Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.502
- 12.530
- 2.868
Mevzu kritikse adama yapılan faulleri es geçiyor hakemler
Ama evet bazen çok kolay bırakıyor da kendini yere
Ama evet bazen çok kolay bırakıyor da kendini yere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex'e efendi efendi diyorlardı da şerefsiz sahtekar herifin tekiydi.Alex denen kerkeneze dokunmasalar kendini bırakıyordu işin daha garibi kendi takıyor tiyatrocu gibi atlıyordu. Cüneyt ve avaneleri de koşa koşa faul çalıyordu adeta alex kendini yere atsa da faul versem diye bekleyen gruh vardı.
Bize gelince illa kırık çıkık olmadan faul çalmayacaklar.
İt herifin tekiydi sezonda 10 kere falan rakipten top almaya çalışıtrdı 10u da rakibi sakatlamaya yönelik hareketlerdi.Alex'e efendi efendi diyorlardı da şerefsiz sahtekar herifin tekiydi.
Önemsemediğini neye dayanarak söyledin murat hocam ?Lan adam lig maçlarını bile önemsemiyor hazırlık macinda oynar mi. Gidin hava alin.
Porto günlerinde izlediğim herife istinaden. Bizim şu haliyle bile beğendiğimiz herif o günlerinin %40i falandır. Mücadelesi, konsantresi cok daha yuksekti. Ben izlerken öyle seziyorum. Lakin lig ilerledikçe isler kızışdıkça vitesi yükseltecektir.Önemsemediğini neye dayanarak söyledin murat hocam ?
Hiç bir istatistik senin dediğini desteklemiyor yalnız.Porto günlerinde izlediğim herife istinaden. Bizim şu haliyle bile beğendiğimiz herif o günlerinin %40i falandır. Mücadelesi, konsantresi cok daha yuksekti. Ben izlerken öyle seziyorum. Lakin lig ilerledikçe isler kızışdıkça vitesi yükseltecektir.
Hiç bir istatistik senin dediğini desteklemiyor yalnız.
Bunun arkasına sığınırsan her şeyin tersini söyleyerek işin içinden çıkarsın.