#27 Sérgio Oliveira

sergio savunma yapıyor torreira yapıyor mertens mücadele ediyor da bütün rakipler hem sette hem geçişte neden orta sahamızda koca bir boşluk oluyor

okuduğunuzu anlarsak yalakalarımıza prim vermeden futbol yorumlanabilir

adam top bizdeyken çok iyi hem topu almak için hareketlenişi hem de kilit pasları

topu rakibe verdiğimizde ise kontra presi yapamadığımız gibi çol geniş alanlar bırakıyoruz göbekte 2 gözü 1 beyni olan görebilir

İlk yarı 3 4 olabilirdi maç

biz torreira sergio oynayacaksak ikili o zaman hem kerem hem yunustan vazgeçip ortasaha özellikli kanatlar ile oynamalıyız

aksi takdirde mertens santrafordan birini kesip ortayı 3lemeliyiz ki oyunumuz hem olgun hem de bu kadar geçişken olmasın

3 senedir her konuda yanılan 6.lığı alkışlayan adamlara anlatmıyorum bunu tabi

golden ve kilit pastan dolayı bravo ama maç genelinde iyi değildi bence bugün

toreira her topu aldığında niye pas atacak kimseyi bulamıyor yav bu adamın hücuma geçişleri sağlaması gerekmiyor mu? pas almaya hiç çıkmıyor neredeyse

ayrıca defansif katkısı olsa da o açıdan da toreira çok yalnız kalıyor

Ben bu adami cozemedim. Bildigin gibi topcu ama kotulemeye dilim varmiyor.

Yaw Berkan Torreira Mitso varken de adamlar rahat rahat geldi. 10 kisilerken bile orta yaptirdik, korner verdik.
Bu takimin sorunu kolay top kaybedip zor kazanmak. Yunus Kerem hucumda iyi degiller ama bence savunmalari daha kotu.

60da pili bitiyor torrera da garibim haşat oluyor maç sonlarında, forvet yerine iyi bi orta saha almamız lazımdı ya da Okan hoca hünerini konuşturucak bi dinamo yaratıp 3lü orta sahalı dizilmiş yapacak

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında sövülecekti ama @Keramettin TANRIVERDİ övünce frene bastı herkes
1 gol atmış üstüne diğerini attırmış adam yerine Miçö denilen herifin oynamasını isteyenlere futbol cahili demeyeyim de ne diyeyim Motz

Burada tek eleştirilecek Sergio, Mertens, Gomis üçlüsünün iskeletteki 3lü olmaması gerektiğidir.

Her hafta daha iyi oynamaya basliyor boxumuzun önünde bir daha calim yapma heis

Geri
Üst Alt