#27 Sérgio Oliveira

Mevzu kritikse adama yapılan faulleri es geçiyor hakemler
Ama evet bazen çok kolay bırakıyor da kendini yere

Alex denen kerkeneze dokunmasalar kendini bırakıyordu işin daha garibi kendi takıyor tiyatrocu gibi atlıyordu. Cüneyt ve avaneleri de koşa koşa faul çalıyordu adeta alex kendini yere atsa da faul versem diye bekleyen gruh vardı.
Bize gelince illa kırık çıkık olmadan faul çalmayacaklar.

Alex denen kerkeneze dokunmasalar kendini bırakıyordu işin daha garibi kendi takıyor tiyatrocu gibi atlıyordu. Cüneyt ve avaneleri de koşa koşa faul çalıyordu adeta alex kendini yere atsa da faul versem diye bekleyen gruh vardı.
Bize gelince illa kırık çıkık olmadan faul çalmayacaklar.
Alex'e efendi efendi diyorlardı da şerefsiz sahtekar herifin tekiydi.

Ortasi disinda rezalet oynadi.

Kardes pas ver pas, senin isin pas zaten.

reis ölcüp bicip atana kadar rakip alıyor topu

işte a+ ile a class oyuncu farkı

mata ve oliviera

Lan adam lig maçlarını bile önemsemiyor hazırlık macinda oynar mi. Gidin hava alin.

Önemsemediğini neye dayanarak söyledin murat hocam ?
Porto günlerinde izlediğim herife istinaden. Bizim şu haliyle bile beğendiğimiz herif o günlerinin %40i falandır. Mücadelesi, konsantresi cok daha yuksekti. Ben izlerken öyle seziyorum. Lakin lig ilerledikçe isler kızışdıkça vitesi yükseltecektir.

Porto günlerinde izlediğim herife istinaden. Bizim şu haliyle bile beğendiğimiz herif o günlerinin %40i falandır. Mücadelesi, konsantresi cok daha yuksekti. Ben izlerken öyle seziyorum. Lakin lig ilerledikçe isler kızışdıkça vitesi yükseltecektir.
Hiç bir istatistik senin dediğini desteklemiyor yalnız.

Hiç bir istatistik senin dediğini desteklemiyor yalnız.

3459709d166ec7fe48184feebafc486a.jpg

yüksek kalite ama her an hata yapmaya ve salmaya müsait bir yapısı var sahada bu sebeple kalemize yakın oynatmamalıyız. belhandayı anımsatıyor biraz riskli hareketleriyle

Bunun arkasına sığınırsan her şeyin tersini söyleyerek işin içinden çıkarsın.

Örnek veriyorum; sen GSlisin ama aslında FBlisin diyebilir birisi. Sende nasıl FBliyim arkadaş görmüyor musun tüm gün Galatasaray hakkında konuşuyorum oda sana der yazdıkların aslında gerçekleri göstermiyor bla bla bla.

Futbolda her istatistik Fergusonun dediği sözü desteklemez. Örnek veriyorum çok koşması ıyi bir futbolcu olduğunu göstermez ama pas kalitesi top kesme dikine pas yüzdesi asist gol sahipsiz top çalma çalım vs bunlar gösterir değil mi ?

Geri
Üst Alt