#27 Sérgio Oliveira

Wolverhampton Portekizli oyunculara düşkün bir kulüp keşke şu Oliveira'yı da isteseler de versek, 3 sezon daha çekilmez bu adam.

Screenshot_20230509_181906_Instagram.webp

mörtıns yaşı el verdiğince geriye yardım ediyor yine. portekizli selçuk sağa sola bakıyor sadece. pas da verememeğe başladı dün sırtı dönük aldığı topları abuk subuk geriye verdi hep
Mertens daha ofansta olmasına rağmen bundan daha fazla ikili mücadeleye girmiş zaten. Yalnız o da arkadan destek olmamasına rağmen pres yapıp ortayı boşalttı dün kaç kere. Takımın geri kalanı arkada alan bırakmamak için fazla öne çıkmıyor önde olduğumuz zamanlarda. Okan kritik haftalar diye kadroyu korumaya çalışıyor ama Portekizli Selçuk yerine Mitçö veya Berkan zaruri hale gelmiştir. Hatta Yunus bile olabilir böyle oynamaya devam edecekse. Kaan'ı bile düşündüm bunun yerine

Dünkü maçtada mertens ile birlikte oynayınca takım 9 kişi kalıyor çok belli etti.Ya sergio ya mertens sahada olmamalı.Arkada torreriranın yanına mitso şart.Ciğeri söküldü torreriranın 2 kişinin acıgını kapatmak için.Adamın tek olayı kaldı oda kilit pas onuda fiziksel olarak düşüşten dolayı yapacak hali yok.Bu takım her maç 9 10 kişi oynamak zorunda mı?

Durum çok vahim. 30 yaşında 4 yıllık kallavi sözleşme verdiğin adam daha ilk sezonunda, önemli bir sakatlık da yaşamamasına rağmen 'dinamizm' den çakıyor. Orta derece bir sakatlık geçirirse ıskartaya çikar alimallah!..

Fiziken iyi görünmediği, bir parça idare edebildiği dönemlerde ekstra fitness antrenman videolarıyla göz boyamaya çalıştığından şüphelenmiştim, birçokları 'adamın hası' filan çekiyordu ezbere...

Evliya Çelebi gibi gezip de hiçbir yerde kalıcı olamamasının sebebi belli olmaya başladı galiba...

Mertens daha ofansta olmasına rağmen bundan daha fazla ikili mücadeleye girmiş zaten. Yalnız o da arkadan destek olmamasına rağmen pres yapıp ortayı boşalttı dün kaç kere. Takımın geri kalanı arkada alan bırakmamak için fazla öne çıkmıyor önde olduğumuz zamanlarda. Okan kritik haftalar diye kadroyu korumaya çalışıyor ama Portekizli Selçuk yerine Mitçö veya Berkan zaruri hale gelmiştir. Hatta Yunus bile olabilir böyle oynamaya devam edecekse. Kaan'ı bile düşündüm bunun yerine
mertens'in de performansı direkt artar bence oli çıkınca, ufacık adam 35 yaşında sağa sola koşmaktan top oynayamıyor

Umarım Cenk Ergün'ün son hediyesi (!) olur. Sezon sonunda inşallah bir talibi çıkar ve gönderilir aksi halde seneliği 2,75'ten 3 yıl daha çekilmez bu herif.

Seneye de katkı verir ama ondan sonra çok da vermez.
Bir konuda haksızlık var, bu adam neredeyse bütün maçlarda oynadı, fenerde bjkde falan ortasahalar değiştiler, kafa olarak da dinlendiler, Sergio alternatifsiz full oynadı, aynısı mertens için de geçerli, ne mata, ne midsjo bu adamlara gram yardım etmediler, resmen 40 maçı 3 os oyuncusunun sırtına yükledik

Son düzenleme:
Seneye de katkı verir ama ondan sonra çok da vermez.
Bir konuda haksızlık var, bu adam neredeyse bütün maçlarda oynadı, fenerde bjkde falan ortasahalar değiştiler, kafa olarak da dinlendiler, Sergio alternatifsiz full oynadı, aynısı mertens için de geçerli, ne mata, ne midsjo bu adamlara gram yardım etmediler, resmen 40 maçı 3 os oyuncusunun sırtına yükledik
nacizane , - genel hatlariyla - oyuncu basliklarinda son zamanlarda gordugum en nitelikli yorum olmus sevgili umut. kalemine saglik.

dinlendirme konusun da hoca tarafina -ozellikle salt bu bolge ozelinde puan kiriyorum kendimce.

bir genel parantez de son maca dair eklemek gerekir ;

son donemdeki genel oyununa yonelik *yapici yondeki elestirilere cogunluk katiliyordur bunda problem yok. fakat , kendisinin donemsel genel form yorgunluk dolayli vs'sin den den bagimsiz
,asagidaki ekstrasi ,benim adima buyuk arti not kirilma ani baglaminda;

cok zorlandigimiz , penalti vurusuyla 1-0 kazandigimiz basaksehir macinda penaltiyi *yaptiran oyuncu *sergio idi .
< - bu pozisyonun *baslangicini ozellikle *tribun cekimi *taraftar vidyolarina denk gelirseniz ozellikle tavsiye ederim. orda o ortayi en iyi ihtimalle mertens veya kerem yapmali idi *bolgeleri dolayli.

sergio nun -kendi bolgesi- disinda bir bolge de insiyatif alip orada olmasi ~ dolayisiyla da galibiyeti getiren kritik ortayi bi nevi asiste donusturmus .

kritik penalti dolayli kazandigimiz genis resim de(pozisyon geneli) benim adima olay bundan ibaret. *icardi nin penaltiyi gole cevirmesi ne derece alkis aliyorsa , penaltiyi *alana da en azindan *hakkaniyet olarak hakkini teslim etmek gerekir.genel son donem gorunumunden bagimsiz.

bi nevi galibiyeti getiren golun gizli kahramani. penalti olusumunu yapmasi disinda , benim en fazla dikkatimi ceken , pozisyonun salise gecer gecmez hemen akabinde *penaltiya ilk ve en fazla itiraz eden oyuncumuz du , , ,
hatta kerem, mertens vs o siralar *kendisini oradan uzaklastiriyordu, sergio ise kararlilikla yine usteledi > hakemi *goruntuyu izlemesine resmen zorladi .bu cabasiyla da *pozisyonu *taraftar *vidyolarindan ekstra izleyenlerin gordugum kadariyla da alkisini aldi . ayni sekil benim de.

toparlarsak ;

genel gorunumune dair hakli yapici elestiriler den , yorgunluk , donemsel form vs den bagimsiz , *bugun oynarsa ,son macta oldugu gibi yine galibiyeti getiren golde ekstra bir rolu olacagina bir taraftar olarak inaniyorum,temenni olarak bekliyorum.....
sonuc olarak. oyuncu ozelinde,genel kumasinda *fundamental nuans'ina guvenim den dolayi -bu aksam arti olarak direksiyona gecmesi bi nevi ekstra beklentimdir kendisine dair....

sinerji ~ tam konsantrasyon

Çok şükür çıkıyor galiba

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt