Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.626
- 90.220
- 5.003
Seneye bu arkadaş yerine bir adet dinamo şart oğlu şart! Ben orta sahada hayalet izlemek istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
????hala sözlesmesi fesih edilmedi mi bu arkadasin?
okan bir de ödül olarak bunu ilk 11de baslatir yine
Yav cildiricamSergioya gelene kadar ohooo
torreira'yı tek dmc yapıp önüne sergio ve bir hareketli merkez oyuncusu koyarak 4-3-3 oynayabiliriz belki seneye.Bence sallamamasıyla alakası yok gibi ya adam bu galiba. Bizim düşündüğümüz gibi bir futbolcu olsa 50 kere kiraya gitmemiş olurdu muhtemelen, kimsede almamış. Tek biz akıllıyız 4 sene sözleşme gömdük bu adama. Bence pasları ve oyun zekası hala yüksek, dinç kaldığında hala şutları da sert olur muhtemelen. Sene sonu Mertens gönderilip onun mevkisine çekilebilir bence, yada Mertens maaşını düşürüp yedekte bekleyebilir. Mertens büyük maçlarda çok kayboluyor genel olarak kaldırmıyor vücudu.
Mertens ile sozlesme uzattik otomatikmen zaten? Bir yere gonderilmez bu saatten sonra.Bence sallamamasıyla alakası yok gibi ya adam bu galiba. Bizim düşündüğümüz gibi bir futbolcu olsa 50 kere kiraya gitmemiş olurdu muhtemelen, kimsede almamış. Tek biz akıllıyız 4 sene sözleşme gömdük bu adama. Bence pasları ve oyun zekası hala yüksek, dinç kaldığında hala şutları da sert olur muhtemelen. Sene sonu Mertens gönderilip onun mevkisine çekilebilir bence, yada Mertens maaşını düşürüp yedekte bekleyebilir. Mertens büyük maçlarda çok kayboluyor genel olarak kaldırmıyor vücudu.
Simdi aynisini yazacaktim ama son 5 hafta degisiklik ne kadar dogru olur bilemiyorum. Direk kesmek yerine bunu 10'a kaydirsakBence sallamamasıyla alakası yok gibi ya adam bu galiba. Bizim düşündüğümüz gibi bir futbolcu olsa 50 kere kiraya gitmemiş olurdu muhtemelen, kimsede almamış. Tek biz akıllıyız 4 sene sözleşme gömdük bu adama. Bence pasları ve oyun zekası hala yüksek, dinç kaldığında hala şutları da sert olur muhtemelen. Sene sonu Mertens gönderilip onun mevkisine çekilebilir bence, yada Mertens maaşını düşürüp yedekte bekleyebilir. Mertens büyük maçlarda çok kayboluyor genel olarak kaldırmıyor vücudu.
Şu avatarini degis
Avatarının neyini beğenmiyorsun yav.Şu avatarini degis
Çarpılmış gibi duruyor.Avatarının neyini beğenmiyorsun yav.
Seninde artık avatar değişme vaktin geldiÇarpılmış gibi duruyor.