Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Bu taraftarla isimiz is. Kendini yere atma huyu keyif kacirici olsa bile bu ligde cok ise yarar. Biz kendisinden raziyiz mest ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu taraftarla isimiz is. Kendini yere atma huyu keyif kacirici olsa bile bu ligde cok ise yarar. Biz kendisinden raziyiz mest ediyor
sonlara doğru tsnin sağ tarafında mucadele edip top kaptıydı pva daha iyi verse mertens bitirebilirdi. iyi mücadele etti bugunYanına koşmuş ya adam demekki topsuz oyunda mesafe kat ediyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla beni cildirtir boyle topcular nefret ederim. Serdar Aziz, Marcao, Eboue, Selcuk Inan ilk aklima gelenler. Cunku hakem calmayinca problem olma ihtimali artiyorBunu genelde yay civarı, direkt kaleye vurabileceği noktalarda yapıyor. Bu konuda bayağı özgüveni yüksek, iyi de frikik atıyor. Çerçeveyi bulması yakın.
Mesafe kat etmede lideriyi oynamıyor
iyi oynar mı ilerde bakacağız
şu ana kadar adı selçuk olmadığı için şanslı
beğenmedim, başarılı olamayacak bence
daha bunu demek için çok erken ama dedim
Mesafe kat etmede lider
71 kere topla bulusmus. Yuzde 83 pas isabeti. 4 kilit pas. 2 top kapma, 2 top kesme
Sofascore oyle diyor. Whoscored da oyle diyor. Dusununce aklina savunma arkasina attigi uzun toplar ve dar alanda yaptigi tek toplar gelecektirnerde 4 kilit pas hani