kadar takımın yakaladığı aksiyonlar da hep vardı ... Attığı frikik gol olsa araya bıraktığı topta PVA gollük pas atsa şu anda övgü patlaması vardı sayfada ...

Geri
Üst Alt