#27 Sérgio Oliveira

Seneye bu arkadaş yerine bir adet dinamo şart oğlu şart! Ben orta sahada hayalet izlemek istemiyorum.

hala sözlesmesi fesih edilmedi mi bu arkadasin?

okan bir de ödül olarak bunu ilk 11de baslatir yine

Kizdik ettik de saçmalamayın, ilk bjk maçı fb maçı içeride TS maçı, hepsinde harika oynadı Sergio, bir tane maç da kötü oynasın, mertens de kendisinden kötü oynadı, üstelik mertensin iyi oynadığı büyük maç bile yok, belki TS maçı diyebiliriz

Bence sallamamasıyla alakası yok gibi ya adam bu galiba. Bizim düşündüğümüz gibi bir futbolcu olsa 50 kere kiraya gitmemiş olurdu muhtemelen, kimsede almamış. Tek biz akıllıyız 4 sene sözleşme gömdük bu adama. Bence pasları ve oyun zekası hala yüksek, dinç kaldığında hala şutları da sert olur muhtemelen. Sene sonu Mertens gönderilip onun mevkisine çekilebilir bence, yada Mertens maaşını düşürüp yedekte bekleyebilir. Mertens büyük maçlarda çok kayboluyor genel olarak kaldırmıyor vücudu.

Okan hocanın Oliveira'yı oynatmaya devam edeceğini düşünüyorum açıkçası. Son maçtan sonra çok daha hırslı ve etkili oynayacaktır bence.

Bence sallamamasıyla alakası yok gibi ya adam bu galiba. Bizim düşündüğümüz gibi bir futbolcu olsa 50 kere kiraya gitmemiş olurdu muhtemelen, kimsede almamış. Tek biz akıllıyız 4 sene sözleşme gömdük bu adama. Bence pasları ve oyun zekası hala yüksek, dinç kaldığında hala şutları da sert olur muhtemelen. Sene sonu Mertens gönderilip onun mevkisine çekilebilir bence, yada Mertens maaşını düşürüp yedekte bekleyebilir. Mertens büyük maçlarda çok kayboluyor genel olarak kaldırmıyor vücudu.
torreira'yı tek dmc yapıp önüne sergio ve bir hareketli merkez oyuncusu koyarak 4-3-3 oynayabiliriz belki seneye.

mertens de napoli'deki son senesi gibi son 20-30 dakika girer. avrupa da olacağı için arada bir 11 de oynar. aslında onun kontratında opsiyon olmamalıydı ama muhtemelen ikna edemezdik.

Son zamanlarda çok kötü bir oyun Sergiolo...

Mertens ile sozlesme uzattik otomatikmen zaten? Bir yere gonderilmez bu saatten sonra.

Simdi aynisini yazacaktim ama son 5 hafta degisiklik ne kadar dogru olur bilemiyorum. Direk kesmek yerine bunu 10'a kaydirsak 🤔🤔🤔

Ilk olarak genel performansina ve takima verdigi katki’ya bakmak gerekiyor

Takim adina önemli bir oyuncu oldugunu düsünüyorum cünkü orta saha da Oliviera kadar kreatif bir ikinci oyuncumuz yok bu bir gercek

Rezalet oynadigi bjk macinda bile öne dogru attigi bir top ile rakip kaleye gitmemizi sagladi ve gol geldi,bunu baska maclarda da yapmisti mesela yakin dönem den alanya macini sayabilirim icardi’nin attigi gol öncesi yine öne dogru oynamisti

Bu yüzden ihtiyacimiz var kendisine

Ama laubali oldugu konusuna bende katiliyorum

Bjk macinda daha ilk yari baski da kaptirdigi 3 top vardi veya gol de kaptirdigi top ama bunlarin hepsini gectim,ilk yari rosier veya redmond’un yaptigi bir orta da topu ellerini kollarini kaldirarak blok etmeye calistigi bir pozisyon var

Bunun aciklamasi olamaz,bir derbi macinda bu kadar rahatlik olmamali belki kendisini maca stres ten uzak olmak icin böyle hazirladi ama kesinlikle ters tepti bu durum

Saglik olsun diyelim

Başakşehir maçında ilk 11 oynar muhtemelen Okan değiştiremez.Eğer o maçta da son maçlar gibi kötü oynarsa bir daha yedek kulübesinin son sırasına oturturum burası galatasaray .laubali adama yer yok hele son 5 hafta kalmışken.

Lan ilk geldiği haftalar füze yolluyordun miss gibi. Şimdi noldu sana yahu? O maçlarda ayağına top gelsin diye bekliyordum.

Geri
Üst Alt