Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.853
- 4.401
- 1.788
bu nasil futbolcu olmus anlamiyorum, futbol temasli oyun, vücudunu kullanmayi hic beceremiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin kötüsü ligdeki oyuncular da iyice tanıdı yanından yürüyerek geçer hale geldiler ...bu nasil futbolcu olmus anlamiyorum, futbol temasli oyun, vücudunu kullanmayi hic beceremiyor
Mertens daha ofansta olmasına rağmen bundan daha fazla ikili mücadeleye girmiş zaten. Yalnız o da arkadan destek olmamasına rağmen pres yapıp ortayı boşalttı dün kaç kere. Takımın geri kalanı arkada alan bırakmamak için fazla öne çıkmıyor önde olduğumuz zamanlarda. Okan kritik haftalar diye kadroyu korumaya çalışıyor ama Portekizli Selçuk yerine Mitçö veya Berkan zaruri hale gelmiştir. Hatta Yunus bile olabilir böyle oynamaya devam edecekse. Kaan'ı bile düşündüm bunun yerinemörtıns yaşı el verdiğince geriye yardım ediyor yine. portekizli selçuk sağa sola bakıyor sadece. pas da verememeğe başladı dün sırtı dönük aldığı topları abuk subuk geriye verdi hep
mertens'in de performansı direkt artar bence oli çıkınca, ufacık adam 35 yaşında sağa sola koşmaktan top oynayamıyorMertens daha ofansta olmasına rağmen bundan daha fazla ikili mücadeleye girmiş zaten. Yalnız o da arkadan destek olmamasına rağmen pres yapıp ortayı boşalttı dün kaç kere. Takımın geri kalanı arkada alan bırakmamak için fazla öne çıkmıyor önde olduğumuz zamanlarda. Okan kritik haftalar diye kadroyu korumaya çalışıyor ama Portekizli Selçuk yerine Mitçö veya Berkan zaruri hale gelmiştir. Hatta Yunus bile olabilir böyle oynamaya devam edecekse. Kaan'ı bile düşündüm bunun yerine
tabi efendimMuthis topcu
nacizane , - genel hatlariyla - oyuncu basliklarinda son zamanlarda gordugum en nitelikli yorum olmus sevgili umut. kalemine saglik.Seneye de katkı verir ama ondan sonra çok da vermez.
Bir konuda haksızlık var, bu adam neredeyse bütün maçlarda oynadı, fenerde bjkde falan ortasahalar değiştiler, kafa olarak da dinlendiler, Sergio alternatifsiz full oynadı, aynısı mertens için de geçerli, ne mata, ne midsjo bu adamlara gram yardım etmediler, resmen 40 maçı 3 os oyuncusunun sırtına yükledik